-
ما هیچکدام قصد دلسرد کردن نداریم.اما واقعیت اینه.نه میشه عوضش کرد و نه میشه با اون کنار آمد..یه جوری کجدار و مریز کنار آمدیم.به احتمال زیاد گذر زمان تغییراتی توی این وضعیت بوجود میاره.شاید هم بدتر بشه!مثلا اگر واقعا پلاک کلاسیک داده شد و قوائدی برای این ماشینها (حال از هر مارک و مدل) گذاشته شد دیگه اینها خدا را هم بنده نیستن..الان ژیان سواری قیمت زده بود 2 میلیون!البته چند روز گذشت و یه مقداری جو گیر شدنش فروکش کرد نوشت 1.450
این پونتیاک بجز سند نداشتن به نظر من برای بازسازی مورد خوبیه من فکر میکنم راهی برای گرفتن دوباره سند وجود داشته باشه..حتما هست البته اگر سندش را برای اوراق کردن باطل نکرده باشن و یا اینکه مشکل خاصی نداشته باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان با فروشنده تماس گرفتم.گفت قیمت 2 میلیون مقطوع بوده و سند هم گرفتنش کلی دردسر داره.البته فکر میکنم کسی پای معامله بره میتونه کمتر بگیره..در مورد سند باید از راهنمایی و رانندگی سوال کرد چون جواب اخر دست اونهاست نه من و دیگران!
به نظر شما این سر کاریه؟
-
این پونتیاک که آشو لاشه.یعنی عملا یه گروووووه باید بسیج بشن که برن دنبال کارای این.مطمئنا کار یه نفر دو نفر نیست.همون قضیه سندش 2 تا آدم بیکار میخواد با یه کفش آهنی و یه کیسه پوووول که بشه دهن خدمتگذاران ملتو باهاش بست.
تازه اگرم مشکل سندش درست بشه حداقل این ماشین 15 که چه عرض کنم شایدم بیشترر پول بره تو شیکمش.این هیچی نداره.
حالا شما هزینههای سند و هزینه های خرج بازسازی خودرو و ....جمع کن به اضافه هزینه زحمات اون گروه ببین چند در میاد.یا خدااااااااااااااااااااااا :13:
-
خب شاید..نمیدونم..احتمالش هست البته زیاد هم نشه چون تجربه من نشون داده ظاهر بهم ریخته یه ماشین اولش خیلی توی ذوق میزنه و بعد یه چند وقت میبینین هزینه زیادی نداشته و کلی کار جلو افتاده..مثلا همان عکس اولی که توی حیاط پارک کرده را ببینین که جلوی ماشین باز نشده..و در عوض وقتی گلگیرها و کاپوت باز میشن خیلی بهم ریخته هست..اینها را زیاد جدی نگیرین کار مشکلی نیست..من بیشتر در مورد کاغذ بازی و سند مشکل میبینم..چون قبلا چوبش را خوردم..اما شاید هم راههای بهتری بریا سند گرفتن باشه..مثل دوتا یکی کردن سند ماشینها...حالا فرض کنیم اینو یکی خرید و واقعا مثل روز اول ساختش و سند و کارت و پلاک هم گرفت..اونوقت از کجا میشه فهمید وقتی میگه 20 یا 30 یا 40 میلیون قیمت الکی ننداخته؟
خود شما باشی و اینهمه بدوی و عذاب بکشی آخرش چند حاضری بفروشی؟
من باشم اصلا نمیفروشم که به قصد فروش نمیخرم..اگر هم روزی خواستم بفروشم یه قیمت منطقی میدم که بهم نخندند
-
اتفاقا بحث همینجاست که خیلی از اینایی که قیمتای بالا میدن مدعی میشن که تووو بحث بازسازی خیلی گرفتاری کشیدن و این قیمت هم از نظر اونا منطقیه چون سختی کاره زیادی داره بحث بازسازی.و شاید و شاید پربیراه هم نگن.به هر حال سرو کله زدن با مکانیکو صافکار نقاشو باطری سازو و......خیلی دردسر داره.تمام اینا کسیرو می طلبه که واقعا وقت آزاد زیادی داشته باشه.و از حق هم نگذریم بازسازی سخت و طاقت فرسا میشه.اما خوب بعضیا زیادی دیگه قیمتو بالا می برن.مثلا من یه کامارو الان دیدم اگر اشتباه نکنم قیمت زده 15 میلیون.خوب این نمی ارزه واقعا اینقدر.اتفاقا امروز توو یکی از فرومهای همسایه یه آگهی از روزنامه همشهری گذاشتم مال یه دوج چارجر مدل 73 بود .تماس گرفتم فروشنده گفت ماشین در حد نو و صفره و قیمتشم 20 تومن.حالا شما این چاجر 20 تومنیرو مقایسه کن با اون کامارو 15 تومنی؟؟بنظرتون کدومشون ارزش بیشتری دارن؟؟
من قراره اگر مشکلی پیش نیاد طی همین چند روز آینده برم تهران ماشینو ببینم.بنظرتون قیمت پیشنهادی من چند باشه خوبه؟؟؟اون بنده خدایی هم که واسطه ما شده دوست مشترک من و آقای فروشنده هست.نمیخوام قیمتی هم بدم به کسی بربخوره در ضمن خودمم نمیخوام ضرر کنم یا بعدا پشیمون بشم.
-
مسلما دوج چارژر خیلی ارزش بیشتری داره اما بازم نه 20 میلیون حتی اگر صفر باشه.این نظر من بود.در مورد قیمت شما بازم همان داستان همیشگی هست که شما و جیبتون باید نظر بدین نه من و دیگران!طرف اگر فروشنده باشه و بخواد واقعا این ماشین را بفروشه باید منطقی قیمت بده..این سایت را نگاه کنید..تعدادی دوج چارژر در آمریکا برای فروش هست.از 6500 $ به بالا..44000$ و غیره..خب اگر مبنا قیمتهای جهانی باشه باید ببینیم نسبت به اون ماشینها این یکی در ایران چه وضعیتی داره و چقدر میارزه؟و در مرحله بعدی که خیلی مهمتره وضعیت این خودروها در ایران و آینده تیره و مبهمی که دارند..حالا این جناب فروشنده با این شرایط چطور کنار میاد و شما چه قیمتی میدید دیگه یه داستان خیلی پیچیده است..
-
اتفاقا با تحقیقاتی که کردم دوستان دیگه ای هم فرمودن این ماشین مشکل فنی داره و میگفتن توربینش خرابه و بدنش هم پر از بتونه اونم به مقدار فراوانه.اینطور که بوش میاد این ماشین ارزش حتی 5 تومنو هم نداره.بابت راهنماییتون بسیار بسیار ممنونم.
-
ُلام.
کامارو جان این عکس رو دیدی؟چون میدونم ریویرا دوست دارین گفتم...
کد:
http://img4up.com/up2/532191423513105.jpg
عکسها و توضیحات بیشتر سایت تی تی تاپیک عکس ماشین آمریکایی
-
بله دیدم..جناب صادقی توی تاپیک گذاشته بود و آه از نهادم بر آمد!!یکی داشته و قدرشو ندونسته و اینجوری کرده..یکی مثل من هم در به در دنبالشه و گیرش نمیاد..
-
دیروز صحبت از اون پونتیاک اوراقی بود که سند نداشت و طرف قیمت داده بود 2 میلیون!یکی دیگه هم داشت که این هست:
تا دیروز قیمت زده بود 20 میلیون.اما امروز زده9.200...یعنی بیشتر از نصف قیمت قبلی را خودش کم کرده..اینهمه تخفیف اونهم توی یک روز !!چقدر منصفه این بابا!!
فکر کنم صاحبش داشته دنبال قیمت منصفانه و واقعی میگشته و بعد از اینکه دیده کسی خریدار نیست و شاید هم چند نفر مسخرش کردند قیمت را پایین اورده..و شاید هم این تاپیک را خوانده و کمی سر عقل امده..
با چیزهایی که توی عکس میبینم و البته اینکه نوع گیر بکس و وضعیت فنی اون هنوز معلوم نیست من نهایتا 3 تا 3.5 قیمت میزنم.
-