با تشکر از دوستان
اما حالت کانکت bridge هم به همون شکله.
کسی اینجا adsl مخابرات ( نامحدود )نداره ؟؟؟ .{توجه : اونایی که یوزرشون شماره جایی هست که براش adsl گرفتن مثل خونه یا ....}
می خوام بدونم مال شمام قطعه یا نه.
Printable View
با تشکر از دوستان
اما حالت کانکت bridge هم به همون شکله.
کسی اینجا adsl مخابرات ( نامحدود )نداره ؟؟؟ .{توجه : اونایی که یوزرشون شماره جایی هست که براش adsl گرفتن مثل خونه یا ....}
می خوام بدونم مال شمام قطعه یا نه.
یه سوال تو با اینترنت قطع چطوری میای p30world ? :دینقل قول:
اینترنت مخابرات تا امروز (شنبه)ظهر قطع و وصل میشد!از ظهر تا ساعت 8 غروب افت سرعت داشت!
الانم سرعت 512 نامحدود 1 به 10 مخابرات ، 2 ساعتی هستش که واسه من رسیده به 170 تا 250 KB!!!!!! همچنان هم ادامه داره!
فک کنم از دستشون در رفته!
یا اینکه میخوان یه هفته دیسکاکنت رو جبران کنن؟:18:
دوست عزیز Iloveyou-all تعداد ارسالهام هنوز به 20 تا نرسیده......واسه همین private message نمیتونم بدم.....فعلا امکانات نداریم :31:.....شرمنده اینجا جواب میدم.
مال بازیه Hell Gate London هستش.............مربوط به 4 ، 5 ساله پیشه بازیش!.............یه بازیه نقش آفرینی بود.از شرکت Square Enix........در اون برهه دموهاش حرف نداشت....ولی بازیش خوب از آب در نیومد.
خداوند پدر و مادر gprs ایرانسل را بیامرزد. دزدی میکنه ولی همیشه وصله. یه گوشی و یه سیمکارت و تمام. اگر نامحدود بود که من دیگه adsl نمی آوردم.:31:نقل قول:
نقل قول:
پس شما adsl مخابرات بودی . نامحدود یک به ده که یه هفته مال شما قطع بوده و الان دو ساعته که همه چی ردیف شده . درست فهمیدم.
شما تو کدوم منطقه ی مخابراتی هستی؟
من دو تا سیستم خونه دارم. الان رو هر دو تست کردن. همون آشه و همون کاسه. کلا قطعه
بچه ها پایه ین امشب 200 پست بدیم من سریع بشم "آخر فروم باز" :دی امروز فردا دیگه باید شارژ adsl مو تموم کنم خسته شدم روزی 16 ساعت :دی
الان خونه عموم هستم پارس انلاین داره حجمی هستش سرویش 280 تا 320 میده داره میده . خیلی عالی هستش .
فردا درخواست جمع اوری میدم برای پارس انلاین :27:
نقل قول:
من رودسر هستم........از دیروز تا امروز هنوز هم ادامه داره.....6،7 گیگی زدیم توو رگ تا حالا!.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
120kb/s :18: سرعت دانلودم 12 کیلوبایت تا 17 کیلوبایت تازه خیلی هم time out میده :13:نقل قول:
دیشب گذاشتم یه بازی 350 مگابایت رو دانلود کنم. رفتم خوابیدن صبح بلند شدم دیدم سیم کامپیوتر کنده شده!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سرعت تقریبا 240 تا 250 هستش..............اون عکسی که گذاشتم دو پارت همزمان هست...............هر کدوم 120 کیلوبایت.
چند سرعتت!؟ 512؟؟نقل قول:
برا من که محدود128!!!
512 نامحدود.نقل قول:
تازه عضو شاتل شدم ميخوام بدونم حقيقتهكه روز تولد3گيگ ترافيك ميدن؟(از رشت)
اینجا کسی از شرکت ssk سرویس میگیره به ما بگه سرعت دانلودش چقدره :20: قبلن سرعت 256 با حجم 5گیگ میگرفتم ازشون به مدت یک سال خونمون چون عوض کردیم خط5گفتن دیگه امکانش نیست ظرفیتش پر شده اومدم اندیشه سبز خزر:41:
مخابرات رسما الان 3 روزه به معنای واقعی ترکیده
سرعت دانلود شده 10 12 بعضی ساعتها میره بالا فکر کنم واقعا کردنش 1 به 10
بعد یه هفته قطعی عجیب نت مخابرات و قاط زدن مودم خودم ، دیشب یه شب رویایی رو پشت سر گذاشتم و حالا دوباره:19:
که البته فکر کنم از روس تل باشه ( اگه اشتباه نکنم و با توجه به تجربه ) . شما چطور دوستان؟؟:6:
از اندیشه سبز دارم سرعت 1مگ ترافیک 2گیگ ، میگیرم واسه گیم نت که wow بین 4سیستم شر کنم ، میکشه دیگه ؟
مخابرات پینگش بهتره یا اندیشه ؟
2GB کم نیست واسه کافی نت؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بچه ها سلام!
