یه سوال داشتم:
کارت گرافیک 9500GT- 1GB رو ساپورت میکنه یا نه؟
چون توی لیست کارت گرافیک ها نبود!
Printable View
یه سوال داشتم:
کارت گرافیک 9500GT- 1GB رو ساپورت میکنه یا نه؟
چون توی لیست کارت گرافیک ها نبود!
فواد جان این سیستم مورد نیاز بازی هست که توی ستینگ هستنقل قول:
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows XP SP2, Vista
Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor
1GB RAM
DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX or AMD ATI Radeon 9700 video card)
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows XP SP2, Vista
Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor
2GB RAM
DirectX 9.0c compatible video card. 256MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD ATI Radeon HD2600 or better)
کارتهای گرافیک سری 8000 به بالا راحت Good میگیره حرف من درست در اومد که اون سایتی که مشخصات شما رو می گرفت و نمره می داد کلاهبردار بود و می خواست آمار سیستم مردم رو بگیره با اون ترفند.
حتی اگه دقت کنی می بینی مینمم سیستم مورد نیاز بازی همون مال PES 2009 هست.
نه عزیز کجا همونه من با سیستمم 2009 رو روی مینیمم بازی میکردم ولی این رو به خاطر گرافیک مجبورم روی low بازی کنم.نقل قول:
حتی اگه دقت کنی می بینی مینمم سیستم مورد نیاز بازی همون مال PES 2009 هست.
:(
آقا من چندتا بازي كردم تا الان و هر دفه چيزاي جديدي از بازي برام روشن ميشه...
خيلي مونده تا نظر قطعي بشه داد اما هر چي باشه مثبت هست...
اما دقت كرديد ، خدا وكيلي موشن كپچرهايي كه براي در وازه بانا طراحي كردن خيلي قشنگن و از اون حالت مسخره كلي فاصله گرفتن و فشنگ براي گرفتن توپ ميپرن...!!!
ولي متاسفانه هنوز سوتي ميبينيم ( شايد براتون عجيب باشه اما بيشتر تو دفاع حريف...بله مثلا 5 تا بازيكن حريف هستن و توپ تو هواست تا زمين ميخوره شوت رو كه ميزني قشنگ بازيكن از بين چند دفاع شوت ميزنه ! )
بچه ها دقت کردین دیگه خبری از اون نفس نفس زدنای بازیکنا در زمانیکه منتظربودن تا بازی شروع بشه نیست ( چه جمله ای شد ) .من از این حرکت بازیکنا واقعا متنفر بودم , خدای را هزاران مرتبه شکر که دیگر این حرکت مضحک وجود ندارد .
اگه یادتون باشه توی pes های قدیمی هم این نفس نفس زدنا و وول وول خوردن ها وجود داشت .
من به امید خدا فردا شب بطور مفصل سیر تا پیاز تغییرات مثبت و منفی این بازیو ( که البته از دیدگاه خودمه ) توی تاپیک میزارم .بعنوان مثال عملکرد کلی دروازه بان و بعد از اون عملکردش در زمان ارسال کرنرها , تک به تک شدن ها , شوتهای مستقیم , خروج از دروازه , نحوه جایگیری در چارچوب دروازه و هوش و عکس العملهاش در شرایط مختلف و کلا تمام مسائل مربوط به دروازه بان . و به همین شکل بقیه بخش های بازی .
هنوز تمام بررسیهامو انجام ندادم ایشالا فردا به دور از هرگونه تعصب و احساس تمام نکات منفی و مثبت این دمو رو بیان میکنم .
سلام منم دانلود کردم دی;این سیستم 360درجه نیست که من با پد هم بازی کردم اما فقط 7جهت میتونی بری
من چی میگم شما چی میگی:18:نقل قول:
من میگم Minimum System Riquairment هر دو یکی هست خودت برو ستینگ هر دو رو اجرا کن ببین:
مال PES2009
مال DEMO PES 2010نقل قول:
Intel Pentium IV 1.4GHz or equivalent processor
1GB RAM
DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX or ATI Radeon 9700 video card)
می بینی که تنها فرقشون توی همون یه ذره اختلاف CPU هست که خدا رو شکر سیستم همه از 1.4 و 1.2 بالاتر هست. این تفاوت واقعا نا چیز هست هم رم و هم VGA برای هر دو یکسان هست.نقل قول:
Windows XP SP2, Vista
Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor
1GB RAM
DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX or AMD ATI Radeon 9700 video card)
تازه می بینی که مینیموم 2009 از 2010 هم بالاتره.
گرافیک منم که 7950 هست good گرفته...نقل قول:
آخه پس اگه یکی هست من باید بتونم این رو هم روی مینیمم اجرا کنم دیگه!!
ولی ارور میده برای گرافیک.
گرافیک من هم:ati 256 9550 هست.خوب دلیلش چیه؟
یه باگ داغ از بازی الان گرفتم.!!
زالاتان داشت استپ سینه میکر که بعدش!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]