فردا ؟یا الان :دینقل قول:
دادش من شما مگه اموزشی نیستی ؟ اگه اره که باید برید چون تا فردا فقط براتون مرخصی رد شده !وگرنه غیبت میخورید !!!!
sent from my open source device
Printable View
فردا ؟یا الان :دینقل قول:
دادش من شما مگه اموزشی نیستی ؟ اگه اره که باید برید چون تا فردا فقط براتون مرخصی رد شده !وگرنه غیبت میخورید !!!!
sent from my open source device
حذف شود >>>>>>>>>>>>>>
آموزشی که نیستم دیگه تموم شد! پس ما تعطیلی نداریم :(؟
01 من پرسيدم تعطيلهنقل قول:
سلام.اگر کسی بتونه راهنمایی کنه واقعا ممنون میشم.
من در حین خدمت قبول شدم دانشگاه.در حین دانشگاه کسری آوردم و بردم پادگان محل خدمت و گفتند شما دیگه خدمت نداری.یعنی تموم . ولی کارت پایان خدمت فعلا هیچی تا درست تموم شه. الان درسم تموم شده.باید چکار کنم؟(چه مراحلی رو باید طی کنم )
سلام من برگه اعزام به خدمتم گم كردم از اونجايي كه اداره ما ميخواد پليس+١٠ ميده برگه اعزام به خدمت
!!! مگر شما الان سرباز مرکز پشتیبانی نیستید؟؟ !نقل قول:
برگ اعزام به خدمت رو میتونید مجددا از پلیس +10 دریافت کنید.
دوست گلم جابه جا شدم اومدم اداره درمان بهداشت لويزان
دوست عزیز لویزان کجاست؟؟ تهرانه؟؟نقل قول:
چه خوب به شما انتقالی دادن!!
شما اهل کجا هستی؟
یعنی میشه یه روزم یکی بیاد بزنه پشت کول ما بگه ادامه خدمتت رو برو اداره بهداشت و درمان شهرتون بگذرون؟:n02: چیزی نمونده دیگه :دی ناقابل 12 ماه :دی (( خوب روم شد بگم ها :دی))
سلام دوستان
خواستم مدونم قانون پدر جبهه چجوریه؟
اگه واقعا حذف شده . احتمال بازگشتش هست؟
اگه سی ماه تکمیل سابقه جبهه داشته باشند معاف کاملنقل قول:
کمتر از سی ماه هیچی
احتمال برگرشتنش همه خیلی کمه
خودم اهل تهرانم شمال شرقي تهران خيلي بالاست جاش خوبه الان مهمه كجاي اداره تقسيم بشيم
سلام
دوستانی که امریه دارند لطفا بیشتر در مورد اون توضیح بدن( حقوق و این چیزا)
من که معاف از رزم دارم تو آموزشی چه بلایی سرم میارن؟:n18:
سلام.رو حقوق اصلا حساب نکن.به مدرک بستگی داره.واسه متاهل با مدرک فوق لیسانس حدود 96 تومن میدن:n28::n28::n28: واسه لیسانس مجرد بین 68 تا 74 تومن.نقل قول:
معاف از رزم در اموزشی راحته.نه رژه داره نه صبحگاه انچنانی.چون بهونه دارند.اینایی که گفتم واسه وزارت دفاعه.ولیفکر کنم همه جا صدق کنه.
ظلم که شاخ و دم نداره:n23:نقل قول:
روزی 2300 تومن:n26: هییییییییییییییییییییی روزگار:n05:
سلام دوستان
من 28 آذر ماه دفترچه رو پست کردم ، ولی هنوز که هنوزه برگه سبزم نیومده ( البته پلیس + 10 المثنی شو گرفتم ) ، ایرادی نداره ؟ بعدا یقمون نکنن برگه سبزو بدید :n24:
ممنوووون .
ای گفتی.اخه 100 تومن در ماه چی میشه.یکی نیست فکر این سربازا باشه.بیگاری در حد لالیگا.نقل قول:
برگ سبز رو بیخیال.همون المثنی OK هست.برگ سبز من هم چند روز مونده به خدمت اومد.بخاطر پست دیر میشه.نگران نباش.نقل قول:
ببخشیدا ولی یه سوال خیلی مبتدی : مگه بعد از طی دوره آموزشیت حتما تو شهر خودت نمیوفتی؟ این مسئله به چه چیزی بستگی داره؟ (غیر از پارتی) و سوال دیگه اینکه بعد از آموزشی اگه بیفتی تو پادگان و نه قسمت اداری کارت چیه ؟ کلا اونقدری وقت هست که بشه برای دکترا بخونم :n13: ممنون از پاسخ های خوبتون .
