پارس هم که خودش رسما اعلام کرده که پهنای باند نداریم و درخواست دادیمه تا برسه مشکلات پابرجاست :n02: پشتیبانی هم که همشون یکیه ولی من چند سال پیش شاتل بودم واقعا پشتیبانی حالیشون بود و مشکل رو حل میکردننقل قول:
Printable View
پارس هم که خودش رسما اعلام کرده که پهنای باند نداریم و درخواست دادیمه تا برسه مشکلات پابرجاست :n02: پشتیبانی هم که همشون یکیه ولی من چند سال پیش شاتل بودم واقعا پشتیبانی حالیشون بود و مشکل رو حل میکردننقل قول:
سیترا رو که دیدی ؟ برو دعا به جون سیترا کن :n02:نقل قول:
10.232.139.186
سلام ادرس ورود به حساب مخابرات عوض شده ???????? شرکت کیش اوسیس بود
ادرس قبلیش این بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وارد پرتک نمیشه . همون سیترا رو سفت بگیریم باد نبرشنقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
بله کلا عوض شده و اگه مرکز مخابراتی چمران اهواز هستید میتونید فقط از طریق سیترا وارد بشید اگر نه که ادرس زیر میباشدنقل قول:
ادرس جدید : 10.232.139.186
اره خدا وکیلی خیلی بهتره ببین چیه که خوده نمایندگی ها هم میگن این به درد نمیخورهنقل قول:
10 مگ در صورتی که شبانه داشته باشه ، سرعت شبانش چقدره ؟
خودشون میگن 5 و 10 مگ تضمینی نیست شبانه ولی اگه باشه 600 تا 650 تانقل قول:
توی پرتک هم نمیشه سرعت بالاتر توی پنل انتخاب کرد مثل سیترا؟نقل قول:
نقل قول:
ممنون ولی این که ارور میده
دو مگ چی ؟نقل قول:
والا نمیدونم مال من که وارد نمیشه فقط از طریق سیترا میتونم برم حسال کاربرینقل قول:
این ارور نام کاربري يا کلمه عبور شما جهت ورود به سامانه صحيح نمي باشد ؟ اگه وارد نمیشه از طریق سیترا و IBS باید وارد بشید هنوز اطلاعات شما وارد سامانه جدید نشدهنقل قول:
دو مگ هم شانسیه ولی فروش میگه 100% شبانه داره فرشاد دیروز 2مگ شارژ کرد شبانه نداره کلا شبانه شانسیه شاید 10 مگ بگیری داشته باشی 512 بگیری نداشته باشینقل قول:
وا! مگه مردم پول از سر راه میارن گکه شانسی باشه؟ ولی یکی دیگه توی همین تاپیک انگار 10 مگ شبانه داشتنقل قول:
شهراي ديگه غير از اهواز ميگن همشون شبانه داره حتي 10مگ فقط اهوازه كه بعضيا nofree ميشن
نقل قول:
تو سایت سیترا که میگه نام کاربری شما مسدود شده زنگ زدم پشتیبانی ادرس ایپی که شما دادید داد
کلا سایتش بالا نمیاد و ارور 403 میده
سایت ibs چیه؟
اگر سایت ای بی اس اینه
تو این سایت میگه اشتباه هست
چقدر مسخره
خوب میگم دیگه شانسیه بشون هم بگی میگه به ما ریطی نداره با مخابراته :n21: اره مال یکی 10 مگ بود داشت مال یکی دیگه نداشتنقل قول:
نمیدونم دیگه زنگ بزن پشتیبانی ببین چی میگه ولی این ادرس رو هم امتحان کن شاید بیادنقل قول:
فرشاد بدر رایانه پیشگامان نیست چون من پشتیبانی بدر رایانه نماس گرفتم گفتن دیگه اهواز را پوشش نمیدن فقط شهرستانهای خوزستان را نت میدن:n03:
KHZ-1024-WITHFREE .. یک مگ 5 گیگ ماهیانه واسه من تایم شبانه هم داره....
دوستان کسی میدونه 1 مگ،20گیگ - 2مگ 8 گیگ هم تایم شبانه دارند یا نه؟! پشتیبانی که کلا میگه تایم شبانه نداریم!!!
چرا پیشگامان بوده الان عوض شده گفت دیگه نماینده پیشگامان نیستیمنقل قول:
چند روز پیش که رفتم از فارانت وایرلس بگیرم ای دی اس ال هم میداد ولی یادم رفت بپرسم نماینده کجا هستند فکر کنم صبانت بود
پ.ن: الان برگه تعرفه هاش رو نگاه کردم همون صبانته
Sent from my iPhone using Tapatalk
ibs از کار افتاد برید حالشو ببرید
چقدر سریع درست شد:n13:نقل قول:
دوستان اکانتای پرتک همشون صفر شدن کلا پرتک از کار افتاد همشون نامشخص شدن
IBS از ساعت 12 واسه من از کار افتاده :D افتادم رو مخابرات :D
الان دوباره dc کردم دوباره داره کم میکنه هرچند که 10مین دیگه میریم تو شبانه :D
لامصب برا من سریع درست شد:n21::n21:نقل قول:
خیلی بد شانسی فرشاد اون از شبانه اینم از IBS من جات بودم ترافیکو مصرف میکردم دوباره با 10مگ شانسمو امتحان میکردم همونجا حضوری بگو نگاه کنن با شبانه بهت بدن :D یا شبانه بهت بدن که کلی فرق داره :Dنقل قول:
فرشاد صبح زنگ بزن بهشون بگو میشه شبانه مفتی بهم بدین؟ یه وقت دیدی منظورو بد گرفتن خوش به حالت شد :D اون موقع دیگه قید نتو میزنی حی میری تو شبانه مفتی :D
آخه اینا میگن دست ما نیست از مخابرات این چیزا تنظیم میشن هر وقت وارد ibs میشم اعصابمو خورد میکنه او نوشته nofree:n21::n21::n21::n21::n21:نقل قول:
تا شبانه بهم ندن ولشون نمیکنم شنبه میرم خود مخابرات و تنظیم مقررات باید شبانه به اکانتم اضافه کنن وقتی بعضیا شبانه دارن بعضیا ندارن این تخلف حساب میشه اول میرم مخابرات اگر درست نشد تنظیم مقررات
البته مثل اینکه مخابرات دوباره داره شبانه رو حذف میکنه ممکنه تا 1ماه دیگه هر کی تمدید کرد nofree باشه
آره دقیقا نباید فرقی بین اکانتا باشه یا همه شبانه دارن یا هیشکی نداره راحت میتونی ازشون بگیری شبانه رونقل قول:
کسی میدونه ibs کدوم قسمت مخابراته؟یعنی پیش کی برم که به ibs دسترسی داشته باشه و درستش کنه؟
من اونروز پیشه یکی از رییس های مخابرات بودم زنگ زده بود تهران داشت ترافیک شهرستان های خوزستان رو از پنل چک میکرد فکر کنم تا اونجایی که خودم دیدم از اهواز نباشه... اگرم باشه تو ساختمون اصلی مخابرات...نقل قول:
هزینه خرید تجهیزات وایرلس حداقل چقدر هست ؟
در انواع معمولی ۲۷۰- ۳۰۰ تومننقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
فرشاد جان دیشب 8گیگ دانلود کردم جات خالی:n10:
فکر کنم شما بودی 10 مگ شبانه داشتی. درسته؟نقل قول: