نه همون du_dust2
Printable View
نه همون du_dust2
پس بازي كامل نصب نشده . اشكال از بازي هست . براي اطمينان بيشتر شما اين بازي رو روي يه سيستم ديگه امتحان كن و خبرش رو به ما بده .نقل قول:
نه همون du_dust2
یعنی چی ؟
من کامل نصبیدم
[QUOTE]من اینکار رو کردم اما افاده نکرد :41:نقل قول:
lمن directx كه نصب كردم نسخه كاملش بود كه خودم دانلود كردم (حدود 50 مگ) . بازي ديگهاي هم امتحان نكردهام.نقل قول:
اگه بخوايم ايراد از سختافزار بگيريم، كارت گرافيك گزينه اوله؟
ببين دوست عزيز ويندوز ويستا هنوز خوب جا نيوفتاده . يعني بيشتر بازي ها و برنامه ها باهاش مشكل دارند .نقل قول:
من اینکار رو کردم اما افاده نکرد
شما يه بار اين بازي رو روي يك ويندوز Xp امتحان كن . اگه باز هم همينطوري بود پس Cd خرابه .
دوست عزيز من نگفتم شما بازي رو كامل نصب نكردي . گفتم بازي كامل نيست . يعني اشكال از Cd بازي هستش .نقل قول:
یعنی چی ؟
من کامل نصبیدم
سلام دوستان عزیز من یه مدت مشکلی واسم پیش اومده میخواستم اگه میشه بهم کمک کنید
من یه مدت پیش dvd نیدفور اسپید کربن رو خریدم و نصب کردم سرعت کم بود ولی میتونستم بازی کنم و
مشکلی نداشت ولی بعد از مدتی بازی رو پاک کردم و حالا که میخوام نصب کنم نیمشه و بعد از اینکه نصب
بازی شروع میشه و سریال رو وارد میکنم یه پیغام میده که عکسشو گذاشتم تا ببینید لطفا کمکم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
ورژن جدید DirectX رو از روی دی وی دی یکی از بازیهاتون نصب کنید
مشکلتون حل میشه
شاید هم حل نشه چون این Error مزخرف پدر منو در اورد هم برا Godfather هم برا NFS Carbon اکه حل نشد بگو تا برات توضیح بدم.
ببخشيد ميشه لينك مستقيم دايركت ايكس رو بزاريد ؟نقل قول:
شاید هم حل نشه چون این Error مزخرف پدر منو در اورد هم برا Godfather هم برا NFS Carbon اکه حل نشد بگو تا برات توضیح بدم.