نفهمیدم منظورتان چیست ؟ بیشتر توضیح دهید ؟
Printable View
نفهمیدم منظورتان چیست ؟ بیشتر توضیح دهید ؟
صحبتشون کنایه به دیگر دوستانی است که نظر و تفکرشون خلاف ایشانه .
ایشون از حامیان شبهعلم هستند میتونین به اینجا مراجعه کنین:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در خود این تاپیک هم به وفور بحث شده. در واقع برعکس نگاه ظاهربینانه علم با موجود و واقعیت اینجهان کار میکنه و محدود فقط به این جهان هست. سروکارش هم بیشتر با اعداد و ارقام و آزمایشات تجربی هست نه نقل قول و روایت و کرامات....
چنین اسم گذاری ها بر روی کاربران و اتهام های مشهور کلیسایی بطور مطلق نشاندهنده قباحت چنین انجمن باصطلاح علمی است.نقل قول:
بنظر من بهتره بجای نقد شخصیت همدیگه به نقد مطلب بپردازیم...نقل قول:
در تاپیک شبه علم هم در یه جا که مصاحبه ای با دکتر مهدی زارع شده، طب سوزنی و توی شبه علم قرار داده،
واقعآ که خیلی جالبه که جامعه علمی آمریکا هم بقول ایشون دنبال شبه علم راه افتاده...
اظهار نظر در مورد برخی مسائل مهم چندان هم ساده نیست، نمونش طب سوزنی.....
البته آمریکا و ... نداره و شاید هم میزان طرفداران این قبیل شبه علم ها در آمریکا بیشتر جلوه کنه اما باید نسبت گیری با جمعیتش خواهید دید که اینطور نیست. طب سوزنی یک روش منسوخ شده ی درمانی هست که استفاده از اون به خود فرد مونده و یک مطلب شخصیه. هنوز هم افرادی هستن که اعتقاد دارن زیر درخت گردو جن وجود داره! حتی با وجود اینکه این دیدگاه منسوخ شده.نقل قول:
بهتره همیشه با مدرک حرف بزنیم اینقدر قاطعانه در مورد مسائل مهمی که مطلقآ خود علمه رو شبه علم ندونیم.....نقل قول:
در هر صورت موضوع طب سوزنی داره بسط پیدا میکنه و چندان ارتباطی با یوفو نداره...
طب سوزنی و ببریم جای مناسبش...
FDA آمریکا
مورد تایید سازمان بهداشت جهانی هم هست و لیست بیماری هایی که این سازمان گفته درمان موثر توسط طب سوزنی پیشنهاد میشه...
فکر نکنم اف دی ای آمریکا و سازمان بهداشت جهانی به این توجه کنه که چند درصد مردم عادی دارن از این علم حمایت میکنن.....
خیلی از مردم آمریکا فرگشت رو قبول ندارن و اعتقاد به خلقت گرایی دارن .نقل قول:
واقعآ که خیلی جالبه که جامعه علمی آمریکا هم بقول ایشون دنبال شبه علم راه افتاده...
اظهار نظر در مورد برخی مسائل مهم چندان هم ساده نیست، نمونش طب سوزنی.....
آیا این چیزی رو ثابت میکنه ؟! یعنی مردم آمریکا درست فکر میکنن ؟!
خیلی ها توی ایران دنبال دعانویسی میرن و اون رو قبول دارن ! پس یعنی این مسئله درست و واقعی و تاثیرگذاره ؟!
همیشه اکثریت دلیل بر ارجحیت و درست بودن قضیه نیست .
من گفتم جامعه علمی آمریکا، منظورم مشخصآ نهادهای علمی آمریکا و اف دی ای هست...نقل قول:
وگرنه بله بقول شما بعضی از آمریکاییها نمیدونن سوریه کجای نقشه هست یا از اهداف آمریکا در جنگ سرد اطلاعی ندارند
کاری با اینکه مردم آمریکا چی فکر میکنن ندارم.....
توصیه من به شما اینکه اول مطلبی که میخواید قرار بدید رو مطالعه کنید و بعد اینجا قرار بدید و بهش استناد کنید!نقل قول:
چون FDA اعتبار بیشتری داره من این متن که شما به عنوان توصیه به انجام تب سوزنی قرار دادی بررسی کردم.
1. سازمان غذا و داروی آمریکا بیشتر نقش بررسی دارو ها و مشخصن ایمن بودن اون ها رو داره نه توصیه.
2. در تمام این متنی که شما قرار دادی فقط به تاریخچه طب سوزنی و موارد استفاده و عوارض اشاره شده و هیچ رد پایی از توصیه نیست. اگر هست متن مورد نظرتون رو قرار بدید و من ندیدم.
3. سایت های ایرانی همیشه تحلیل متفاوتی از واقعیت مطالب میکنن پس حتمن قبل از اعتماد به اونها بررسی کنید نه اینکه صرفن کپی کنید.