من اوبانتو را در virtura box نصب كردم و مي خوام برنامه ي اسكاينت را نصب كنم چه كار بايد انجام بدم ؟
Printable View
من اوبانتو را در virtura box نصب كردم و مي خوام برنامه ي اسكاينت را نصب كنم چه كار بايد انجام بدم ؟
مهم ترین کار اینه که برنامه ای که می خوای رو نصب کنی !
چه طوریش هم خیلی راحته !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بقیه ی داستان !!! از طریق کنسول هم میشه رفت و یه سری کد و اینا زد ... اما فعلا با گرافیکیش کار کن شما !
سلام
اوبونتو سی دی و دی وی دی چه فرقی با هم دارن
کلآ توزیعاتی که در دو دیسک دی وی دی و سی دی هستن چه فرقی بین سی دی و دی وی دی شون هست
معمولا یه سری پکیج هایی که بیشتر استفاده میشه رو روی خودشون به صورت اضافه دارن ... جایی هم خوندم که هر دو دسکتاپ یعنی gnome و kde رو روی نسخه های دی وی دیش هست !نقل قول:
من همیشه از cd استفاده کردم ... توی جشن انتشار اوبنتو 10.04 دوستان زحمت کشیدن و نسخه ای که هدیه دادن نسخه ی دی وی دی بود ! احتمالا امروز یا فردا تستش می کنم خبر بیشتر رو میزارم .
اطلاعات بیشتر :
کد:http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=172304
آپدیت اول : من همین الان روی اوبنتو 10.04 نسخه ی دی وی دی هستم ... همون طور که گفتم علاوه بر گنوم دکستاپ های KDE و Xfce هم روی سیستم نصبه ... + کلی پکیج و برنامه ی اضافه !
نسخه فکر کنم ویرایش شده توسط لاگ هست ... (چندان تغییر نکرده ... فقط اسم دی وی دی از اوبنتو به Isfahan lug تغییر کرده .)
من الان supertux 2 ... ryhtm box ... wine ... amarok ... bluefish editor و کلی برنامه و بازی اضافه دارم روی پکم ...
یه جورایی برای اونایی که نت ندارند یا دیال آپ دارند نسخه ی DVD بهتره ...
با سلام
نصب اين دسكتاپها با هم تداخلي در عملكرد سيستم ايجاد نمي كنه . من قرار يك اوبونتو و يك كوبونتو دستم برسه ميخوام محيط kde رو امتحان كنم حالا راهنما و اموزشي براي نصب kde كنار گنوم نداريد و يا اگه به اين قسسمت از انجمن مربوط ميشه ميتونيد در نصب اون منو راهنمايي كنيدنقل قول:
دکستاپ های KDE و Xfce هم روی سیستم نصبه
راستي نظرتون در مورد نصب كوبونتو و اوبونتو كنار هم چيه ؟
با تشكر
با سلام
من برای نصب کارت دی وی بی نیاز به دسترسی به پارتیشن روت دارم چون انجا یییکی دو تا فایل رو باید کپی کنم اما نمیتونم البته من از محیط گرافیکی میخواهم این کار رو انجام بدم توی ترمینال مشکلی ندارم لطفا راهنمایی کنید چطور از محیط گرفایکی به پارتیشن روت دسترسی ویدا کنم
نسخه لینوکس من 10.4 است
با تشکر
نقل قول:کد:$ sudo nautilus
شما دو تا راه داری ! اول این که به صورت دو تا توزیع کاملا جدا نصبش کنی ... چون که کوبنتو و اوبنتو رو با هم داری و اگه مشکل فضا نداری راه بدی نیست ... ولی توصیه نمیشه ...نقل قول:
راه دوم اینه که مثل این نسخه ی دی وی دی شما اوبونتو رو به صورت پایه نصب کنی و بعد KDE رو به طریق زیر نصب کنی (کد و اینا هم هست ولی تا گرافیکیش هست چرا کد ؟)
و تمام :
و میمونه راهه سومی که من تستش نکردم و توصیه هم نمی کنم ... این که دکستاپ رو از روی دی وی دی که داری نصب کنی (اطلاعات کاملی در موردش ندارم !)
درود..
من اوبونتو 10.4 رو دانلود کردم اما کارت شبکه من که یو اس بی هست رو نمیشناسه ! چی کار کنم ؟ راهنماییم کنید
ممنون