تا 15 اسفند هیچ کنکوری در کار نیست :41:نقل قول:
ولی بعضی از دانگشگاه های آزاد نوشتن ثبت نام بدون کنکور به نظرتون میشه رفت ؟
تا 15 اسفند هیچ کنکوری در کار نیست :41:نقل قول:
ولی بعضی از دانگشگاه های آزاد نوشتن ثبت نام بدون کنکور به نظرتون میشه رفت ؟
در صورتی که مورد تائید وزارت علوم باشه چرا که نه @نقل قول:
اگه مشمول شده اید نمیتونیند ثبت نام کنید !!نقل قول:
دوستان من یه راهنمایی از شما می خوام
من می خوام رسما تا 10-15 اسفند مدارک کاملا ارسال شده باشه و ثبت هم بشه .
و اینکه احتمالا سربازی من هم میخوره به احتمال زیاد یا شهریور یا تیرماه یا شایدم ؟؟؟ آبان ماه این میشه ؟!!
و می خوام اگه شهریور خورد بندازم تیرماه برم 2 ماه + 1 ماه معمولی ( 2 ماه آموزی ) تموم بشه + یه ماه هم خدمت عمومی اینا ...
بعد آخر های شهریور که نتایج ارشد رو میدن اگه قبول شدم مرخصی بگیرم برم ارشد آزادم رو بخونم و باقی رو بعدا !
به نظرتون چطوره خوبه؟
یا اینکه این 3 ماه رو من برم کار کنم و بعد از اینکه ارشد قبول شدم برم کلا سربازی؟
و اینکه آیا اینجا من 2-3 ماه سربازی رو برم و باقی بمونه واسه 2 سال بعد بعد از فارغ تحصییلی از ارشد رسما ثبت شده دیگه ؟
اگه مطمئن هستین که ارشد قبول می شین بهتره برای سربازی رفتن عجله نکنید و بزارید وقتی ارشدتون رو تموم کردید برید سربازی چون از سال آینده هم تغییرات گسترده در سربازی اعمال میشه و این تغییرات به نفع خیلی ها خواهد شد .در غیر این صورت اگه می دونید که قبول نمی شین بهتره همین حالا دفترچه رو بفرستین بره چون اگه قبول نشید و تا اون موقع هم بخواید صبر کنید انگار فقط یک سال خودتونو عقب انداختین و هیچ کاری هم نکردید .نقل قول:
چون احتمال اینکه برم کار کنم خیلی کم هستش و اینکه با 2 ماه کار کردن چیزی نصیب آدم نمیشه !نقل قول:
می خوام دفترچه رو پست کنم و از تیرماه برم اگه قبول شدم مرخصی تحصیلی میگیرم میرم ارشد رو می خونم اگه هم قبول نشدم که خدمتم رو هم ادامه میدم دیگه
قبولی من ! من که خیلی نرمال خوندم 50-50 هستش !!!
نقل قول:
ببین دوست عزیز... شما پارسال بهت تا 15 اسفند امسال فرصت دادن که کنکورتو بدی ... حالا تو کنکورتو و دادی و قبولم شدی ...
حالا شما 4 ماه فرصت دارین که هر کنکوری شرکت کنید و برید سر کلاس ... اون 15 اسفند تمدید میشه یه جورایی..
بهمن 89 + 4 ماه = خرداد ... یعنی تا خرداد 90 فرصت داری شرکت کنی کنکور و همزمان قبل از اینکه این مدت زمان تموم بشه بری خودتو معرفی کنی به نظام وظیفه ( وگرنه غیبت میخوری و واویلا)
مثلا شما میای 28 بهمن تو کنکور آزاد ثبت نام میکنی ...( فرض میکنیم قبول میشی) ( کنکورش تو تیرماه فکرکنم)
بعد اواخر اردیبهشت و اوایل خرداد میری نظام وظیفه و خودتو معرفی میکنی ...
بعد تا برگه و اینات بیاد ... اگه قبل از مهر 90 افتاد اعضامت میری خدمت و اگه قبولیت قطعی شد ترخیص میشی و میری دانشگاه ...
اگرم اعضامت افتاد بعد از مهر 90 که لازم نیست بری خدمت و معافیت تحصیلی میگیری و میری دانشگاه
اینا کلش بود ... اما با این حال فقط به این گفته اکتفا نکن و برو نظام وظیفه هم سوال کن
سلام
من برگشتم :20:
حتما میگین من کیم ؟ :31:
من 1/10 رفتم نیرو دریای سیرجان الان هم آموزشیم تموم شده (14 روز مرخصی:21:)
باز دوباره افتادم سیرجان برای مربی گری :41:
.
نقل قول:
سلام داداش خسته نباشی ..
یه ذره تعریف کن ببینیم آموزشی چطوریه ؟
اگه سخته نریم :31:
سلامنقل قول:
ممنون
نه بابا اگه یه ذره تنگ باشی سخت نیست
سختیش هفته اوله ودومه که باید به شرایط اونجا عادت کنی :27:
ولی از لحاظ روحی یه خورده سخته یعنی برا من سخت بود :13:
در کل خوبه :20: