ناراحتی نداره کهنقل قول:
باید خوشحال باشی
ان شاالله مه همه مشکلاتت حل بشه اینبار.
Printable View
ناراحتی نداره کهنقل قول:
باید خوشحال باشی
ان شاالله مه همه مشکلاتت حل بشه اینبار.
نقل قول:
یه واقعیت اینه که بین ماشینهای شرکتی مثل ایران خودرو اساسا نمیتونه فرق چنذانی به لحاظ کیفی وجود داشته باشه دلیلش اینه که اساسا تنها وتنها بر محور منفعت تعداد معدودی از آدمهایی که خودتون بهتر از من میدونید کیا رو میگم استواره. والا همه میدونن که اشتغال زایی و خودکفایی و ... تنها دستاویزه. منافع عمومی جایی نداره. پس از هر حربه ای استفاده میشه تا جیبهای آن عده پر بشه. از هر جا که بتونن میزنن بلکه از سودی که بهش عادت کردن کم نشه. حالا بین رانا و پژو و سمند و ... به نظر میرسه منطقیه که ارزانترینش در شرایط یکسان انتخاب بشه. مطمئنم اگر پارس 40 میلیونه دلیلیش کیفیت نیست. همون جنس داشبورد و فرمان و گیرباکس سمنده که 30 میلیونه. مگه اینکه ماشین خاصی رفته تو مخت که بحثش جدا.
سلام
کسی می دونه این سمند ef7 پایه گاز سوز که تو سایت بنداز خودرو زده جریانش چیه؟
تو قسمت پیش فروش وقتی میری کلی آپشن داره و مالتی پلکس و ... اما فروش نقدی سه چهارتا آپشن اصلی رو فقط زده و حرفی هم از مالتی پلکس نیست
اگه کسی میدونه جریان چیه لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
هیچکس مثل من جواب سوالتو نمیدونه. اول اینکه کلاس خودرو مهمه اونی که پیش ثبت نام میکنن 29110 هست و نقدی 29111. فرقش فقط و فقط مالتی پلکس هست و ظاهر داشبورد و پشت آمپرش. اونی که تو آپشن ها تیک خورده درست میگی سایت بندازخودرو حوصله نداشت بقیشو تو لیست 29111 بذاره. اما اینو بگم 29111 مالتی پلکس نداره و جاش سخنگو داره یعنی همون مدل قدیمیه.به خاطر همین از 29110، 200 300 هزار اررزونتره. اینا رو خوب میدونم چون نامردخودرو منی که 5 ماه پیش 29110 ثبت نام کردم موقع تحویلش که اینماهه 29111 داره میده و میگه مالتی پلکس نداریم. اتفاقا امروز دارم آخرین ودیعه رو واریز میکنم تا آخر ماه بهم بدن. اگر صفحات قبلو میخوندی داستان سلطه گری ایران خودرو را میدیدی. اگه ظاهر داخل سمند برات مهم نیست 29111 بگیر وگرنه 29110 چون داشبورد جدیدتر و قابل قبولتری داره. البته هیج تضمینی نیست که تهش 29110 بهت بدن. حتی میتونن یه ماشین دیگه مثلا 405 یا رانا بدن. چون قراردادی که امضا میکنی یه بند داره که دست دزد شونو کاملا باز میذاره و حق هیچ اعتراضی نخواهی داشت. کوچیک شما دردکشیده ی بندازخودرو.نقل قول:
دوستان گیربکس من کمی خیس شده ولی روغنی زیر ماشین نریخته..مشکلی ایجاد نمیکنه؟
دوستان در مورد مالتی پلکس
مالتی پلکس که در سیستم های دیجیتال از اون استفاده میشه مجموعه مدار و آی سی هایی هست که چند ورودی رو به یک خروجی تبدیل میکنه پس شما سیمکشی های شلوغ نخواهید داشت ، به عنوان مثال مدار آیفون تصویری را نگاه کنید که تنها با چهار سیم تمام کار ها انجام میشود.
sent from my glx sky using tapatalk
نه مشکلی ایجاد نمیشهنقل قول:
اگه زیر ماشین ریخت ببرید سوراخ سنسور کیلومتر را محکم کنند
ماشینم از اواخر مهر که تحویل گرفتم تا الان حدود 4200 کار کرده. متاسفانه از 3000 کیلومتر به بعد کیفیت رانندیش به واسطه سروصدای جلوی ماشین حسابی برام اومده پایین. یا مشکل باید از کمک فنر ها باشه یا دسته موتور ها که دومی محتمل تره
زیر ماشین هم که معمولا چند قطره روغن رو داشت ولی من حساس نبودم. اخیرا احساس میکنم روغن ریزیش خیلی بیشتر شده. لازم به ذکره که هنوز به نمایندگی برای سرویس اولیه و کلا هیچ نوع خدماتی، حتی دریافت کارت طلایی مراجعه نکردم از بس از رفتارشون متنفرم.
خلاصه این چند مورد که بدجور توی ذوق من زده.
یه مورد دیگه که واقعا روی اعصابمه، سرو صدای ویز ویز درها و کلا داخل اتاقه که نمیدونم از کجاست. هز دفعه حس میکنم از یکی از درها این صدا میاد :|
اول اینکه ابراز همدردی منو پذیرا باش من که هنوز تحویل نگرفتم و قراره چند روز دیگه بگیرم خودمو آماده کردم برای هر گونه حوادث غیرمترقبه. خاک بر سر خودرو ساز داخلی که بعد از 45 سال سابقه هنوز یه ماشین اونهم با تکنولوژی خط تولید خارجی نمیتونن سرهم کنن. اونوقت انتظار دارن ما باور کنیم RQ170 ساختن یا صحبت از فضا و سلولهای بنیادین و در کل لبه تکنولوژی میکنن. درد بیشتر میشه وقتی اشکال ماشین از ابتدایی ترین قسمتها و چیزهای ساده هست. حالا ماشینت کدوم مدل سمنده. من نظرم اینه که بشدت پیگیر اشکالاتش باشی و کوتاه نیایی.نقل قول:
جناب sam-hed شما چه باور کنید و چه نکنید RQ170 ساخته شده و کارهای بزرگی تو این مملکت انجام شده و میشه و این هیچ ربطی به خیانت هایی که تو صنعت خودرو و بعضی جاهای دیگه میشه نداره. خواهشا زحمات و خدمات شبانه روزی جوانای این مملکت را با خیانت برخی افراد سودجو و منفعت طلب که فقط به فکر سود خودشون هستن را زیر سوال نبر.نقل قول:
شک نکن اگه صنعت خودرو هم دست این بچه هایی که تو سلول های بنیادین و فضا و ... کارمیکنن میدادن و دست افراد سودجو را از این صنعت قطع میکردن الان به جای اینکه مردم پراید:n14: سوار بشن نفری یه RQ170 داشتن.:n20: