ممنون میشم کرک metro 2033 رو بزارید.ممنون.
بفرما.نقل قول:
سلام به همگی
فایل setup.ini از بازی mafia 2 رو میخواستم
حجمش فقط 3 کیلوبایت هست...
ممنونم
کد:http://www.20upload.com/files/w1/12836856601.zip
Printable View
ممنون میشم کرک metro 2033 رو بزارید.ممنون.
بفرما.نقل قول:
سلام به همگی
فایل setup.ini از بازی mafia 2 رو میخواستم
حجمش فقط 3 کیلوبایت هست...
ممنونم
کد:http://www.20upload.com/files/w1/12836856601.zip
کمک ! ! ! !!!
آقایون . .. دوستان . . . اساتید . . . گیم خور ها . . .
---------------------------------------------------------------
اقایون لطفا جواب بدید . . .
-----------------------------------
من زمانی که GTA IV EFLC رو یکی از دو نوع رو اجرا میکنم و وقتی Start میزنم میره loading و بعدش هم زمانی که آخرای loading میزنه بیرون و Dont Send میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ! ! ! ویندورمم XP هستش !
و سیستمم هم میکشه !
---------------------------------
PLZ کمک کنید . . .
واقعا ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید کلا برنامه nvidia phsyx زو دانلود کنید:نقل قول:
کد:http://www.nvidia.com/object/physx-9.10.0513-driver.html
چون این بازی با emulator هست حسابی تو کارش نیست...یعنی ممکنه کار کنه ممکن هم هست هر جایی از بازی به یک باگ یا مشکل بر بخوری !نقل قول:
بازم شما برای اطمینان plugin ها و بایوس مبدل رو دستکاری کن شاید درست شد...
البته به این تاپیک هم مراجعه کنی ضرر نداره:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=353140
نقل قول:دوست من اینجا جاش نیست باید توی تاپیک مخصوصش در خواست بدی بازم همونجا جوابتون رو دادم:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?p=5370637
دوست عزیز این بازی کلا مشکل در اجرا زیاد داره به این تاپیک مخصوصا پست اولش مراجعه کنید:نقل قول:
مشکلات نصب و اجرا در Grand Theft Auto IV - نسخه PC [راهنمای کامل در پست اول]>>
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=282313&page=524
مشکل در کنترلر بازی
سلام.
دوستان,من در بازی metro 2033 دچار مشکل شدم.در مورد کنترل.همش آیکون های xbox360 میاد و میگه با دسته بازی کن.من نمیخوام.چی کارش کنم درست بشه؟
راستش فکر میکنم مشکل از joypad هایی باشه که قبلا برای بازی gta iv ریختم.ولی وقتی پاکشون میکنم بازی اجرا نمیشه.
ممنون میشم کمکم کنید.با تشکر.
شما اگه پچ و یا برنامه ای در هر جای سیستم مخوص اجرای بازیها با دسته ریختی کلا پاکش کن(واگه نصبی بوده uninstall کن) و حتما دسته رو هم از پورتش جدا و کلا سیستم رو restrart کن ببین درست میشه...نقل قول:
آقایون کسی نمیدونه این ارور رو باید چیکار کنم ؟نقل قول:
نقل قول:
کاهایی رو که گفتید کردم.نشد.یه ویندوز xp هم دارم از اون رفتم شد.
اگه میشه این فایل هارو برام بزارید.البته اگه قبلا مثل من اوور رایتشون نکرده باشید.نگران نباش کمتر از 100 کیلوبایته.
ممنون.
C:\windows\system32\
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
C:\windows\
طبق این پست عمل کنید ببیید درست میشه:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5262527&postcount=12758
فهمیدم شما فایلهای سیستمی رو overwrite کردی به خاطر همین مشکلت رفع نمیشه بیا این فایلهای که میخواستی:نقل قول:
البته به شما پیشنهاد میکنم هر موقع میخوای بازی رو با دسته اجرا کنی فقط فایلهای موجود توی این پوشه رو در پوشه اصلی بازی کپی و اجرا کنی که در یک آن به راحتی هم با موس و کیبورد بتونی بازی کنی و هم با دسته هر موقع هم خواستی به راحتی پاکش کنی:46::کد:http://s3.aks98.com/download.php?file=70769896829583727423.zip
در ضمن یادت هم باشه همیشه قبل از دستکاری فایلهای سیستمی اول از اونها یه backup بگیری!کد:http://s3.aks98.com/download.php?file=39845659510444610532.zip
نشدنقل قول:
من موندم ویندوز من سرویس پک 3 هست و بازی هم سالم بود درست بعد نصب مافیا این ارورو میده :41:
هم اکنون نیازمن یاری قرمزتان هستیم:40::11::11::11::11:نقل قول:
عجیبه!!نقل قول:
شما روی آیکون بازی کلیک و توی قسمت compatibility تیک ویندوزهای مختلف تا 2000 رو بزن ببین رد میشه...
