آقا شما چقدر خوش به حالتونه . . .
2 گیگ | 3 گیگ | من الان در بهترین شرایط 800 تا میگیره.ولی جای شکرش باقیه حداقل یه فیلم یا چند قسمت یه سریال هست که توی روز سرگرم بشم.
Printable View
آقا شما چقدر خوش به حالتونه . . .
2 گیگ | 3 گیگ | من الان در بهترین شرایط 800 تا میگیره.ولی جای شکرش باقیه حداقل یه فیلم یا چند قسمت یه سریال هست که توی روز سرگرم بشم.
هیچم جای شکر نداره همون فیلم و سریال ها رو توی کشور هایی که ادم هستن نه چارپا از تلویزیون بدون سانسور می بینن . اینترنتشونم سرعتش سر به فلک می کشه .نقل قول:
800-900 مگ از من کشیدن بالا هر دفعه هم زنگ می زنم می گن یکی دو روز دیگه اضافه میشه :2:
فکر می کنند هی بگن بعداً آدم بیخیال میشه ؟ :21::31:
800 مگ نهایت بشه پنج هزار تومن . من سی هزار تومن دادم واسه تمدید. پولمو خوردن مجبور شدم سی تومن دیگه بریزم تو جیبشون .نقل قول:
پارس فقط کارمنداش (اون دختر فوکلی ها که اندازه هویج سواد ندارن ) خوبه وگرنه باید .... توش.
دوستان سرعت من 512 محدود هست
در طول روز سرعت کم و زیاد میشه
در ساعتی از روز سرعت بالا هست و پینگ پایین
در اکثر مواقع هم سرعت پایین و پینگ بالا
مثلا پینگ تا 2100 هم میره
این مشکلو بقیه دوستان هم دارند؟
سلامنقل قول:
ببین دوست عزیز این کارمندای پارس مریضن .
دواشونم فوش تراپی ه.:31:
تا 4 تا فوش میخورن ادم میشن .من و شما هی مهربون باهاشون حرف میزینیم اینا نمیفهمن.
الان زنگ بزنم 30 دقیقه باید پشت خط باشم
عصری زنگ میزنم نتیجه ی این درمان رو براتون مینویسم :46:
دوستان من سرویسم POL-512 بود که دیگه داره تمام میشه میخواستم ببینم کسی اینجا سرویس CRA-512 استفاده میکنه؟
وضعیت سرعتش چطوره؟ چقدر راضی هستین؟ کلا یه سری اطلاعات میخواستم در مورد این سرویس و اینکه اشتراکش 10 به 1 هست دقیقا منظورش چیه.
ممنون
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
منظورش اینه کاربرگرامی از انجایی که ما دزد هستیم ارائه سرویس نامحدود با مرامنامه دزدی ما مغایرت دارد فلذا پهنای باند متقاضی بین ده الی بیست نفر تقسیم می گردد تا شاید اندکی جبران مافوت کرده و با این عمل پسندیده (دزدی) حق اعتراض را از شما صلب کنیم.نقل قول:
دوست عزیز من واقعا دنبال جواب هستم بارها شده اینجا سوال پرسیدم ولی بجای اینکه کسی بیاد جواب درست رو بده دقیقا مثل شما اومده متلک پرونده.نقل قول:
اتفاقا این دوستمون درست گفتنقل قول:
دقیقا توی متنش جواب شما هست
ولی خب برای اینکه دیگه سوال نپرسید منم میگم
تقسیم 10 به 1 یعنی یه خط مثلا 1 مگ رو بین 10 نفر تقسیم میکنن
یعنی میشه نفری 100 کیلوبیت
بعد میان با ترافیک مثل چراغ راهنمایی محدودیت میذارن
مثلا اینطوریه که شما در روز وقتی دی ال کنی سرعتت روی 1 مگه
دلیلشم اینه که به خاطر محدود بودن امکان اینکه کسی که سرویسش با شما از یه خطه همون لحظه دانلود کنه خیلی کمه
یعنی خیلی کم پیش میاد که دو نفر با هم دانلود کنن و تازه دو نفرم اگه دانلود کنن فشاری به سرور اونا نمیاد و بازم سرعت ها همون 1 مگه
10 خط نوشتی من که هیچی حالیم نشد! :دینقل قول:
cescjoon جان راحت بگم سرعتت رو میبندن رو حداقل ممکنه و حق اعتراضی هم نداری
یعنی شما share رو taghsim فرض کن :دی اونم معلوم نیست در چه حدی...
بستگی به شلوغی و خلوتی منطقه مخابراتی داره که سرعت بعضی جاها کمه و بعضی جاها زیاد .نقل قول:
از لحاظ سرعت وقتی 1024 به کیلوبایت تبدیل شود میشه 128 پس یعنی همین سرعت 128 کیلوبایت در ثانیه بین 10 نفر تقسیم میشه.
یعنی در سرویس های CRA اگر 10 نفر با هم دانلود کنند سرعت باید 12.8 کیلوبایت باشه !!
موفق باشید.
نقل قول:سرویس 512 ، یعنی اینکه سرعتت 512 کیلوبیت هست که معادل سرعت دانلود (512/8=) 64 کیلوبایت میشه.نقل قول:
اما معنی اشتراک : (با فرض اشتراک 1 به 10 در سرویسهای CRA) سرویس 512 رو بین 10 نفر به اشتراک میذارن که حداقل سرعت دانلودت میشه (64/10=) 6.4 کیلوبایت در ثانیه. (2 برابر دیال-آپ !)
یعنی :
اگه فقط شما در حال استفاده باشی ، سرعتت 64 کیلوبایت در ثانیه میشه.
اگه هر 10 نفر در حال استفاده باشن ، سرعتت 6.4 کیلوبایت در ثانیه میشه.
ولی همانطور که دوستمون گفت (مرامنامه دزدی پارس آنلاین ! :31:) :
پارس آنلاین همیشه خطت رو روی 6.4 کیلوبایت می بنده و به دروغ بهت میگه که 9 نفر دیگه دارن دانلود می کنن.
در سرویس های حجمی پارس : حجم مصرفت رو زیادی حساب می کنه ، سرعت شبانه ات پایینه ، باگ داره و ...
کلا پارس آنلاین خیلی دزده و به افراد معدودی حال میده که اونم همیشگی نیست ، مثل خود من.
میخوای سرویس بگیری ، بی خیال پارس آنلاین و شاتل شو. (من از پارس ، سرویس ندارم. :31:)
سلامنقل قول:
من هم درباره سرعت سرویس همین را عرض کردم دوست عزیز. حالا 512 یا 256 هم بهمین شکل است. این که دیگه پارس سرعت رو چند میده به خودش برمیگرده اما کلاً شکل محاسبش همین هست.
موفق باشید.
یعنی واقعاً 30 تومن دادی بالا کشیدن و تمدید نشد ؟ :18: بهشون گفتی چیزی نگفتن ؟نقل قول:
من که از همین 1گیگ هم نمیگذرم :21: به دختره گفتم اضافه میشه دیگه ؟ یه حتمـــــــــــــــــــــا ً ـی گفت که مطمئن شدم اضافه میشه :27::40::31:
یادش بخیر من به خیلی از بچه های پارس انلاین گفتم بابا نرید طرف نامحدود همش چرت هست گفتم خود من سرویس 512 از 3 گیگ هست تا 3.8 تو همون شبانه 6 ساعت ولی گفتم قیمت 128 نامحدود که همین قدر در میاد همون 24 ساعت شاید بتونید به 2.5 برسونید گوش نکردن مسخره کردن که واسه تو خوبه ولی گفتم اگر واسه شما تا 2.5 هم جواب بده 512 میصرفه خندیدن حالا این شد که نامحدود رو گند کشید پارس انلاین اینا جایی نمیخوابن که اب زیر پاشون بره
توی سرویس pol256 که 2 گیگش 8000 تومنه آبونمان هم توی قبض تلفن میاد یا خودشون می گیرن در ضمن راهی هست پول نصب رو ندیم اخه تنظیماتش کاری نداره؟
به طور کلی هزینه سرویس گفته شده برای 3 ماه چقدر میشه بدون هزینه نصب البته
سلام
من همین سرویس رو 2 ماه پیش گرفتم، اوایل سرعت دانلود در روز 195 و در شب هم همین حدودا بود که شبی چندنقل قول:
گیگ دانلود میکرد. امّا بعد از چند روز سرعت شبانه اومد پایین تا حدود 60 تا ولی روز همون 195 بود.
در مرحله بعد، سرعت شبانه شد 30 ! سپس سرعت روزانه شد 160 - 150 . مدتی بعد سرعت روزانه شد 120.
طبق این روند سرعت هی کمتر و کمتر شد تا الان که سرعت روزانم هم رسیده به 20 تا 40 .
و این یعنی آغاز طرح هجرت از پارس ...
