سلام دوستان
من اصفهانم
به نظر شما شاتل بگیرم یا پارس آنلاین ؟
ممنون
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
شبانه برام خیلی مهمه
Printable View
سلام دوستان
من اصفهانم
به نظر شما شاتل بگیرم یا پارس آنلاین ؟
ممنون
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
شبانه برام خیلی مهمه
نقل قول:
شاتل شبانه را محدود میکنه
با این وجود توی تاپیک اصفهان و پارس انلاین و اینجا مرکز مخابراتیت را اعلام کن تا دوستانی که هم مرکز شما هستن و تجربه دارن از isp ها راهنمایتون کنند!
Adsl/ شهر اصفهان
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=227018
نقل قول:
دوست عزیز سوال که برای من پیش اومده شما خودتون از شاتل سرویس دارید؟؟؟؟ اگه ایتهمه ازش متنفرید چرا از شرکته دیگه نمیگیرید؟
بله دوست عزیز من حدود 4سال از شاتل سرویس داشتم الانم رفتم ازش جای دیگه 128 گرفتم برام دان استریم 4مگ بستننقل قول:
اکثر کسانی که از شاتل سرویس میگیرن نمیدونن که شبانه را محدود میکنه و سرویسهای آرت نامحدود واقعی نیست و محدودیت داره
هدفم هم اطلاع رسانی هست
دوست عزیز ما سرویس 6 ماهه گرفتیم که 4 ماهش مونده و این شرکت درست کار اگه بفیه پولمون رو پس میدادنقل قول:
میرفتیم از جای دیگه میگرفتیم ؛ شک نکن.در ثانی ما گیر کردیم تو اشتباه خودمون انتظار داری اطلاع رسانی هم نکنیم
تا یه بنده خدای دیگه هم مثل ما بیاد بیوفته تو دردسر و این شرکت دروغ گو پول اون رو هم بالا بکشه؟؟؟؟؟؟؟؟
همچنین دوست عزیزم شما اگه برگردی به عقب میبینی که هییییییییییییییییچ کسی از این شرکت خائن راضی نیست ؛
حالا نمیدونم چرا شما باید ازش طرفداری کنی و مخالف صحبت و نظر و تجربه دیگران پست بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برام خییییییلی عجیبه !!!
والا من که فکر میکنم شما با شاتل در ارتباط باشید وگرنه هیییییچ کسی دل خوش از این شرکت حروم خور نداره که بیاد الکی طرفداری کنه.
شما اگر تونستی پادر میونی کن پولمون رو پس بدن میریم جای دیگه ؛ نشد والا دایال اپ از این شرکت خائن حیثیتش بیشتره.
پ.ن .
چند شب پیش که با یکی از مسئولین فنی قاتل چت میکردم(بیشتر به مسئول فروش شبیه بود) ؛ هی میگفت شما اولین ناراضی هستید !!!!!!!!!!!!
منم گفتم اونی که فکر میکنی منم خودت هستی بیا به لینک تا حقیقت رو ببینی.
و الان هم حضور ایشون و پست اولشون که در طرفداری از شاتل است(که همه دارن مینالن ازش) خیلی هم عجیب نیست.
دیگه واقعا افتضاحه فقط دانلودش خوب مونده
الان سرعت دانلودم عالیه اما سرعت باز کردن صفحه از دیال آپ هم بدتر شده دیشب نیم ساعت دیرتر رفتم مدیافایر دیگه به هیچ شکلی هیچ صفحه ای باز نشد
علتش چیه؟ چطوری سرعت دانلودم روی 250 هست ولی سرعت باز کردن صفحه از تموم شرکت های دیگه پایین تره؟
احسن خوب جوابش دادی من که بی زارم از این شرکت فقط توی یه مشکل گیر کردم که این شرکته فقط توی مرکزمون سرویس میده + پارس انلایننقل قول:
پارس که ترافیک میدوزده شاتل هم فکر کنم پیش از 8 نفر شر میکنه حالا اون رفیقمون به چی مینازه خدا مدونه
در کل از اینترنت ایران من حالم :2: میخوره
بچه ها مودم زاکسل بهتره یا تی پی لینک کدام بهتر روی سرویسهای شاتل جواب میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا اونجا که من می دونم و دیدم مودم زایکسل برای شاتل بهتر جواب می ده ( هر چند نحوه کارش با مودم های دیگه فرقی نداره در کل هر مودمی برای هر خدماتی کاربرد داره ) بزرگترین چیزی که باعث تفکیک مودم ها برای سرویس ها می شه آشنایی اون سرویس ها به نوع خواصی از مودم و این که خودشان فروشنده اون مارک از مودم هستن می باشدنقل قول:
از دوستان کسی با دانلود از سایت های ( میهن دانلود ، دانلود ها ، کلا سایت های دانلود ) مشکل داره یا نه ؟ ( اونهایی که از شاتل استفاده می کنند جواب بدن )
TP Link بهترهنقل قول:
هر دو جواب میدن هیچ مشکلی نیست
---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------
من وقتی از یه سرور چند شب پشت سر هم دانلود می کنم سرعتش میاد پایین برام .نقل قول:
از ساعت 1 تا 3 هم کلا هیچ
تموم شه این دوره برم از شاتل ...