دوستان هزینه سرویس برگشت میخوره؟
Printable View
دوستان هزینه سرویس برگشت میخوره؟
علت اینکه دوستان تبریزی که پینگشون خیلی پایینه اینه که نتشون مستقیم از کشور آذربایجان میاد.خوش بحالشون:n28:نقل قول:
البته پینگ 60 مال سرور داخلیه:n02:نقل قول:
کیگفته یا 60 میشه با آلمان COD زد؟؟؟:n02:
مال ما(مخابرات تبریز و مکس نت و 6 تا شرکت زیر مجموعه مکس نت ) همشون مستقیم میرن ترکیه از اونجا به اروپانقل قول:
ایشالا به دست با کفایت حسن کلید ساز شما از این بهتراشم خواهید داشت :n02:(ما که بخیل نیستیم و مال بابامم نیست که بگم بهتون نمیدم)
مگه این دعایی که کردی برای نوه نتیجه هامون اجابت بشه!!!! :n30:
مگه ما هم استان مرزی نیستیم؟ :n13: شما از ترکیه براتون نت پرسرعت میاد، اما نت ما میره خوزستان و اخرشم تو دهن کوسه های خلیج همیشه فارس...:n24:.
کاش این کارشناسان محیط زیست به این موضوعات توجه میکردن و نت مارو از کردستان عراق یا از تبریز و بعد ترکیه رد میکردن!!!!
وضعیت هر روز داره بدتر میشه. روز عادی که ساعت کار بیشتر بود داغون بود الانم که به بهنونه رمضان ساعت کمتر و کم کاری بیشتر از زیر ساخت بگیر تا آسیاتر
به قول یکی از دوستان یک روزی حسرت همین اینترنت یا اصلا حسرت داشتن اینترنت و میخوریم چون ما تنها کشوری هستیم که با بیشترین سرعت به سمت پس رفت حرکت می کنیم :n03:
امیر جان شکایتت رو به اقای قائدی فرستادی؟نقل قول:
Microsoft Windows
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\Amir>ping logon.magic-wow.com
Pinging logon.magic-wow.com [67.228.159.43] with 32 bytes of data:
Reply from 67.228.159.43: bytes=32 time=796ms TTL=51
Reply from 67.228.159.43: bytes=32 time=798ms TTL=51
Reply from 67.228.159.43: bytes=32 time=793ms TTL=51
Reply from 67.228.159.43: bytes=32 time=798ms TTL=51
Ping statistics for 67.228.159.43:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 793ms, Maximum = 798ms, Average = 796ms
C:\Users\Amir>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=750ms TTL=55
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=747ms TTL=55
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 747ms, Maximum = 750ms, Average = 749ms
C:\Users\Amir>ping logon.molten-wow.com
Pinging logon.molten-wow.com [88.80.7.57] with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 88.80.7.57:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
C:\Users\Amir>ping logon.monster-wow.com
Pinging logon.monster-wow.com [91.215.156.53] with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 91.215.156.53:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
C:\Users\Amir>^A
افتخار آفرینی جدید آسیاتک!!
دیگه حوصلشو ندارم
سلامنقل قول:
خوب شد یادم انداختی مهدی جان شنبه حتما بهش زنگ میزنم چندتا عکس خوشگل هم از اسپید تست و دانلود میزارم
یک نکته: کسایی که میخوان مستندات بفرستن با idm ندن چون حداکثر پهنای باند و نشون میده و طبق یکسری قانون های غارنشینی میگن اینکه از ۱۶ بالاتره کاری هم به سرویست ندارند. پس کاری که می کنید با تک لینک و بدون دانلود منیجر از سرور خارجی قرار بدین مثلا با خود فایرفاکس عکس بندازین و این موضوع و به بچه های دیگه فروم که میخوان شکایت کنند اطلاع دهید.
ممنون.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
دوستان واقعا یادش بخیر سرعت تک لینک لایزر از آمریکا 290 تا بود زدن جعمش کردن .
از زمانی که ترافیک خارج کشور به خاظر حملات سایبری روی فایروال های سیسکو این مشکلات پیش اومد .