چند تا راه حل احتمالی برات دارم:نقل قول:
1-اول از همه بازی رو پاک و از نو در حالی که تمام آنتی ویروسهات خاموشه از نو نصب و اجرا کن...
2-حتما یک کرک امتحان شده رو تست کن(این مورد رو توی تاپیکش بگردی بهتر جواب میگیری)
3-درایور گرافیکت رو به روز کن...
اگه هیچ کدوم جواب نداد اون موقع شمخصات کامل سیتمت رو بگذار تا بهتر بشه نظر داد.
عزیز گل . . . اون ورژنش ( از لحاظ مشکلاش ) زمین تا آسمون با ورژن EFLC فرق میکنه . . .نقل قول:
در کل راه حلی نداری . . شما خودت دید زیدی
ممنون . . .
برادر گل . . .نقل قول:
من پای gow2 پیر شدم . . .
فقط بهت میتونم پیشنهاد کنم ولش کن . . . gow1 کامل تا تهش رو pc باگ نداره !
حالا در کل .. . بله اونجا باگ داره و میشه ردش کرد البته راه حل داره ! . . .
اما باز بعد از اون ، بعد 15 دقیقه بازی کردن به یک جایی میرسی که باید یک طنابو بگیری که نمیگیره و باگ خیلی خفنی هم داره ! و از هر روشی حرفتم نشد که نشد حتی با skip . . .
البته من خیلی خیلی وقته که از این مبحث گنده اومدم بیرون و خیلی هم فعال بودم (نه اینجا) . . .
برای همین میگن بازم برو توی فروما دیگه search کن شاید باز اینجا هم کسی تونسته bug رو fix کنه ! ! !
اگر هم پیدا کردی راه حلی برای اون مورد طناب و کسی رو پیدا کردی که gow2 بدون مشکل از اول تا آخر رفته باشه به ما هم بگو . ..
البته اینو بگم که بله . .. خودم هم gow2 رو تموم کردم اما هر کی تموم کرده با سیو جلوتر تموم کرده !
بازم نمیدونم شاید تا حالا حل شده !!!
---------------
------------
------------
دوستان دیگه هم اگه خبری دارن لطف کنن بگن ! ! !
درسته دوست عزیز ولی موتور بازی که عوض نشده و در اصل فقط یک پکیج هست که به نسخه اصلی اضافه شده به خاطر همین در خیلی از مشکلات می تونه مشابه اون عمل کنه!!نقل قول:
در ضمن من خودم شخصا اصلا تو نخ GTA جماعت نیستم:31:
من رو لب تابم هر بازی فوتبالی میریزم موقعی که با سرعت میدوم بقیه دکمه هام تقریبا از کار میفته
توی باریهای رانندگی هم وقتی نیترو می گیرم فرمونم قفل میشه که توی اونا با عوض کردن 4 جهت اصلی و بازی با ماشین حساب حل شد ولی تو بازی های فوتبال جای 4 جهت عوض نمیشه
سیستم هم اینحوریه: windows : 7 64 bit graphics : gforce 330 M ram: 4 gb cpu : cori7
بابا اینو یه بار پرسیدم کسی جواب نداد حالا دوباره نوشتم تو رو خدا جواب بدین
نقل قول:
سلام
من بازی GOD OF WAR 2 رو روی کامپیوترم اجرا کردم و چند مرحله هم جلو رفتم ولی وقتی سوار اسب پرنده میشم یه ذره که جلو میره گیر میکنه
چیکار کنم؟
دوشت عزیز این مشکل امولاتور نیست.من این مشکل رو روی ps2 هم داشتم.آخرش هم نفهمیدم چه جوری ردش کنم.بی خیال شدم.(حالا شما بگرد فهمیدی به منم بگو)ممنون.
mehdy.z :10::40 جان ممنون.درست شد.
خیلِییییییییییییییییی متشکرم.
