آخه از شاتل بریم چی بگیریم :41: منطقه ما جز شاتل و داتک با شرکتی قرار داد نداره . مخابرات هم که میگن پشتیبانی نداره .
Printable View
آخه از شاتل بریم چی بگیریم :41: منطقه ما جز شاتل و داتک با شرکتی قرار داد نداره . مخابرات هم که میگن پشتیبانی نداره .
آقا من رسما دیگه بریدم زنگ زدم میگه باید دانلود هاتو کنترل میکردی اینطوری نشه میگم من ماه پیش 2 مگ گرفتم 2 ساله با شاتلم تا قبل از ماه پیش 128 داشتم ماه پیش 2 مگ گرفتم.ماه قبل از 3 شب 1 شب سرعت خوب بود که 1 گیگ و 600 تقریبا دانلود داشتم این ماه که تا الان 12 روزش گذشته فقط شب اول خوب بود 11 شبه از ساعت 1 تا8 سرعت دانلودم 3-4 کیلو بایته میگه باید کنترل میکردی.آخه شما بگید واسه 2 مگ دانلود 1 گیگ 600 اونم تو 3 شب زیاده؟اونم تو یه ماه؟ این ماه که یه سره بستنش
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------
کسی از بچه های شیراز میتونه راهنمائی کنه میخوام قطع کنم برم پارس آنلاین معنی رانزه و ... رو هم نمیدونم میگن 2 هفته معطل میشی.2 هفته بی اینترنت خیلیه راهی نداره زودتر این شاتلو جمع کنم برم پارس آنلاین حداقل اون پشتیبانیش آشناست.یکی لطف کنه یه توضیح کامل به من بده واسه این کار ممنون میشم.میخوام همه چیزو بدونم رفتم شرکت شاتل اذیتم نکنن هی بگن امروز فردا
همتون دارین در مورد شاتل بد میگید.من شخصا سرویس 128 دارم.که باید سرعتش 16 باشه.ولی روزانه 270 و شبانه 60 هستش.
تازه...
من ترفندی دارم (فکر میکنید الکیه...نه؟) که باهاش میشه سرعت شبانه از 3 تا 8 250 بشه.حدود 3.7 گیگ میشه دان کرد.
میخواین باور کنید میخواین بخندین.
نهنقل قول:
خب عزیز ترفند رو بگو حداقل ما هم شبی چند گیگ دانلود کنیم .
البته ما شاتل نیستیم ولی به هر حال تستش ضرری نداره!
هنرستان یه معلم داشتیم میگفت ایرانی جماعت حاضر نمیشه به کسی چیز یاد بده! خدایی راست هم میگفت!
خب به جای اینکه بگی ترفند بلدم یاد بده دو نفر دیگه هم استفاده کنن!
شاتل رو که باید خیلی زود تر از این حرفا جمع میکردی!نقل قول:
اما فکر نمیکنم راهی باشه که زود تر از 10 روز سروس بدن البته ارم نت برای یکی از اقوام مرکز سلمان 4 روزه وصل کرد.
فعلا هم تویه شیراز ارم نت خیلی بهتر هست نسبت به بقیه! همه هم رازی هستن من خودم 256 دارم سرعتم حدود 200 هست شب هم که میشه سرعت میشه حدود 60 تا 70 که نسبت به خیلی شرکت ها بهتره
خداکنیم بهتر بشه چون تا مدتی پیش شبو روز روی 200 بود :41:
من زنگ زدم هر چی از دهنم امد به همایون گفتم سر 3سوت قطع رانژه کردن :31:نقل قول:
این که میگن 2هفته هم دروغ میگن که قطع رانژه نکنی خیلی طول بکشه یک هفته میشه
اگه خواستی من همرات میام شاتل همایون منو ببینه اونجاش میسوزه.دی:
سلام دوستان
من سرويس اينترنت آسياتك 256 با محدويت دانلود ماهي 2 گيگ داشتم، قبلا روزها سرعت دانلود تا 210 كيلوبايت بر ثانبه مبرسه و شب ها حداقل 60تا 70 كيلوبايت دانلود دارم
از سرعت و قيمت هاي سرويس هاي قديمي آسياتك خيلي راضي بودم، ولي الان قيمت هاش خيلي زياد شده و به همين دليل ميخوام بيام شاتل بگيرم
مركز مخابرات شهيد زارعي تهرانم 4413
ميخوام ببينم سرعت دانلود شبانه شاتل چقدره ؟
سرعت دانلود روزانش چقدره
اصلا به نظر شما با اين شرايط از آسياتك بيام بيرون يا نه؟
اگر شاتل رو پيشنهاد ميديد يا نه!!
البته ميتونم ECO512 هم بگيرم
ولي خوب به نظر من مهمتر از همه اينه كه شركت چقدر سرعت رو باز ميگذاره
علي الخصوص براي سرويس هاي محدود
چون قاعدتا اگر مثل آسياتك باشن، سرعت رو حداقل توي روز نامحدود ميگذارن تا زود حجمتون تموم بشه!
راستي اينو هم بگم كه من 2 ساله كه آسياتك دارم و خيلي هم ازش راضي هستم
بچه ها می خواهم سرعت اینترنتم رو افزایش بدم با جواز کسب حالا سوال برام پیش اومده که اگر با جواز کسب برم افزایش بدم تعرفه پلاس تلفن خونمون هم تجاری حساب میشه یا نه؟
بعدش ادرس درون قبض تلفن با ادرسی که درون جواز کسب نوشته شده باشه فرق کنه دیگه نمیدین؟
دمت گرم خواستم برم صدات میکنم با هم بریم.اعصاب برامون نزاشتن.حالا به نظرتون ارم نت بگیرم یا پارس آنلاین؟پارس رئیس پشتیبانیش رفیقمه
من هم پیرو نظرات دیگر دوستان میگم، اگه واقعا همچین روشی دارین، حداقل به یکی بگین تا تست کنه!نقل قول:
من خودم حدود 3 هفته محدودیت شاتل توی روز برای سرویسای Art رو دور میزدم و با 95 دان میکردم که جلوشو گرفت! (با ویPN)
سرعت سرویسهای اکو 128 تا 512 همون 512 هستنقل قول:
شبانه را هم اگه دانلود بکنی محدود میکنن به طور فجیح
آسیاتک صد شرف داره شاتل من خودم قبلا شاتل داشتم الان آسیاتک دارم سرعت روزش هم که 4برابر شاتل هست که خیلی خوبه و پینگ کمتر شبانه هم دیگه محدودیتی در کار نیست.
نه تجاری حساب نمیشهنقل قول:
نه آدرس هم مهم نیست
اگه رئیس پشتیبانی پارس آشنا هست پارس بگیر البته ازش بپرس ببین وضعیتشون توی مرکزت خوب باشه سرعت دانلود شبانه و پینگنقل قول:
یه سوال بپرس ببین نمیتونه خط 740 را رانژه کنه اگه شبانه اش بهتره آسیاتک هست بیام پارس