دوست عزیز من خیلی وارد نیستم اما در حد دانسته هامجوابتون رو میدمنقل قول:
اولا ممکنه تو ارتش باشید و مثل من تو یه شهر کوچیک زندگی کنید و هیچ ارگانی از ارتش تو شهر خودتون نباشه
دوما اگه بخواهید تو سپاه بیفتید (که تو همه روستا ها هم هست:n24:) یا باید به شانستون تکیه کنید یا قبل از اعزام درخواست بدید که اگه مثل من کارت فعال و از این حرفا ندارید سنگین تر اینه که درخواست ندید
اگر هم تو ناجا باشید اولویت با افراد تک فرزند و فرزندان نیروهای مسلح هست که تو شهر خودشون باشند
در نهایت میرسیم به گزینه همه کاره پارتی و شاید شانس
ولی بازهم منتظر جواب های دوستان حرفه ای باش
سلامنقل قول:
نه عزیز قانونی مبنی بر اینکه شما بعد از آموزشی حتما توی شهر خودت بیفتی وجود نداره. در صورتی که شرایط خاص داشته باشید بعد از اموزشی در شهر خودتون خدمت میکنید!(( در صفحات قبل توضیح داده شده))
سوال دومتون :
بستگی داره کدوم بخش اداری بیفتی
از تاسیسات بگیر تا قضایی و نیروی انسانی!! همه ادری هستن و کارشون فرق داره . یعنی از حمالی گرفته تا کارای پشت کامپیوتری همه اداری هستن.
سرباز امروز که از پادگان اومد خونه فکر اینه که فردا بره چه چیکار کنه توی پادگان !! (( البته بستگی داره اگر مسئولت آدم درستی باشه شما میتونی با خیال راحت درست رو هم ادامه بدی)) ولی هر چی زود تر هم بیای و شر این خدمت رو از سرت بکنی بهتره.
خدمت الان 21 ماه هست ولی حدود 40 ماه آدم رو از زندگی عقب میندازه! یعنی اگر میتونی معافی بگیری از معافی پزشکی گرفته تا بسیج و جبهه و کفالت فقط بچسب که بگیریش.
میگم اینقدر سپاه سپاه میکنید ما که ازش چیزی ندیدیم!! ...نقل قول:
قانون های من در آوردی که توی سپاه هست رو هیچ جا نمیتونید پیدا کنید!! گذشت زمانی که میگفتن سپاه هتل هست . (( این قدر گفتن سپاه هتله که سپاه هم به خودش اومد دید یه ارگان نظامی هست نه هتل 5 ستاره))
با این حال من خودم نه بسیجی بودم نه هیچی هم دوره ای هامون هم نه بسیجی بودن نه ایثار گر!! ... برگ آبیم که اومد دیدم افتادم سپاه. (( بی رو دربایستی میگم کاشکی افتاده بودم ارتش ))
بیگاری ها رو دیپلمه ها میکشن!! حقوقشون هم ماهی 40 تومن هست این قدر هم که یه لیسانس غر میزنه عمرا یه دیپلمه به روی خودش بیاره زجر هایی رو که میکشه!!نقل قول:
ای گفتی.اخه 100 تومن در ماه چی میشه.یکی نیست فکر این سربازا باشه.بیگاری در حد لالیگا.
خوب که این لیسانس ها رو نمیزارن پست بدن!! 90 درصدشون هم دانشگاه آزادی هستن(( فکر میکنن خدمت هم دانشگاه ازاده ؛؛ طرف میگفت 18 ماه دو سه ترم دانشگاه آزاد بود که مثل برق میگذشت!! حالا اومده خدمت به دری نیست که نزده باشه برای معافی !!))!!
معمولا افرادی که توی دانشگاه های معتبر فارغ التحصیل میشن امریشون هم از طریق دانشگاه اکی میشه.:n01:
دوست عزیز بحث سر این نیست که کی با چه مدرکی چی کار میکنه بحث سر اینه که به همه داره ظلم میشه. کسانی که ادعای حمایت از جوانان و ازدواج و خانواده رو دارن دو سال ما رو به بیگاری میکشن:n14::n28: تازه تو این دو سال به خاطر حقوق ناچیز هنوز هم سربار خانواده ای.نقل قول:
در مورد جمله آخرت هم ما که تا حالا چیزی ندیدیم
40 تومن دیپلمه با 60 تومن من لیسانس توفیری نمیکنه.( تازگیا یه همبر ساده خوردی؟؟؟)
عزیز خودم اینقدر اعصابم خورده از خدمت که خدا میدونه!! ... ولی کاری نمیشه کرد. همین امروز یکیش یه توهینی کرد خدا میدونه اگر توی پادگان نبود چه بلایی سرش میوردم ولی نشد که نشد.. .نقل قول:
سرباز خانواده ... اون که جای خودش رو داره ولی 20 سال سرباز خانواده بودیم دو سال هم روش !...