ای لعنت بر هر چی شرکته که دون میپاشه !!!! ، همه میگفتن پارس 128 رو ، روی 2 مگ می بنده ، تا من اومدم پارس سرعتا واقعی شد !!!! شانسه داریم ؟؟؟؟؟؟ ولی هر جی باشه از شاتل بهتره خدایییییییییییشششش :دی
دقیقا 30 تومن انلاین ریختم به حسابشون بانک اس ام اس داد که از حساب بانکیم کم شده ولی رفتم تو سایت پارس دیدم قرار دادم تمدید نشده . زنگ زدم پارس حدود یک ساعت فقط اهنگ میزد بعدم دختره گفت از مشکل از بانکه دوباره باید پول بریزی . رفتم بانک گفت مشکل از خود پارسه منم که دیگه چاره ای نداشتم سی هزار تومن دیگه ریختم به حسابشون . می خواستم فسخ کنم ولی دیدم بقیه شرکت ها هم مثل پارس دزد هستن فرقی نمی کنه !نقل قول:
نقل قول:
شما نیاز نبود 30 هزار تومن دیگه بریزی
کدپیگیری که بانک هنگام پرداخت آنلاین به شما میده میبردی بانک و رسید واریز وجه رو میگرفتی و میبردی پارس آنلاین
قوی ترین برنامه برای شات دان کردن سیستم چیه؟
idm گاهی اوقات گیج میزنه و سیستم رو خاموش نمیکنه
کد پیگیری به ایمیل باید بیاد درسته . برای من ایمیلی نیومد . به هر حال همه می دونن که پارس انلاین دزده هیچکس هم نمی تونه منکرش بشه . ماهم فقط باید بشینیم اینجا بگیم اه شنیدی تو کانادا اینترنت 100 گیگ دارن اون یکی مینقل قول:
گه دوستم تو انگلیس اینترنت 200 گیگ داره یا پسر شوهر خاله پدر بزرگ من تو المان فقط هزار تومن بابت اینترت می ده و از این ...
نقل قول:
علاوه بر ایمیل تو همون صفحه پرداخت بانک کد پیگیری شما رو میزنه که به وسیله اون میتونید ادعای واریز وجه رو کنید
من 15 روز دیگه حدودا باید تمدید کنم خدا کنه سر ما این مسائل پیش نیاد چون وقت نمیکنم بخوام برم پیگیر این قضایا شم
لطفا یک تست از اسپید تست بزار. اگر این طور باشه همون مخابرات رو نگه می دارم . گفتم این طوری حداقل توی روز یه سرعته خوب دارم و لو با محدودیت الان سرعت با مخابرات 25 کیلوبایتهنقل قول:
اگه قبل از پایان دوره تمدید کنیم چی میشه؟
هیچی رزرو میشه برای بعد از اتمام این دوره :27:نقل قول:
حتما برو پیگیری کن.نقل قول:
میتونی بری بانک پرینت حساب 1 ماه گذشته رو بگیری که تمام عملیات های بانکی توش ثبت میشه و ببری پیشه نمایدنگی پارس و اونا مجبورن قبول کنن وگرنه میتونی شکایت کنی:46:
اینم برای GPRS ایرانسل ، که بزودی ترکش می کنم. :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از دوستان میتونه کمک کنه؟نقل قول:
سلام
تست گرفتم ولی چیزی که مهمه اینه که تو تست همه چی خوبه ( البته نسبتاً)) . ولی در عمل سرعت دانلود افتضاحه.نقل قول:
حالا دیگه دلیلش رو نمی دونم. کسی هم اگه میدونه دریغ نکنه ولی من هر روز برای رفتن از پارس دارم مصمم تر میشم. انقدر مشترک گرفته خیلی شلوغه. باید برم یه ISP خلوت تر.
حتما سرورهایی که ازش دانلود میکنی ضعیفه از چند تا سرور قوی مثل سافت گذر تست بگیر.نقل قول:
PC Auto Shutdownنقل قول:
نقل قول:
البته مشکل از نرم افزار نیست و بیشتر بر میگرده به کرک و خود ویندوز و یا نرم افزارهای امنیتی روی سیستم که نداخل ایجاد میکنه در کار نرم افزار IDM
سلام
آزمایش کردم. تفاوت چندانی نداشت. یعنی فقط سرویس من اینطوری شده یا همه سرعتشون اومده پایین؟!نقل قول:
با 256 محدود در ساعت غیر رایگان حدودا با 30 - 40 تا دانلود میکنه.
سلام
گوش شیطون کر! این روز ها سرعت لود صفحات خیلی عالی شده
اینم پینگ :46:
من تو عمرم پینگ به این پایینی نداشته ام!:27:
البته مال این سرور جدیدی هست که تو تهران راه انداخته اند
سرور باکو همچنان پینگ نزدیک 400 میده
ولی در کل سرعت لود صفحات عالیه
اینم دانلود وپینگ من صبح اول صبحی :18:
ولی دانلود شبانه از شرمندگیشون در اومدم :21::27::31:
---------- Post added at 07:43 AM ---------- Previous post was at 07:40 AM ----------
البته اینم بدون وی پی چیز
این 900مگ ما رو 100مگ هم گذاشتن روش و 1گیگ اضافه کردند :26: هوررا :31:
به خاطر این اضافه شدن توی گزارش مالی 1ریال بدهکاری زده :21::31:
دیگه کارمون به جایی رسیده که واسه حق خودمون که خوردن و بر می گردونن هم باید خوشحال باشیم :2:
برای عید 1گیگ دیگه نمی دن ؟ :40: :8::31: