برای رمضان افری پرو چیزی نداده ؟
Printable View
برای رمضان افری پرو چیزی نداده ؟
دلمان برای 3 گیگ بخر 3 گیگ ببر شدیدا" تنگ شده :(
تا اونجا که یادمه یکی دو سال پیش فقط یکی دو هفته سرعتها را کردن 2مگ همین تازه اون موقع خوب بودنقل قول:
حالا که بعید میدونم همچین کاری بکنند همینجوری کاربرها مشکل دارن اگه بکنن 2مگ که دیگه افتضاح فجیهی میشه که همچین کاری نمیکنن
فعلا که خبری نیست، شاید برای عید فطر یه حرکتی بزنن!:31:نقل قول:
کسی هست بدونه بالاخره چقد دانلود کنیم شبی خودکار محدود نشیم
ون قدر شبی دانلودو تنظیم کنم :20:
امکان افزایش پهنای باند بدون مشکل فنی وجود دارد
مدیرعامل سابق شرکت مخابرات آذربایجان غربی درباره وعده های مسئولان درباره افزایش پهنای باند اینترنت نیز تصریح کرد: امکان تحقق این ارتقا بدون هرگونه مشکل فنی وجود دارد اما راحت ترین مسیر برای تهدید کشورمان توسط دشمنان همین فضاست و مسئولان به همین خاطر با احتیاط عمل می کنند.
علی مطهری با اذعان به اینکه استفاده حداکثری از فضای اینترنت به دلیل همین تهدیدات سیاسی، اخلاقی و امنیتی میسر نیست، تصریح کرد: برای در کنترل داشتن فضای اینترنت باید دارای شبکه داخلی باشیم که این کار را وزارت ارتباطات انجام می دهد.
آقا این سرعت خیلی افتضاحه دوستان این مشکل رو ندارن، زمان دانلود (با دانلود منیجر) شاید سرعت خوب باشه ولی وقتی میخوای مثلاً یه صفحه باز کنی یا کلیپ ببنی پهنای باند واقعی تازه خودش رو نشون میده که افتضاحه، یعنی من سرویس 384 دارم که زمان دانلود با دانلود منیجر حدود 60K میده ولی در حالت عادی به زور به 20K میرسه و بشدت نواسان داره. شبا هم سرعت خیلی افتضاح میشه! من اصلاً از سرعت راضی نیستم، من حقیقتاً اول 320 داشتم میخواستم بتونم راحت کلیپ نگاه کنم هرچند در کیفیت خیلی پائین ولی به 384 هم که سرعت رو تغییر دادم واقعاً سرعت تفاوتی نکرد فقط سرعت دانلود بیشتر شد، واقعاً سرعت افتضاحه، من اصلاً راضی نیستم، اگر پهنای باند حتی 40K هم بود حتی مشکل حل میشد. فکر کنم شاتل سیر دزدی داره میکنه و پهنای باند رو به بین بیشتر از 10 کاربر تقسیم میکنه.
داداش منم هم تا دو هفته پیش با 60 دانلود میکردم خیلی هم راضی بودم ولی نامردا سرعتو کردن 30 الان هرکاری میکنم میگم چرا اینجوری شده میگن باید همینجوری باشه ....
عوضی بازیاشون شروع شده ...
داداش اطلاعی داری که باید مثلا دوباره پول بدیم یا نه این دوره بهش یه خورده پول اضافه میکنیم و میدیمش میره ؟ آخه همین دیروز برا 3 ماه شارژ کردمش .نقل قول:
باید با قسمت فروش تماس بگیری برای تغییر سرویس
---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------
الان که اینجوری میکنن ممکنه پارس آنلاین و اینا ازش جلو بزنن اون موقع هست که میفهمن چه کار دارن میکنن ...
اره باید یه مبلغی به عنوان مابه تفاوت سرویس بدینقل قول:
بچه ها اصلا کسی میدونه این نامه از دانشگاه جواز کسب نمیدونم باید حقوق دان یا عضو یه شرکت باشی تا بهت سرعت بدن اصل اساس این مدارک بایت چیه من که باور نمیکنم فقط برای این که سرعت بدند میخوان حتما باید یه چیزی مثل ضامن باشه کسی میدونه