عزیز در مورد جمله آخر هم اگر مطمئن نبودم نمیگفتم. مثلا دانشکده با هنر شیراز خودش امریه میکنه جالبه بدونین خیلی از دانشجو هاش به عنوان خدمت سرباز معلم شدن!! دانشجو های کارشناسیش بودن.( قبلا کاردانی هم سرباز معلم میکرد)
دوست عزیز این قدری که من با خدمت اجباری مخالفم فکر نکنم کسی مخالف باشه !! ولی از چیزی هم که خیلی زورم میگیره اینه که تا اسم خدمت میاد همه یاد ازدواج و دولت خدمتگزار و رهنمود های امام !.. میفتن!!
در کل این حقوقی که الان خدمت به من میده حتی کرایه هم نمیشه . اونوقت شما دم از همبر ساده میزنی اونم با حقوق خدمت !! (( فکر کنم سر جمع 4 ؛؛ 5 تا همبر بشه هر ماه :دی))
من توی این موندم اینا که اینقدر دم از خوشایند سازی خدمت سربازی میزنن!! نمیدونن بهترین لطف و محبت و کرامت و بزرگی و عدل و انصافی که میتونن در حق یه جوون بکنن کاهش دوران خدمت هست!! اونوقت میان میکننش 21 ماه!! الان خدمت خیلی خوشاینده !! !!!!!
محتوای مخفی: مصاحبه اختصاصي با معاون قوانين ومقررات سازمان وظيفه عمومي ناجا
والا داداش من نمیدونم شما کجاییدنقل قول:
من یه جایه خدمت کردم که هر سه تا ارگان سپاه ناجا و ارتش دقیقا کنار هم بودیم
ما که اصلا جزء ادم نبودیم (ناجا) هر پنج روز 6 ساعت مرخصی شهری با هزار تا بدبختی حالا مثلا شهر خودمون هم بودیم هیچ فرقی هم بین لیسانس و سرباز صفر نبود همه پست ها به غیر از یکی مشترک بود
اما برسیم سر سپاه !! اول که من هنوز هیچ سرباز سپاهی تو عمرم ندیدم که کلاه سرش باشه یا زیپ اورش بسته باشه جتی اگه سر پست باشه !!( جالبه بدونید که یکی از دوستان من به خاطر اینکه دو دقیقه کلاهش رو در اورده بود 5 روز بازداشتگاه مرکزی بعلاوه 15 روز اضافه خدمت خورد) کلا بچه های سپاه دوتا پست داشتند که یکیش با اسلحه بود اون پستی که در یگانشون بود و با اسلحه بود خدا شاهده یدونه مبل گذاشته بودن در یگان اسلحه هم مینداختن کنار با هم جمع میشدن قلیون و بسات راه مینداختن این حالا پست سختشون و پایه بوقی شون بود اون یکی پست هم اصلا هیچی نگم بهتره اما در حالی که کادری ما 24-24 بوداند سرباز صفر سپاه در بدترین حالت
48-48 بوداند !!بچه های شهرستان هم 5 روز می مونداند 7 روز میرفت اند خونه .غذاشون هم از رستوران میگرفت اند به حساب یگان :n04:
الیته قطعا هر ارگانی جایه خوب و بد داره اما اگه بخوایم واقع گرا باشیم برای سپاه 90 درصد موارد هتل هست
noproblem جان همه حرفات حرفای دل منم هست هرچند هنوز نرفتم ( اول اسفند اعزامم)
عرض کرده بودم سربار خانواده که شما سرباز خوندین
احمد گدا هم همینطور بود !! طرف جای اینکه سرپست باشه! توی بازداشتگاه پادگان امام حسین سر در میوورد!! چون توی خیابون زند میگرفتنش دژبان های مرکز!! یعنی بهترین بخش پادگان حفاظت فیزیکی بود ! طرف دو ماه پست میداد ادری میشد!نقل قول:
ولی یگان جدید اینطوری نیست !! البته بخوای بدونی اسمش هم هتل در رفته ولی...
طرف دوساعت پست میده دوساعت آماده می ایسته!! خوابش یه ساعت هم نمیشه بین پست و آماده...
ما هرچی بچه های ارتش رو میبینیم غبطه میخوریم ...
والا اگر توی فرودگاه خدمت کرده باشی جالبه که بچه های نیرو هوایی ارتش رو ندیدی ((هتل هوایی منظورمه)) درب دوم پایگاه ...
ولی همه میگن سپاه بیشتر جنگ روانی هست ... تا اذیت کردن و...