تجهزات آسیاتک هم خیلی داغون هست .
دوستان اگه با IDM تست گرفتین تو قسمت setting>connection رو رو یک کانکشنی تنظیم کنید!!!!
فراموش نکنید که HIDE details رو بزنید به طوری که تعداد کانکشن مشخص نباشه!!!:n10:
اینطوری اثرشم بیشتره چونکه میگیم با IDM هم افتضاحه!
:n19:هرچند که اگه بخوایم منطقی برسی کنیم باید با یک کانکشن به ماکس سرعت رسید!
اگه این شرکت IDM رو نمیساخت ایرانیا چی کار میکردن!!!:n08:جالبه که ما کرکش میکنم پولیم نمیدیم.... اما کلی باید به این ISP های دزد پول بدیم
واقعا انتظار زیادیه از اینترنت پر سرعت؟ کاش یکی به من توضیح بده رو چه فاکتوری آسیاتک دوم شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n30:
ضریب اشتراک یک به 156 !!!! خدا لعنتتون کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اشتراک من 7 روز مونده . حالا مرددم که به امید وعده مرداد بازهم 2 مگ حجمی روتمدید کنم یا اینکه بیخود خودم رو عذاب ندم و برگردم همون مخابرات با اون پینگ عالیش نسبت به آسیاتر:n28::n28:
عزیز منم که تک لینک میزارم همینجوریه . علتش پینگ بد آسیاتر ولی اگه لینک قابل resume بذاری خوب میشه سرعتش:n23:نقل قول:
مخابرات مشهد هم اوضاش همچین خوب نیست! برا به تاپیک مخابرات شهرتون سر بزن ببین چه وضعیت بدی دارهنقل قول:
ای بابا پس ما چکار کنیم نه راه پس نه راه پیش:n29:نقل قول:
به نظر خودت مشکل سرعت شب اصلا حل شدنی هست؟؟:n03: یا اینکه دیگه اون ... رو لولو برد:n28:
اگر پهنای باندشون اضافه بشه و روزانه خوب بشه شاید درست بشه...نقل قول:
روزانشم اخه خرابه....
همین الان از نمایندگی مشهد به من زنگ زده که شما راضی هستید از آسیاتر!!:n09:نقل قول:
به زنه میگم پینگ که داغونه ، ساعات رایگان رو که کم کردید، سرعت سرور خارجی افتضاحه، دانلود شبم که 2 مگ با 1 مگ فرقی نداره:n04:
بدبخت شوکه شد اصلا انتظار نداشت اینقدر صریح و یهویی تیر بارونش کنم : گفت صبر کنید یادداشت کنم:n02:
همون چرت و پرت های قبلی رو گفت که اینترنت کشور مشکل دار شده:n21:
بخوایم یا نخوایم خصوصی این مملکت از دولتی بدتره ، مثل زندان ابوغریب و گوانتانامو میمونه:n30:
اونقدرا هم که میگید بد نیست بابا...
