دوست عزیز ما سرویس 6 ماهه گرفتیم که 4 ماهش مونده و این شرکت درست کار اگه بفیه پولمون رو پس میداد
میرفتیم از جای دیگه میگرفتیم ؛ شک نکن.در ثانی ما گیر کردیم تو اشتباه خودمون انتظار داری اطلاع رسانی هم نکنیم
تا یه بنده خدای دیگه هم مثل ما بیاد بیوفته تو دردسر و این شرکت دروغ گو پول اون رو هم بالا بکشه؟؟؟؟؟؟؟؟
همچنین دوست عزیزم شما اگه برگردی به عقب میبینی که هییییییییییییییییچ کسی از این شرکت خائن راضی نیست ؛
حالا نمیدونم چرا شما باید ازش طرفداری کنی و مخالف صحبت و نظر و تجربه دیگران پست بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برام خییییییلی عجیبه !!!
والا من که فکر میکنم شما با شاتل در ارتباط باشید وگرنه هیییییچ کسی دل خوش از این شرکت حروم خور نداره که بیاد الکی طرفداری کنه.
شما اگر تونستی پادر میونی کن پولمون رو پس بدن میریم جای دیگه ؛ نشد والا دایال اپ از این شرکت خائن حیثیتش بیشتره.
پ.ن .
چند شب پیش که با یکی از مسئولین فنی قاتل چت میکردم(بیشتر به مسئول فروش شبیه بود) ؛ هی میگفت شما اولین ناراضی هستید !!!!!!!!!!!!
منم گفتم اونی که فکر میکنی منم خودت هستی بیا به لینک تا حقیقت رو ببینی.
و الان هم حضور ایشون و پست اولشون که در طرفداری از شاتل است(که همه دارن مینالن ازش) خیلی هم عجیب نیست.