1-نه هیچ مشکلی پیش نمیادنقل قول:
2-umd فراوون نیست و به صرفه هم نیست بخری قیمتش هم می گن بین20 تا 50 هزار تومنه بسته به جدید بودن بازی
1-نه هیچ مشکلی پیش نمیادنقل قول:
2-umd فراوون نیست و به صرفه هم نیست بخری قیمتش هم می گن بین20 تا 50 هزار تومنه بسته به جدید بودن بازی
دوستان این مدل 3004 کپی خور دایم هست ؟
جریان این کپی خور موقت چیه ؟ چه فرقی با دایم داره
یکی میخواد psp بگیره کدوم بهتره به نظرتون ؟
نقل قول:
6-کنسولpsp2006با آخرین فریم ور نرم افزاری کپی خور شده آماده:250.000 تومان با پکیج 100% اورجینال
7-کنسولpsp3004 پکیج باندل GranTurismo که با 2عدد UMD اورجینال که یکیش بازی GranTurismo و دیگری فیلم The Italian Job هستش و یک عدد رم 2 گیگ اورجینال سونی کپی خور شده آماده :310.000 تومان به شرط لوازم 100% اورجینال
8-کنسول PSP 1001 کپی خور دائم :220.000 تومان با لوازم 100% اورجینال
نه خیر 3000 هنوز کپی خور دائم نشده:41:نقل قول:
موقت بعد از خاموش روشن کردن می پپره و دوباره باید کپی خور شه ولی دائم نه
به نظر من فقط 3000 چون از همه نظر بهتره و کپی خور کردنش هم کاری نداره (1000 و 2000 ها معمولا دست 2 هستند در موقع خرید دقت کنید)
موفق باشید :10:
کسی نیست؟:19::19::19:نقل قول:
مرسینقل قول:
خوب این کپی خورش چطوریه ؟
نرم افزاریه ؟
و این که مدلش رو بدون جعبه از کجا میشه فهمید
اینی که طرف داره میگه firmware رو زده 6.12
بله چند تا عکس و یه برنامه که وقتی اجرا کنید کپی خور میشهنقل قول:
مدل: زیر psp یه برچسب هست که مدل رو روش نوشته و اگر پاک شده بود در باطری رو باز کنید باطری رو در آرید اون تو هم نوشته
فریمور های 5.03 به بالا هنوز کپی خور (چه دائم چه موقت) نشدند
بچه ها من یه بار قبلا تو این تاپیک سوال کردم که بازی متال گیر رو دستگام اجرا نمیکنه ، میگه THE Game Could Not Be Started
بعد یکی از بچه ها گفت پچ نشده یکی هم در باره اپدیت گفت !
من زیاد سر درنیاوردم .
میشه کمکم کنید !
5.00 M33-3
خوب با کلی ترفند وارد سایت شدم . و اولین پست آزادی رو می دم .نقل قول:
شما باید فریم ویر رو به 5.50 Gen آبدیت کنید . چون فریم ویرتون خیلی قدیمیه .
ابتدا به فریم 4 و سپس به 5 آبدیت کنید .
اگر نمی تونید یا می ترسید یا . . . ببرید بیرون و با هزینه 2 - 5 هزار تومان آبدیتش کنید .
با سلام
من یه psp 3010 خریدم
می خواستم که بدونم کپی خور کردن با -- فرق میکنه؟ چون من هکش کردم
اگه میشه کمکم کنید که کپی خورش کنم
با تشکر
نه خیر جفتش یکیه وقتی بتونید بدون umd بازی اجرا کنی psp تون کپی خور یا -- شدهنقل قول:
سلام
من یه psp 2000 دارم که کپی خورش نا پایداره و ورژنش 5.03mhu هست و یه مشکلی هم که داره اینه که بعضی بازیها روش اجرا نمیشه(THE GAME COULD NOT BE STARTED)
ایا اپدیتی برا دستگاه من هست ؟ اگه هست لینک دانلودش به همراه اموزششو بذارید.
در ضمن اگه اپدیت کنم برا کپی خور شدن مشکلی پیش نمیاد؟
ممنون
سلام
میشه یه سوال بپرسم؟
چجوری میشه یه بازی iso یا cso بریزم و اجرا کنم؟؟
من که هکش کردم ولی بازی هاشو نمی خونه!!!