من الان از شاتل سرویس آرت 1 نامحدود دارم که سرعتم معمولا بین 80-95 هست ( البته اون قوانین فیر پلیسی مسخره رو هم داره که اگه چند شب دانلود کنی سرعتت می شه 4-5 !! ) . من بابت این سرویس دارم ماهیانه نزدیک 30 تومان هزینه پرداخت می کنم. کسی از شما می دونه با همین هزینه می تونم از کجا یه سرویس نامحدود خوب برای دانلود بگیرم؟ ممنون می شم راهنمایی کنید. راستی مدرک و اینا هم ندارم و دانشجو هم نیست! :دی
آخه کدوم پیمانکاری نصف شب کار میکنه.:31:اون دفعه همین کارو کردن ، یک هفته نت نداشتم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :2:
اینترنت مخابرات من از ساعت 3 بعد ظهر تا الان قطعه به پشتیبانی اندیشه هم زنگ زدم میگه فیبر مشکل داره تا امشب هم درست نمیشه ؟
الان راس ساعت 1 شب درست شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دیروز اندیشه از از 4 بعد از ظهر قطع بود تــــــــــــــــــــــــ ــــــــا 1 شب ... خب نامحدود به چه درد میخوره ... بریم حجمی بگیریم بابا .... راستی هر 1 گیگ چقدره قیمتش ؟ 2500 یا 3500 ؟ اینجا یه لحظه دیدم روی تعرفه هاش زده 3500 تومن ولی سایت اندیشه همون 2500 تومن زده
سلام دوستان
من ساکن لاهیجان هستم و الان اندیشه دارم ( 1 مگ با ترافیک 2 گیگ )
چند وقتیه که میخام دامون بگیرم ولی خبر ندارم خوبه یا نه
سرعت دانلودش چنده ؟؟؟ شب که سرعتش پایین نمیاد ؟؟؟
این داستان حقیقت داره :31:نقل قول:
سلام یه سوال آقا این کانفیگ مودم برای شرکت fast way راه و روش خاصی داره آخه یه مودم بردم کانفیگ کنم سر ppoe کانکت نمیشد 3 بار هم اینجوری شد بردم fast way درست کرد درستم کانفیگ کردم شکم ندارم و مطمئنم یه کاری میکنن نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستانی که ADSL مخابرات دارن اگه قطعه VPI و VCI از 0,35 به 8,35 تغییر بدن
نمیدونم چی شده وقتی ویندوز میاد بالا خود به خود به اینترنت وصله و نیاز نیست کانکشن باز کنم
چیزی رو دست نزدم
من دو شبه از 5 بلند میشم سرعت محدود اندیشه رو نیگا میکنم دانلودش رو 120 کیلو هست دوباره عین قدیم سرعتشو کرده شبا ؟
پارس آنلاین و مخابرات = سرعت افتضاح !!!!
مخصوصا پارس آنلاین که دیگه ......
سلام من اندیشه دارم
می خواستم یکی زحمت بکشه تک تک بگه سرعت دانلود سرویسهای اندیشه 256-512-1024 در شب از ساعت 1 تا ساعت 3 و در روز چطوریه
2- سرعت نامحدودش 128 در روز و شب چطوریه .باتشکر
والا من نمیدونم چه خبره چند روزه همه چی عجیب شده هیچ حساب کتابی نداره ؟
رفقیم 128 نامحدود داره بهم اس ام اس داده میگه شده 150 تا رفتم خونش دیدم بله درسته الان هم یکسره داره حال میکنه !
منم دیدمنقل قول:
یوزر مخابرات الان داره با این سرعت دانلود می کنه
سلام همشهری ...نقل قول:
خوش اومدی اینجا .
یعنی چی که روش خاصی داره؟نقل قول:
کانفیگ مودم روش خاصی نداره که
ببین کجاش رو اشتباه می کردی
مودمت چی بوده؟
همشهری جواب ندادی ؟؟ :Dنقل قول:
دامون خبر نداری سرعت دانلودش چنده ؟؟؟ نت 1 مگ دامون سرعتش چنده ؟؟؟
شب که افت سرعت نداره؟؟
خوبه بگیرم ؟؟ الان اندیشه دارم
همیشگی نیست برای اونا هم حتما کاهش سرعت اتفاق میوفته اما شاید الان کبکشون خروس بخونهنقل قول:
در مورد سرویس مخابرات که از اندیشه باید گرفت سووال کردم
اونا فقط میفروشن ! فنی ندارن فقط میتونن کیفیت خطت رو بهت بگن و الا در باقی موارد با خود مخابرات تماس بگیرید مشکلتون زودتر حل میشه.
اینی هم که سرعت نامحدودا زیاد میشه دست خود مخابراته به اندیشه و سرویسهای اندیشه ربطی نداره.
و اینی که اینترنت یهو میترکه و خط تبریز قطع میشه و قزوین وصل میشه کار زیرساخته , نه اندیشه و نه مخابرات دخل و تصرفی رو روتینگ اینترنت ندارن.
این موارد شاید کمک کنه شرایط رو بهتر درک کنیم :دی