من بازی Batman AA رو مدتها پیش گرفتم، اما بالا نمیاد. نسخهای که من گرفتم 2 DVD تشریف داره البته. کرک خودش رو اومدم استفاه کنم این ارور رو داد: The specied file was not founf . یه کرک دیگه اومدم استفاده کنم یه فایل DLL خواست. ولی حتی وقتی اون فایل رو دانلود کردم هم کار نکرد بازی. اون فایل bmlauncher رو هم که ران میکنم میگه که launcher.ini رو پیدا نمیکنه. مشکل کار از کجاست؟
مر30 داداش حل شد ، کارت درسته :11:نقل قول:
این مشکل data error رو هیچ جوری نمیشه حل کرد (موقع نصب بازی)
آقا من دیروز Splinter cell conviction نصب کردم تا یجایی بازی کردم و بعد اومدم بیرون ازش، امروز وقتی میزنم که باز شه ارور Ubi Game Launcher code:2 رو میده دوباره نصب کردم نشد گیم لانچر رو هم دوباره نصب کردم دوباره همون جوری شد، خواهشن کمک کنید
( 2روز پیشم Assisan Creed II رو ریختم احتمال داره با هم نسازن؟ من assissan creed رو هم پاک کردم ولی بازم نشد، اصلا این گیم لانچر واسه چیه؟) خواهشن سریع خبر بدین لطفا
راستی ویندوزم هم 7 32bit هستش ، همش هم به اینترنت وصل هستم ( گفتم شاید ربط داشته باشه اگه که به اینترنت وصل باشم)
سلام
من بازیهایی رو که نصب میکنم کند حرکت میکنند
در حالت کلی بیشترین علت cpu هست یا گرافیک
میدونم قدیمیه ...
گرافیک : 7200 GS
RAm 2 Gig
Cpu : 3.4
.................
مثلا بازی Grid
حداقل سیستم مورد نیاز :
Processor: Athlon-64, Pentium 4 3.0GHz
Memory: 1GB RAM
Graphics: ATI Radeon X1300, NVIDIA GeForce 6800
.................................................. ...
گرافیکم رو عوض کنم یا Cpu?
عزیز برادر گل میدونم ! ! !نقل قول:
راه حل ، یخلا ؟ ! !:41:
ها ها ها ها ها ها . . . :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18: :18:نقل قول:
شما روی کنسول ps2 هم گیر کردی ؟ روی خوده کنسول ! ! !!
شخصا خودم و 400000000 نفر دیگه هم این بازی رو ps2 تموم کردن ! ! !
عزیز اتفاقا دقیقا مشکل از امولتر هستش ! !! ! !! :18: :18: :18: :41:
و خیلی هم طبیعه ی که امولتر باگ داشته باشه ! ! !!!
نقل قول:
سلام ممنون از راهنماییت 1,2,3 رو انجام دادم ولی بازم همونجور بود:27::41:
os WIn7
VGA GTX260(over 720/1530/1100) )
Ram 2gig
cpu e7500( over 3.7)
Main ep45ud3l
power 585 green
يعني هيچ راه حلي وجود نداره؟نقل قول:
بازی COD:MW2 نسخه STEAM رو چه طوری باید نصبش کرد؟
چه کرکی؟نقل قول:
خب گرافیک لپتاپ ATI هست برای اون چه کار کنم؟؟نقل قول:
البته 9600 GT اولش با همون dll که براش ریخته بودم ولی بعد از چند روز همین ارورو داد؟!!!
آقا هیچکس نمی دونه چیکار کنم؟نقل قول:
سیسمت هم که مشکلی نداره تازه گرافیکت هم nvidia هست که کمترین مشکل رو با این بازی داره!!نقل قول:
شما که کلا بازی رو پاک و طبق شرایطی که گفتم از نو نصب کردی؟
اگه اینجوره فقط احتمال می تونم بدم که از کرکه توی تاپیکش ببین بهترین کرک چیه یه تستی بزن...
دوست من مهم نیست گرافیکت چیه شما کلا برای اجرای بازی به فایلهای این برنامه احتیاج داری...نقل قول:
شما طبق این پست عمل کن مخصوصا بندهای مربوط به آنتی ویروست:نقل قول:
آقا من دیروز Splinter cell conviction نصب کردم تا یجایی بازی کردم و بعد اومدم بیرون ازش، امروز وقتی میزنم که باز شه ارور Ubi Game Launcher code:2 رو میده دوباره نصب کردم نشد گیم لانچر رو هم دوباره نصب کردم دوباره همون جوری شد، خواهشن کمک کنید
( 2روز پیشم Assisan Creed II رو ریختم احتمال داره با هم نسازن؟ من assissan creed رو هم پاک کردم ولی بازم نشد، اصلا این گیم لانچر واسه چیه؟) خواهشن سریع خبر بدین لطفا
راستی ویندوزم هم 7 32bit هستش ، همش هم به اینترنت وصل هستم ( گفتم شاید ربط داشته باشه اگه که به اینترنت وصل باشم)
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5295101&postcount=12864
خوب خدا رو شکر:46: ولی منم واقعا بعید میدونم روی کنسولها به چنین باگهایی بربخوری اونم بازی نظیر god of warنقل قول:
دوست عزیز هر دوش ضعبفه باید هر دوش رو عوض کنی ولی اگه واقعا محدودیت بودجه داری گرافیک واقعا در اولویت هست!!نقل قول:
این مینیمم سیستم بازیها برای اجرای بازی در پایین ترین رزولوشن و کمترین جزئیات ممکن هستند نه یک بازی روون... درضمن نمیخوام وارد جزئیات بشم ولی گرافیک شما از 6800 خیلی ضعیف تره!!
