در مورد شارژر اصلا گول هیچ کس رو نخور، از همین شارژر های اصلی 30-40 تومنی یا مارک دار (Griffin یا Belkin) بخر!:18: من خر شدم از این 25 تومنی های دوکاره خریدم، از همون اول مشکل داشت!:41:نقل قول:
محافظ LCD هم سعی کن مات بگیری که اثر انگشت اصلا نمیگیره خیلی حال میده!:27: مارک و برندش هم خیلی مهم نیست، البته مارک دارش هم یافت میشه! به هر صورت، صد در صد نیاز به محافظ LCD هست، شک نکن! (معمولی بدون مارک 5.000 تا 10.000 تومن، مات هم تقریبا دو برابر ولی خیلی میارزه! / مارک دار، من پک سه تایی Belkin دیدم 20.000 تومن بود!)
در مورد قاب و کیف و این حرف ها، اول از همه این هم لازمه، شک نکن، از بقیه لوازم جانبی واجب تره، چون پشت دستگاه به راحتی (با پنبه!:27:) خش میوفته ضایع میشه!
دو تا گزینه وجود داره:21::
1. خرید محافظ های شفاف مثل Invisible Shield و انواع غیر مارک دارش، که یه محافظ مثل مال LCD هست که پشت دستگاه میزنی، عین اینکه از دستگاه محافظت میکنه، چیزی به قطرش اضافه نمیشه و خوشگل میمونه! (مارک نــدار! از 5.000 تا 10.000 تومن، مارک دار 20.000 تومن به بالا!)
2. خرید کیف یا قاب، دیگه دستت بازه، انواع کیف موجوده، چرمی، پلاستیکی، طلقی، رنگی، شفاف، خال خالی، راه راهی و ...:31: (از حدود 10.000 تومن به بالا (برو روی 50.000 تومن!) من فقط مارک دار دیدم تو بازار!)
[اینها همه نتایج به دست آمده از بازدید های مکرر از مجتمع کامپیوتر پایتخت بود!]