در هر دو صورت مياد
توي انجمنهاي خارجي سرچ كردم اما چون زبان بلد نيستم چيزي دستم نيومد
فك ميكنم گفته بود پوشه استارت ورد و اكسل و نرم افزاراي آفيس با نرم افزار آدوب فتوشاپ قاطي شده ؟؟؟؟
Printable View
در هر دو صورت مياد
توي انجمنهاي خارجي سرچ كردم اما چون زبان بلد نيستم چيزي دستم نيومد
فك ميكنم گفته بود پوشه استارت ورد و اكسل و نرم افزاراي آفيس با نرم افزار آدوب فتوشاپ قاطي شده ؟؟؟؟
دوستان من مي خوام يه جدول رو از يه صفحه ي وب به ورد انتقال بدم. اما وقتي اينکارو مي کنم سطر اول دقيقا بالاي سطرهاي ديگه قرار نمي گيره. اونم به اين دليله که سطر اول رو در قالب يه جدول ديگه و بقيه ي سطرها رو يه جدول ديگه تعريف کرده. مثلا فرض کنيد جدولم يه جدوله که عناوين ستون هاش نام و نام خانوادگي و شماره دانشجوييه. و بعد توي هر سطر مشخصات يه دانشجو زيرش نوشته ميشه. اون سطر اولش که عناوين ستون ها هست دقيقا روي سطر دوم واقع نميشه. چون سطر اول رو يه جدول و سطر دوم به بعد رو يه جدول تعريف کرده. هر چي هم کادر اطراف اين دو جدول رو درگ مي کنم دقيقا مقابل هم قرار نمي گيرن و يه دفعه از اون سمت ديگه ي اون ستون در ميره!! منب ايد خيلي فوري اينکارو راه بندازم راهنماييم مي کنيد؟
نقل قول:نقل قول:
انسان محترم تر nedajon
اينايي رو كه گفتي من خودم بلدم
ولي شما اگه دقت كني مي بيني كه توي همون سربرگ Insert قبل از Equation دكمه object هست
پس اگه دوست داري ميتوني اوني كه من گفتم و دوباره هم نقل قول ازش گرفتم رو انجام بدي و خبر بدي
خوش باشي
اگه منظورتون از miror چاپ شدن برعكس باشه بايد بگم كه اينكار در ورد انجام شدني نيستنقل قول:
وقتي دكمه Help رو ميزني كمكي نميكنه بهتنقل قول:
اگه پيغامي ميده بذار
يه عكس هم از پيغام اول بذار
متن رو از جدول جدا كنيدنقل قول:
يعني اونو كپي كنيد بيرون از جدول
سلام
من در قسمت equation دارم یه سری معادله ریاضی می نویسوم ولی مثلا وقتی یه کسر مینویسم فونت صورت کسر با مخرخ
متفاوت میشه.چی کار کنم؟؟؟
ویه سوال دیگه: قسمت proffesional , linear که در عکس مشخص کردم چه کاربردی دارند؟
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام دوست عزيزنقل قول:
اين مشكلي هست كه در هنگان باز كردن ورد 2007 روي ميده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم قسمتhelp ويندوز براي اين مشكل :
اين مشكل اكسل هست هنگام باز شدن :
اينجا روي ok كليك ميكنم و تب زيري رو ميارم كه در تصوير پايين مشاهده ميكنين
موقع بستن صفحه اكسل هم اين خطا مياد كه بايد روي ok كليك كرد
سلام
من پاورقی ایجاد کرده ام منتها خط پاورقی در سمت چپ می افته و من میخوام در سمت راست بیفته چکار کنم؟
تصویر رو ببینید.
شما بايد مراحل زير را طي کنيد :نقل قول:
پس از ايجاد پاورقي :
1- به منوي view رفته و حالت آن را از print layout به normal تغيير دهيد.
2- سپس به منوي View رفته و گزينه ي footnotes را که بعد از Header and footer قرار دارد کليک کنيد تا کنار آن يک تيک قرار بگيرد
3- در پايين صفحه يک نوشته اي مي آيد به نام Footnootes که کنار آن يک حالت انتخاب کشويي و سپس close قرار دارد.
4- آن حالت انتخاب کشويي (که در اصطلاح به آن Combo box مي گويند) را انتخاب کرده و گزينه ي footnote seperator را انتخاب نماييد
5- سپس خط پاورقي را که مي خواهيد تغيير مکان دهيد انتخاب نموده
6- از نوار ابزار راست چين که براي قرار دادن متن ها در سمت راست استفاده مي شود را انتخاب کنيد.