تست نامحدود 1 مگ نقره ای(الان یه ذره سرعت اومده پایین):
باشه....بگیر از انیترنت پرمحدود ناسرعت اسیاتک لذت ببر.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
الان داشتم وایرلس های دم خونمون رو چک میکردم دیدم تو لیستم یک وایرلس بدون پسورد هست زدیم کانکت شدیم ایپیشو چک کردیم دیدیم واسه مخابرات هست اومدم چند تا دانلودام که رو 99.9 درصد گیر کرده بود و چند روز پیشم عکسشو گذاشته بودم تو تاپیک زدم ادامشو دانلود کنه ببینم میشه یا نه که همشون سه سوت دانلود شد و صد درصد تکمیل شد و دیگه به یقین رسیدیم مشکل از اسیاتک اشغال هست که هی دانلودام رو 99.9 گیر میکنه بعضیاش
اینم یه مقایسه از پینگ مخابرات و اسیاتک:
اولی مخابرات و دومی اسیاتک هست تازه این وایرلس سیگنالش ضعیف بود برای همین سرعت و پینگ تغییر داشته مگر نه بهترم بود باز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
جرا به شما زنگ زدن؟
جایی شکایت کرده بودین؟
همینطوری که زنگ نزدن درسته؟
اینم اضافه کن که داری ماهی 60 تومن پول میدی!نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز یه زحمت میکشی از این IP هم پینگ بگیری؟
88.80.17.120
نمیدونم ، میگه برای نظر سنجی زنگ زده:n13:نقل قول:
ولی منهنوز شکایت نکردم . حداقل کتبا" که نکردم:n13:
هم مخابرات هم اسیاتک جفتشون تایم اوت دادنقل قول:
دوستان 1مگ نامحدود برنزی سرعتش با idm چقدر شده الان؟
نقل قول:
عجب ! چند ساله دارم تو این سرور بازی میکنم از بعد .... همش همینه! لابد اینا با صاحبان دزد سرورای ایرانی دست به یکی کردن! از لحظه ورود قصد تیغ زدن بازیکن رو دارن .... تغییر پسورد 100 تومن! دیگه خودت بقیشو برو...
از جنبه بالای بازیکنای ایرانیم چیزی نمیگم که یکی یه اشتباه کنه کم کم 10 تا ف ح ش میدن:n24:
نقل قول:
256 حدود 12 تا دانلودشه.... احتمالا 30-50
عجبا!! درست نمیخواد بشه!!
سرور خارجی = دایل اپ
برادران هر چی تست میخوان بکنن در مورد فیلترینگ جدید و محدود کردن سرور خارجی و قند شکن ها فاز اولشو روی اسیاتک اجرا میکنن! بعد اگر نتیجه داد میرن سراغ بقیه شرکتا! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا این یه مورد رو اول روی بدبخت مخابراتی ها پیاده میکنننقل قول:
مثل من که دم به دقیقه باید روی هر سایتی این فیلتر T2-11 رو باید ببینم:n15:
باشه! مهم اینه سرور خارجیت رو محدود نکنن! بعد میشه با قند شکن از شر این فی لترینگ های بیجا راحت شی!نقل قول:
دوستان من یه پیشنهاد دارم.. حالا نمیدونم نظرتون چیه ... یه دونه هاست داخلی بگیرید ... فایل هاتون رو از سرور خارجی بریزید داخلی بعد دانلود کنید ...
همچین هاست هم گرون نیست ... الان خارجیش 2 گیگ ماهی 3 تومن هست .... بریزید دانلود کنید پاک کنید ... باز از اول ...
پیشنهاد خوبیه. میشه بیشتر در مورد این کار توضح بدی دقیق باید چکار کنیم؟(من در مورد اطلاعاتم کمه)نقل قول:
نقل قول:جدا از ماهی 60 تومننقل قول:
اصلا این 1 مگ نیست
690 کیلو هست تازه با سرور تهران!
پهنای باند سرور؟نقل قول:
سرعت اینترنت؟
قیمت؟
جایی کم قیمت دیدی به ما هم معرفی کن شاید بصرفه بود!
سلام.قیمت سرویس 512 نامحدود چنده ؟256 چطور؟
یه مژده برای بچه های شیراز دارم:
خدمت همه دوستان بگم در حال حاضر پارس انلاین بطور ازمایشی فقط در استان فارس سرعتا رو روی 9 مگ بسته و داره مراحل ازمایشی خودش رو طی میکنه!
اگر موفقیت امیز باشه تا مهرماه بقیه شهر ها هم چنین سرعی رو اگر خط ها جواب بدن روی 9مگ بسته میشند!
نمونه تست:
الان سرعت دانلود شما از میهن دانلود چه طوره ؟؟ خوبه ؟ که سرور هاش داخل هست.نقل قول:
خوده پشتیبانی می دونه مشکل پینگ و تایم اوت دارن ، با این حال اقدامی نمی کنن ! میگه به زودی ... شاید منظورش اینه به زودی همینم قطع میشه :n08:
میشه لینکش رو بدی ؟؟ ببینم تعرفه هاش رو...نقل قول: