نه بابا وزیر یه چی گفته اینها هم مجبورن عمل کنند بهش تازه بعضی جاها 2مگ بدون مدرک هم میدننقل قول:
Printable View
نه بابا وزیر یه چی گفته اینها هم مجبورن عمل کنند بهش تازه بعضی جاها 2مگ بدون مدرک هم میدننقل قول:
من همچنان سرعته دانلودم 14-15 که قدیم 70 بود حیف تابستون بیکار بودیما
سلام
شاتل سرویس 2مگش شبها ترافیکش رایگانه؟
تصمیم گرفته بودم بیام شاتل!اینجا هم که مثل پارس آنلاین خودمونه!همه شرکت ها افتضاح !
کافی 2 نفر مشترکین شون بیشتر بشه کل شبکه شون میخوابه!انقدر زیر ساختشون افتضاحه و به جای مشتری مداری ، مشتر ی سواری میکنن!
منطقه ما دیگه اینقدر مشترکین زیاد شدن دیگه آرت به هیچ وجه نمیدن ! بالای 128 هم به سختی میدن ! به چند زیر منطقه تقسیم شده و بعضی جاها eco128 تنها انتخاب هست !نقل قول:
فقط امثال ما که زیاد با نت سر و کار داریم متوجه بد بودن سرویس ها میشیم . هنوز راحت 70-80 درصد مشتری های شاتل و ISP های دیگه راضی هستن.
در دزدی شرکت ها اصلا شکی نیست .
دیروز رفتم دفتر آسیاتک تبلیغ می کردن 128 ماهی 2 هزار تومن ! رفتم دیدم قرارداد 3 ماهه 6 تومن با 500 مگ ترافیک :31: بعدش گیگی 6 هزار تومن ازت می گیرن :21: رفیق من قرارداد رو دید همونجا به منشیه گفت عجب دزدهایی هستین شما :27: طرف هم خندش گرفت !
چند ماه پیش داشتم توی نت میچرخیدم دیدم یه شرکت استرالیایی حدود اینترنت با حجم500 گیگ در ماه رو حدود20 الی 30 دلار میداد سرعتش الان دقیق یادم نیست ولی فکر کنم زیر 512 کیلوبیت نباشهنقل قول:
مثلا همین اینترنت وایمکس اگه یه سرچ ساده تو اینترنت بکنی اکثر کابرای خارجی سرعت دانلود بالای 1 مگابایت
دارن در صورتی که اینجا عمرا سرعتا بیشتر از 250 کیلو بایت بشه(حداکثر سرعت مجاز اینترنت ایران انقدره)
دوستم وایمکس ایرانسل خریده 128 ، سرعتش از 20 کیلوبایت بیشتر نمیشه
در دنیا اینترنت زیر 256 کیلوبیت رو اینترنت حساب نمیکنن ولی هنوز توی ایران از اینترنت دایل آپ استفاده میشه
خدا وکیلی اگه سرعت من یا شما بالا باشه یه فایل رو چقدر زودتر دانلود میکنیم یا کارمون چقدر زودتر انجام میشه؟
مثلا مند سال پیش که دایل داشتم حدود 30 مگ رو توی 3 تا6 ساعت میگرفتم ولی الان در عرض5 دقیقه یا کمتر!
البته توی روز و گرنه تو شبانه مثل همون دایل آپ ه :2:
پس باعث میشه وقتم کمتر هدر بشه توی منابع مثل برق صرفه جویی بشه!
ولی کیه که اینا رو بفهمه البته از ... ها!!!!!
با سلام.
برای تغییر سرویس دوستان باید حتما به دفتر نمایندگی قاتل مراجعه کنید و بعد از محاسبه مابه تفاوت
سرویس ها به صورت دولا و در بیشتر اوقات به صورت پهنا و گرفتن ان از شما و تهیه و تنظیم یک مشت
دری وری بی ارزش دیگه سرویس شما به سرویس جدید ارتقا پیدا میکنه.(البته خیلی زود میفهمین که
ارتقا کدوم گوری بود و کلاه گشادی سرتون رفته).سرویس های اکو فقط به سرویس های بالاتر و لی ART
هر سرویس به دیگری امکان دارد.(اینم یکی دیگر از مواردی که این شرکت دزد بسیار روش تبلیغ میکنه حالا انگار هسته اتم چار قاچ میکنه ؛ از بس ذلیل هست رو این موارد هارت و پورت میکنه !!!!)
در ادامه محدودیت های شبانه از طرف شرکت حروم خور و دزد شاتل به تنظیم مقررات و رادیویی تماس
گرفتم و با شخصی به نام ساریخانی صحبت نمودم اما از انجا که تابلو بود همه اینها دستشون تو یه کاسه هست با
گفتن یک مشت اراجیف سعی در پیچوندن ما داشت که خودم بهش گفتم یه سوال بپرسم ؟ گفت بپرس ؛ گفتمش می
چنت میدن؟؟؟؟ گفت اصلا این طور نیست اقا من که برا ....... گفتم برو بابا خودتی و قطع کردم. دوستان عزیز این
محدودیتی که در صورت دانلود شبانه به ما تحمیل میشه و اون حروم خورها میگن تو قرارداد ذکر شده به خدا قسم
مثل س.. دروغ میگن اصلا توقرارداد نیست و وقتی گفتم والا نیست قرارداد رو فکس کنم مثل بز ترسیدن و گفتن ما
وقت بررسی نداریم !!!.دوستان و عزیزان اندر شرح حال این شرکت کثافت و دزد و حروم خور هر چی بگویییم کم است
و با بالاتر رفتن تعداد مشتری های بی اطلاعشون(از جمله خودمون) به جای اینکه به فکر ارتقا سرویس دهی و
خدماتشون باشن ؛ به علت کیفیت مزخرف سرویس و برای جبران ان ؛ روش های جدید و اپ تو دیت کلاه برداری ؛
دزدی ؛ مال مردم خوری و دروغ گفتن رو به کارکناشون اموزش میدن.
مرگ بر این شرکت حروم خور و دزد که تبلیغ و تبلیغ سرتا پای اون رو گرفته.
تایید میشه منم با ساریخانی سر و کله زدم میخوان فقط بپیچونن همشون از یک قماشن
رئیسشون (مختاری) که میخواست بفهمه من کدوم دانشگاه هستم برام مشکل درست کنه:27:
1.با اون 200 مگ رايگان به هنگام قطع ترافيك امكان استفاده از شبانه هم وجود داره؟
2.سرويس دوره جديدم از 29 مرداده حالا اگر بخوام بيارمش جلوتر 20 مرداد امكانش هست؟