سلامنقل قول:
ارور 680 یعنی اینکه :
خط تلفن وصل نیست
یعنی شاید مودم ناقص نصب شده یا مشکل از ویندوزه.
موفق باشید :40:
Printable View
سلامنقل قول:
ارور 680 یعنی اینکه :
خط تلفن وصل نیست
یعنی شاید مودم ناقص نصب شده یا مشکل از ویندوزه.
موفق باشید :40:
دست شما درد نکنه.نقل قول:
مودم را یک بار حذف کردم و دوباره نصب کردم
دوست دارم مشکل رو رفع کنم
دو هفته پیش از ویندوز یک نسخه پشتیبانی گرفتم
در این دو هفته کارای جدیدی رو انجام دادم
دوست ندارم دو باره برگردم به عقب.
دوستان راه حل دیگه ای ندارن؟
با سلامنقل قول:
من بدون پاک کردن انتی ویروسم اون مراحلی رو که توی اون پست گفته شده بود انجام دادم و بعدش کل سیستم رو اسکن کردم اما موقع اسکن هر درایو همون پیغام رو میده. و اینکه شما میگید احتمالا با پاک کردن ویندوز یا همون فرمت درایوی که ویندوز توش نصبه ویروس از بین میره ولی من فکر میکنم اینطور نیست چون همون جور که گفتم توی اولین سکتور همه ی درایو ها هست.
البته من درمورد ویروسا چیزی نمیدونم شما خودتون استادید ولی فکر میکنم این از اون نوعی نیست که شما میگید.شایدم من اشتباه میگم ولی این نظرم بود حالا ممنون میشم اگه بازم راهی میدونید بگید.
با تشکر
دوستان لطف کنن لینکی که شامل تم ویندوز ایکس پی مدیا سنتر برای ویندوز ایکس پی هستش رو بذارن
دستت درد نکنهنقل قول:
رفته بود رو عصابم اساسی هی می یومد هی میرفت ........
چطوری توی نت پد سطرها رو بر اساس حروف الفبا تنظیم کنم یعنی سطرهایی که مثلا با a شروع شدن در بالا باشن.
سلامنقل قول:
حامد خان خدمت شما ولی فکر کنم جای خوبی نبود واسه مطرح کردن :
کد:http://www.irgeeks.com/windows/513-xp.html
اگر تمام مراحل رو مو به مو انجام دادید ولی افاقه نکرد با تعویض ویندوز مشکل حل خواهد شد .نقل قول:
این جا مطرح کن :نقل قول:
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=16
سلام
باز دوباره یه مشکل جدید برام پیش اومد
دیشب حسابی تنظیمات شبکه ریخت بهم منم عصابم خورد رفتم یه سی دی ویندوز خریدم حالاکه بعد از نصب می خوام یه وسیله یو اس بی به سیستم وصل کنم سیستم ریست می شه
چی کار کنم
سلامنقل قول:
مشکل از اون چیزی که به کاپیوتر وصل کردی نباشه؟ یو اس بی چی وصل کردی؟ شاید توش ویروس بوده بعد ریستارت کرده.
یه چکی بکن سیستمت رو با آنتی ویروس
یا مشکل از ویندوز هست.
سیستم از ویروس پاکهنقل قول:
با وسیله های یو اس بی دیگه هم امتحان کردم ریست می شه پس از وسیله نیست
ویندوز هم 2 ساعت نیست عوض کردم(البته تو ویندوز جدید اینجوری شده)
نمی دونم چیکار کنم یعنی باز بشینم (می شه 4 بار )
راستی ممکنه مشکل سخت افزاری باشه (آخه دیشب اومدم برق فن اضافی رو وصل کنم یه هو اتصال کوتا بین سیم مثبت منفی پاور ایجاد شد سیستم هم خاموش شد )حالا می گم نکنه از این باشه