ممنون... چشم این کار رو می کنیم
ولی حافظه ی 8 هنوز مونده که!
Printable View
ممنون... چشم این کار رو می کنیم
ولی حافظه ی 8 هنوز مونده که!
اون قسمت اخر مربوط به ماموریت های فرعیه و در صورت تکمیل شدنشون اون خط ها هم پر میشه یعنی جمع کردن همه پرچم ها و کشتن تمامی تمپلار ها و رسیدن به نقاط نمایش...نقل قول:
این چه پایانی بود؟ :grrr:
این همه جون کندیم... عجب احمقاین
اگه از داستان چیزی سر دراوردید بگید تا ما هم بفهمییم :6:
رفتیم سراغ Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 :27:
هوس جون دمت گرم :7:
ادامه بازی تو assassins creed 2 هست یا منتظر بمون نسخه pc بیاد یا یه ps3 بگیرنقل قول:
شرح داستان بازی در پست اول تایپک قرار داره.نقل قول:
خواهش می کنم.
.................................................. .................................................. ..................نقل قول:
این بازی که داستانش خیلی خوب هست اگه متوجه داستان نشدی برو پست اول رو بخون از اینجا
.................................................. ..............................کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=139770
ّسلام آقا من تو قسمت اول بازی اونجا که آموزشیه گیر کردم همون جا که باید با دست آدما رو کنار بزنه چیکار باید بکنم؟
کلید Shift رو نگه دارین و آروم از بینشون عبور کنین.نقل قول:
میشه یه میس کال به موبایلم بندازی که اگه تو بازی گیر کردم ازت سوال کنم چون من نمیتونم نت بیام سختمه 09125186607
سلامنقل قول:
میشه یه میس کال به موبایلم بندازی که اگه تو بازی گیر کردم ازت سوال کنم چون من نمیتونم نت بیام سختمه 09125186607
شما برای حل مشکل خودتون به این انجمن نمی آیید ...
بلکه به این خاطر مشکل خودتون رو اینجا بیان میکنید که اگر احیانا فرد دیگری نیز این مشکل رو داشت استفاده کنه ...
پس به نظر من بهتره اینجا بیان کنید تا بقیه نیز استفاده ببرند ...