با سلام دوست عزيز من حميد هستم يك بوتر خوب ميخواستم بي كلير با اموزش ادي لوگين كردن اگر بزاريد ممنون ميشم:20:
Printable View
با سلام دوست عزيز من حميد هستم يك بوتر خوب ميخواستم بي كلير با اموزش ادي لوگين كردن اگر بزاريد ممنون ميشم:20:
باسلامي دوباره يك خواهشي كه دارم نرم افزار ميخواستم كه خودم 20ادي دارم براي لوگين كردن ادي بايد چه كار كنم ممنون ميشم كممكم كنيد با تشكر
--------------------------------------------------------------------------------
Magic_PS یا هر برنامه ی دیگه ای که بشه باهاش پسورد یاهو رو در آره( تو یاهو 8 کار کنه و اگه ممکنه آنتی ویروس (مثل نورتونیا کاسپی)نتونه پیداش کنه*)
اینم یه آیدی ساز باحال برای دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amintntدستت درد نکنه خودم پیدا کردم(در ضمن هیچ یک از اون بوتر ها کار نمی کنن)
سلام
من داشتم sign in میشدم یه دفعه یه پیغام اومد که دقیق ندیدم فقط متوجه شدم که نوشته که از یه کامپیوتر دیگه sign in شده...پیغام رو بستم دوباره sign in شدم وقتی باز شد یه ای دی با چراغ روشن دیدم که اصلا من ادش نکرده بودم2 ثانیه بعد اون ای دی رفت ..انگار اصلا نبوده
حالا اینا یعنی چی؟ من چکار میتونم انجام بدم؟
اينا يعنى اينكه هك شدى!
راستى، تاپيك براى ياهو مسنجر داريم...
amintntجان دستت درد نکنه اطلاعات دادم اما فرقی نکردهبرای اینکه وارد قسمت:41: mail :41: نمیشه چکار کنم
سلامنقل قول:
همین الآن رفتم به همون لینکی که دادم........... و تونستم پسورد جدیدمو از یاهو بگیرم!
دوست من ببین............ اول میرین به همون صفحه.......... آیدیتون رو وارد میکنید.......... بعد "I have never used a credit card with Yahoo!" l رو انتخاب میکنید و دکمه ی Continue رو میزنید........... بعد تو صفحه ی جدیدی که میاد به ترتیب اطلاعات خواسته شده رو پر کنید............. اینا اطلاعاتی هستن که موقع ساختن آیدیتون وارد کردین........ مثلا تاریخ تولد، ZIP (or Postal) Code و کشور............... بعد از پر کردن اینا تو قسمت Security Image باید کدی که توی عکس به شما داده شده رو وارد کنید............. بعد هم روی دکمه ی Get New Password کلیک کنید........... اگه مشخصاتی که دادین درست باشه یه صفحه ی جدید میاد که ازتون یه سوال پرسیده.......... اون سوال هم در واقع همون سوالی هست که موقع ساخت آیدی بین چندتا سوال دیگه انتخاب کردین و جوابش رو هم دادین.......... بعد که جواب رو وارد کردین، پسورد جدیدتون رو میده!
اصلا شما اطلاعاتی که موقع ثبت نام وارد کردینو یاد دارین؟:eh:
سلام دوست من بعد از وارد کردن id این قسمت باز میشه نه اون چیزی که شما میگید
سلام............... بفرمایید:نقل قول:
از همون لینکی که دادم برید اینجا:
اینجا هم پسوردم عوض شده!
سلام دوست عزیز بعد و ارد کردن id این صفحه باز میشه[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]