بازی رو بریز توی فولدرنقل قول:
X:/ISO
اگه این فولدر توی دستکاهت نیست یکی بساز
X هم اسم Drive ی PSP ت هستش
چجوری روی psp اجرا کنم؟؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
خوب من که هکش کردم پس چرا بازی هارو اجرا نمی کنه؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:پست138 139 140کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=374138&page=14
چرا حواستون باشه که به فریمور 5.03 به بالا آپدیت نکنید که کپی خور نمیشه
فریمور دستگاهت چیه چه جوری هکش کردی ؟ شاید اصلا -- نشدهنقل قول:
خوب من که هکش کردم پس چرا بازی هارو اجرا نمی کنه؟؟؟؟
فریمویر دستگاه من 6.20 هستش.نقل قول:
من با استفاده از این سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هکش کردم و مطمعنم که هکه چون من چند تا برنامه رو با استفاده از این -- اجرا کردم
میشه یه کاری کرد وقتی psp رو به tv وصل میکنیم و بازی میخوایم باهاش انجام بدیم ،تصویر کوچیک نشه؟
یعنی اینکه 17 اینچ نشه و 32 اینچ بمونه
اگه کپی خور نمیشه بیخیالش میشم ولی به این ارور the game could not be started چی کار کنم؟نقل قول:
فریمور 5.03 به بالا هنوز کپی خور نشده و شما فقط می تونید تعدادی از homebrow ها رو روی psp تون اجرا کنید فعلا باید صبر کنیدنقل قول:
چرا نمیشه شما به همون 5.03 gen c full ارتقا بده مشکلت حل می شه بازی ها هم اجرا می شهنقل قول:
اگه کپی خور نمیشه بیخیالش میشم ولی به این ارور the game could not be started چی کار کنم؟
موفق باشید :10:
از راهنمیییتون ممنون ولی ادرسی که شما گذاشتید برا psp 3000 هست ولی ماله من 2000 هست. مشکلی پیش نمیاد؟نقل قول:
بعد این جریان chicken r2 چیه؟ از کجا باید دانلود کنم؟ چه جوری نصب کنم؟ اصلا نیازی هست که نصب کنم؟
2000 مادربرد جدید نه!
ولی پی اس پی 2000 کپی خور دائمه!
به احتما زیاد برای شما مادربرده جدیده!
برای همین مثل پی اس پی 3000 کرک می شه!
در ضمن روش های کرک پی اس پی 2000 رو دیدی اجرا نکن!مثل پاندورا!چون مال پی اس پی شما نیست!
با تشکر
کسی از این باتری تو ایران پیدا کرده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از دوستای داداشم ازاینا داره.ولی جعبشو نمیدونم چه شکلی بود
اون روش مال psp 3000 و psp 2000 کپی موقت هستش شماهم از همون استفاده کنید chikhen هم تو پست اول یکی از تاپیک ها هستنقل قول:
تاپیک کپی خور کردن psp فقط در اینجا:31:
من یه psp 1000 دارم که تو تاریخ 22/1/87 از فروشگاه یگانه (خیابان جمهوری-چهارراه یوسف آباد-پاساژ حافظ-پلاک 36) خریدم.دستگاهم کاملا سالم و سرحاله. فقط دیروز که برای چندمین بار می خواستم خودم آپدیتش کنم(فرم ویرش 3.80 m33-5 بود که می خواستم gen 5.5 بریزم روش) بازم زدم بریکش کردم و چون باتری پندورا ندارم و باتریم هم قابلیت پندورا شدن نداره و باید مثل دفعات قبلی 10 تومن خرج unbrick کنم، و از طرفی هم می خوام یه اکس باکس الیت بخرم، دیگه می خوام psp رو بفروشم. قیمت هم توافقی.دستگاه قوطی و شارژر و فاکتور خریدو... داره. یه مموری 4 گیگ سونی اصل هم روشه. هرکی خواست بخره با شماره 09122413093 تماس بگیره. در ضمن من زنجان زندگی میکنم و دستگاه رو می تونم با پست پیشتاز براتون بفرستم.
در ضمن یه باتری اضافی دارم که همراه دستگاه میدم.
نقل قول:داداش به نظرم این کارو نکننقل قول:
برو تعمیرش کن ،چون داره بازیهای ترتمیزی براش میاد و داره psp تازگیا میترکونه
بازیهایی چون :god of war-ghost recon-metal -..............
نظر من اینه که ارزش نداره این کارو کنی ولی بازم خودت میدونی
دوست عزیز اینجا که تاپیک فروش نیست. شما تشریف ببرید سایت پرشین تولز .نقل قول:
من یه psp 1000 دارم که تو تاریخ 22/1/87 از فروشگاه یگانه (خیابان جمهوری-چهارراه یوسف آباد-پاساژ حافظ-پلاک 36) خریدم.دستگاهم کاملا سالم و سرحاله. فقط دیروز که برای چندمین بار می خواستم خودم آپدیتش کنم(فرم ویرش 3.80 m33-5 بود که می خواستم gen 5.5 بریزم روش) بازم زدم بریکش کردم و چون باتری پندورا ندارم و باتریم هم قابلیت پندورا شدن نداره و باید مثل دفعات قبلی 10 تومن خرج unbrick کنم، و از طرفی هم می خوام یه اکس باکس الیت بخرم، دیگه می خوام psp رو بفروشم. قیمت هم توافقی.دستگاه قوطی و شارژر و فاکتور خریدو... داره. یه مموری 4 گیگ سونی اصل هم روشه. هرکی خواست بخره با شماره 09122413093 تماس بگیره. در ضمن من زنجان زندگی میکنم و دستگاه رو می تونم با پست پیشتاز براتون بفرستم.
سلام خدمت همه اساتيد
ميخواستم بدونم براي كپي خور كردن PSP نياز به يك PSP كپي خور شده ديگه هم هست يا نه ؟ اگر هست بايد براي هر بار كه مي خواهيم همان PSP را دوباره كپي خور كنيم باز هم نياز به يك PSP كپي خور شده ميباشد؟
بستگی داره به اینکه کپی خور دائم باشه یا موقت ؟نقل قول:
اگه موقت باشه نه ولی اگه دائم باشه برای پاندورا کردن باتری به یک psp دیگه نیاز هست
اگر psp به برق باشه بعد باتری رو در بیاریم دستگاه خاموش میشه؟
نه :31::31:نقل قول:
سلام !
بچه ها کم یه کاری کردم امروز الان هر کاری میکنم رو هر بازی و برنامه ای میرم The Game Can not Be Started The Data Is Corrupted !
اون کارم این بود :
ورژن psp ایم 5.05 Gen D3 بود ! من رفتم تو منو نصب همین فریمور گزینه دومشو زدم همینجوری خواستم ببینم چی میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پی اس پی ری استارت شد و Gen D3 از کنار اسم فریمور رفت ! یعنی الان میری تو فریمور مینویسه : 5.05 فقط
امکان داره کپی خوریش پریده باشه ؟
کمک کنید لطفا من بدون پی اس پی مییمرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم !
شما دکمه ی select رو میزنی وارد منوی recovery میشی؟نقل قول:
دستگاه رو کامل خاموش کن (دکمه ی power رو چند ثانیه نگه دار ) بعد موقع روشن کردن r رو بگیر ببین وارد recovery میشی؟
نه متاسفاه ریکاوریش کاملا پریده !نقل قول:
من بالاخره خریدم.psp 1004 بتا قیمت 285 تومن،کپی خور دائم.(چقدر تو پاچم رفته؟)
ورژنش هم 5.50GEN-D3 هستش.
در ضمن قضیه این کپی خور دائم چیه؟از چه طریق کپی خور دائمش میکنن؟
بعد فروشنده بهم گفت حتماً از طریق رم ریدر (ram reader) رو مموریش بازی بریزم و اگه از کابل usb استفاده کنم کپی خورش از بین میره،آیا چنین چیزی صحت داره؟
مبارکت باشه داداش:20:نقل قول:
راستش من هر وقت با کابل بازی ریختم کپیش نپریده.بعضی موقع ها هم با رم ریدر میریزم
مبارک باشه ایشاللا چرخش برات بچرخه :31:نقل قول:
psp شما کپی خور دائمه دیگه چیو می خوای دائم کنی ؟:20:
سلام پوریا جان.:11::40:نقل قول:
1_این مدلی که گرفتم خوبه؟ منظورم 1004 هستش؟(3000 نتونستم پیدا کنم)
2_کپی خور دائم هست،ولی میخوام بدونم چطوری و با چه روشی کپی خور دائم شده؟
3_فروشنده گفت با usb وصل کنی به pc کپی خورش از بین میره،آیا درست میگه؟(همچین با شک و تردید میگفت)
4_دستکاریش بکنم(تو تنظیمات) کپی خورش میپره؟
5_دکمه ی select رو که میزنم یه منو باز میشه که نوشته ساخت باتری پاندورا و غیره....اون تنظیمات واسه چیه؟
ممنون/:11::40: