با یو سیم میشه به 3g شد؟یا فقط مخصوص فور جیه؟؟
Printable View
با یو سیم میشه به 3g شد؟یا فقط مخصوص فور جیه؟؟
سوییچ کردن نمی خواد اما قبل از تایم شبانه یا دیسکانکت شو یا خاموش روشن کننقل قول:
برای خریدن بسته باید در قسمتی از نرم افزار که ussd داره کد رو وارد کنی ( از سایت ایرانسل ببین) اگر مودمت هواویه از نرم افزار موبایل پارتنر استفاده کن .زمان استفاده از کد روی شبکه 4 جی نباش
settings then ussd
لینک دانلودش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یوسیم به همه نسلها می تونی وصل شی . خیالت راحتنقل قول:
این چه دکلی اینم هم 3G نیست ؟ ایرانسل یا همراه اول ؟نقل قول:
از پایین دکل، تجهیزات عکس بنداز بهت میگم برای کدوم اپراتور هست. فقط الان میتونم بگم که 2G هستش.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعد برای نصب 3g باید چیز هایی روش نصب کن ؟
سلام
دوستان کلا چند مدل مودم همراه در بازار وجود داره که قابلیت اتصال به کابل شبکه داشته باشه؟
با کابل شبکه به روتر وایرلس وصلش کنم جواب میده؟
برای استفاده مداوم و همیشگی چون باتری داره مشکلی براش پیش نمیاد همیشه شارژرش وصل باشه بهش؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
باید پشت آنتن 3 عدد RRU قرار بگیره یعنی پشت هر سل باید باشه.
امکان داره باتوجه به نوع تجهیزات حتی 2 عدد RRU هم پشت هر آنتن قرار بگیره که بهش MRRU. میگن.
من مدل لن دار در رنج قیمت زیر 500 ندیدم. شاید بهتر باشه یک دانگل و یک روتر یو اس بی خور بگیری. مثلا دانگل ma260 هست حدود 75 روترشم از تی پی لینک میگیری 75 دیگه غصه باتری هم ندارینقل قول:
بهترین حالت ممکن همین راهنمایی هست که دوستمون انجام داده اند.نقل قول:
دانگل 75 تومنی 4G ساپورت نمیکنه.نقل قول:
میدونم 4 جی نیست اما تری جی تا 21 مگ جواب میده
دانگل 4 جی هواوی 3372 هست که نمی دونم رو روترهای تی پی لینک مثل 3420 جواب میده یا نه. اگر کسی داره می تونه ببره پارس ارتباط تست کنه اگر جواب داد براش روتر بخره.
شهرک گلستان مودم 4g الان
داخلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خارجی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
XPERIA Z3
تست سرعت 3G همین الان یهویی
اقایون سلام ، من میخوام هواوی y550 بخریم ، هرجا سرچ کردم نتونستم عکسی از قسمت network mode گوشی داشته باشم ، ایا اپشن lte only یا wcdma only داره ؟
بسته های جدید با سرعت نامحدود!
بسته 3ماهه 600مگ هم حذف شد. من چند روز پیش گرفتم.
چطور گوشی هستش دوست عزیز . سرعت lte تا چقدر تست گرفتید ؟ اینکه lte only نداره اذیت نمیکنه ؟ کیفیت صفحه و زاویه دید از طرف های مختلف خوبه ؟ تاریک نمیشه ؟ دوربینش چطوره؟نقل قول:
توی شهر ما فقط 3g فعال هست و دوربین و صفحه نمایش و ... به نظر من که خوبه و قیمتش هم که عالی و به صرفه هست.
به قسمت نظرات لینک زیر برید اونجا برخی از دوستان تست کردن و عکسم گذاشتن
پس ار مدتها دیشب بسته ماهانه را تمدید نکردم.در اعتراض به گران شدن اینترنت فعلا هم از ایراسل بسته 30 گیگ گرفتم که تو منزل من بطور متوسط 3 مگ دان میده به قیمت 60 تومان برای 3 ماه با عوارضش حدود گیگی 2300 تمام میشه که برای من به صرفه است
دوست عزیز چرا عوارض می دید از انجمن های همسایه می تونید راحت با 51 هزار فیکس شصت تومن شارژ بگیرینقل قول:
چطورى و از كجا؟؟؟نقل قول:
از طریق این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افرادی هستن که شارژ خط به خط ایرانسل و همراه اول رو با تخفیف می فروشند.نقل قول:
شما تا حالا امتحان كردى؟؟ مطمعنه؟؟؟نقل قول:
بله من چندین بار خرید کردم. از فروشندهایی که امتیاز بالاتری دارند خرید کنید
خود اونا چطور تهیه کردن که براشون ارزون افتادهنقل قول:
همینو بگو[emoji15]نقل قول:
شرکت در مسابقات حرمی و دریافت شارژ های رایگان از مسابقات ایرانسل و یا چپاول ملت به راه های مختلفنقل قول:
البته منظورم این دوستان نیست به صورت کلی گفتم
احتمالا قرارداد میبندن عمده میخرننقل قول:
شایدم هم پارتی دارن خدا میدونه
آیا کسی میدونه در حسابهای چند کاربره میشه فهمید یا استعلام کرد هر کاربری چقدر استفاده کرده توسط خود زیر شاخه یا سر شاخه
به نظر من بیشتر بی بی ان می فروشن که برای عدم شناسایی توسط نهادهای واسطه مجبورا شارژ ایرانسل بگیرن.نقل قول:
این دکل همراه اول هست 2G معلومه از سکتورشنقل قول:
آقا این ایرانسل به نظر من دزد نیستا
چند ماه پیش یه بسته ترکیبی زده بودم که امکاناتش و از سایت دیدم و فعال کردم وقتی فعال شد دیدم عههههههه مدت مکالمه و اینترنت و همه چیزش فرق داره و کمتره مثلا تو سایت 2 گیگ نت داشت ولی 1 گیگ فعال شد نگو تعرفه هت عوض شده اینا تو سایت اعمال نکردن خلاصه عصبانی و شاکی یه اعتراض تو سایت پر کردم خبری نشد
دیشب بعد از چند ماه زنگ زدن و مقداری که کمتر بهم داده بودن و واریز کردن:n02:
باز جای شکرش باقیه که بیخیال نیستن من خودم یادم رفته بود :n02:
خود من چند ماه پیش بسته اینترنتی گرفتم وقتی تمام شده بود از تعرفه ازاد خط استفاده کرد اصلا به این موضوع اهمیت ندادم چون خطم دایمی بود متوجه شدم حدود ۱۵۰ هزارتومان اینترنت محاسبه شده اما سر ماه روی قبض ۱۳۰ هزارتومان تخقیف داد که اصلا دلیلش را متوجه نفهمیدم...نقل قول:
از سرور های خارجی هم دانلود کن داخلی زیاد مهم نیستنقل قول:
کریو برای شما جواب میده؟ وصل میشه ولی هیچی رو باز نمیکنه!!!!