حقوق ما رو سر موقع بدن همون40 تومن رو میگم ما غذای رستوران نخواستیم!! .. عزیز که چنین حرفی زده؟؟؟ خداوکیلی نگی ازت میخندن فکر میکنن هنوز اعزام هم نشدی!!نقل قول:
بچه های شهرستان هم 5 روز می مونداند 7 روز میرفت اند خونه .غذاشون هم از رستوران میگرفت اند به حساب یگان
توی جزیره طرف 4 روز مرخصیش رو از دست داده !! اونوقت میایی میگی 5 روز حضور 7 روز خونه؟؟؟؟ خونه خاله هست؟؟؟ یعنی ما داریم میریم هتل؟؟؟ این جمله دیگه واقعا ظلمه در حق سرباز سپاه!! .
:دی خدمت چشمام رو هم ضعیف کرده :دینقل قول:
البته چون بحث حقوق بود من فکر کردم میگید یعنی ما از خانواده حقوق میگیریم که گفتم سرباز .
noproblem عزیز. از صحبت های dg1 ناراحت نشو. شاید اگر تو هم تو ناجا خدمت می کردی به ما سربازهای نیروی انتظامی حق میدادی.
gd1 عزیز راست می گه سپاه در برابر ناجا بیش از اوچیزی که فکر می کنی هتله. بچه های ناجا تو فکر 1 روز مرخصی تو ماهن. 24 ساعته خدمت می کنن ولی بچه های ارتش و سپاه اگه ساعت 2 بشه 2.10 دقیقه بخاطر 10 دقیقه آسمون ریسمون می بافن. پس بورو خدا رو شکر کن.
وسلام
داداش گفتم که ممکنه هرجایی فرق کنه من مشاهدات خودم رو گفتم دوستم اقا هادی گل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] i هم یگانی من بوده اند که البته الان سر خدمت هست هر وقت اومد میتونید ازش درباره صحت گفته های من سوال کنیدنقل قول:
درباره سرباز های ارتش هم که والا اونو های که مدرک دار بود اند خوب میرفت اند خونه اما بقیه نه
دوستان 5 یا 6 روزی هست مدارکمو پست کردم معاف از رزم هم گرفتم نظام وظیفه هم گفت نامت میاد در خونه...
چرا هنوز نیومده؟
عزیز دلم خیلی عجله داری ها ! همین روزا میاد از همین الان خودت رو بزن به بیخیالینقل قول:
مهمترین چیزی که تو خدمت بهت کمک میکنه بیخیالی هست
تو خدمت زرنگ باشید نه در ظاهر ، در باطن
سلام برو بچ بالخره اموزشی تموم شدو یه یه ماهی هست که رفتیم سر یگان البته اسمش یگان نیست هتل به تمام معنا اگه استخر فجر تهران رفته باشید بقل تختی میدونید کجا رو میگم اسلحه نداریم پوتین 1 ساعت پامونه صبگاه نداریم البته من ندارم چون تو اپراتورم غذا ردیف همه چی ردیف خدا رو شکر
به به پیام خان افتخار دادن پست ما رو جواب دادن :دینقل قول:
آخه پیام میترسم مشکلی خورده باشه ...
دوستان انکانش هست مشکل خورده باشه؟اصلن میشه چنین چیزی؟
هر کی میخواد این جایی که ما هستیم پذیرش شه فرصت و از دست نده :n16:
من امروز دوره کدم تموم شد !
یگان افتادم گروه 33 توپخانه پرندک !
چجور جاییه برای ستوانسوم ها؟
رستم : آماد
یعنی چیکار کنه؟نقل قول:
مدرکت چیه علی؟
معلومه شما خیلی اذیت شدیا :n29:نقل قول:
خیلی ممنون که وقت گذاشتی بابت جواب دادن به من.
با توضیحات شما فکر کنم بتونم برای دکترا هم بخونم :n26: راستی من در صورت اینکه ارگان مورد علاقم رو وزارت دفاع انتخاب کنم چطوره؟ از لحاظ شانس برای تو تهران افتادن میگم ؟ اینکه من پروژه کسری خدمتم رو تو وزارت دفاع میگذرونم تاثیری توی محل خدمتم داره؟:n13:
راستی در مورد جملاتی که تو پاراگراف آخر گفتی یه مقدار بیشتر توضیح میدی لطفا؟
هیچی مدارکشو پاشه بیاره یعنی کپی براگه اعزام به خدمتشو بعد اینجا پذیرش میشه اتفاقا الان نیرو کم دارن تا عید بیشتر بچه های اون جا میرننقل قول:
ادرس تهران 3 راه تختی میدان شهید باکری مجتمع فرهنگی ورزشی فتح المبین
من مدارکمو برای پذیرش به سپاه دادم البته برای 12.1
خوشبختانه به 2.1 تمدید کردم
دنبال امریه می رم، به نظر شما اون واسم مشکل ساز نیست؟ هر چند مسئولش گفت احتمال پذیرش شما 1% هست