سلام منprinc of persia the forgotten sandsرو نصب کردم ولی موقع اجرا این پیامو میده
This application has failed to start because d3dx9_42.dll was not found re-installing the application may fix this problem.
چیکار باید بکنم؟repair هم کردم بازم درست نشد لطفا کمکم کنید.
DX داخل dvd بازی رو نصب کن اگه درست شد که هیچ وگرنه مشخصات کامل سیستمت رو بگذار....نقل قول:
خیلی ممنون اون مشکلش حل شد ولی حالا این پیغامو میدهprince of persia.exe has stopped working
بعد دوتا گزینه داره یکیchek online for a solution and close the program یکیهمclose the program هستش
لطفا رهنماییم کنید باید چیکار کنم؟؟؟
اینم مشخصات سیستممه:
windows vista ultimate sp2
cpu:intel core2 dou e7400 2.8ghz
ram:2gb
vga:nvidia geforce 9400gt
hdd:1tb
برای اطمینان برای بقیه_شم طبق این پست عمل کن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5170298&postcount=1190
یکی نیست جواب مارو بد ه
یا دیسک بازی خیلی خش داره و داغونه یا فایل ها کامل نیستن. اگه مشکل او با مایع ظرفشویی حله ولی اگه دومی دیگه کاریش نمیشه کرد.نقل قول:
من فقط data error ستاپ رو گفتم. دویست جور دیتا ارور هست که شما نگفتی کدومشون. من هم نوع رایجش رو گفتم.
اقا تو بازیه terorist take down3 که نصبش میکنم بعد یه setup هم داره اونو که نصب میکنم یه جا میاد موقع نصب پسورد میخواد
باید چیکار کنم؟ جفت seup یه lience هست یه Read me اونم نگا میکنم چیزی راجبه پسورد ننوشته!
سلام اگه ميشه يه دايركس جديد بهم بديد.
خيلي ممنون
باید توی DVD بازی یک فایل به نام serial یا password یا همچین چیزی وجود داشته باشه...البته گاهی این سریال توی همون پوشه کرک هست.نقل قول:
از اینجا دانلود کنید:نقل قول:
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2da43d38-db71-4c1b-bc6a-9b6652cd92a3&displayLang=en
سلام درود
بازم میپرسم :
چه طور میتونم متوجه بشم که کندی یک بازی بخاطر رم ،سی پی یو ویا گرافیکشه...؟
به طور دقیق نمیشه گفت ولی در بیشتر مواقع ضعفها اینجوری خودشون رو نشون میدند:نقل قول:
1- اگه مشکل گرافیک باشه شما تقریبا به طور دائم افت فریم داری والبته این افت فریم در صحنه هایی که دود و آتش(منظورم دقیقا لحظه انفجار نیست) و یا حرکت دینامیک نور زیاد هست خودش رو بیشتر نشون میده...
2- اگه cpu ضعیف باشه شما بیشتر افت فریم رو در صحنه های شلوغ و لحظه های انفجارهای تخریبی داری...
3- اگه رم ضعیف و کم باشه اول از همه لود بازی خیلی بیشتر از حد معمول طول میکشه و بیشترین افت فریم رو هم در همون ابتدای شروع بازی داری و کم کم این افت فریم به مرور زمان طی چند 10 ثانیه بهبود پیدا میکنه ولی قرار نیست به طور کامل رفع بشه...درضمن هنگامی که از بازی خارج و میخوای وارد صفحه ویندوز بشی مدت زمان زیادی طول میکشه....
بازم میگا این اصول کلی هستند و حتما نمیشه افت فریم رو به یک قطعه خاص نسبت داد!!
مخصوصا بازیهای کنونی که روی هر سیستمی به یک نحو عمل میکنند:13:
باور کن دوست عزیز نیست گشتمنقل قول:
تو crack یدونه skishow داره یه game که اجرا نمیشن
بعد تو جایی که بازیو نصب کردم یه setup میاد که باید اونم نصب کنم اما وسطش پسورد میخواد
بفرما این 2تا فایلی که بجز فایل setup تو اون پوشن به اسم licence و read me
حجمشونم 5 کیلوباته
ببین تو اصلا پسوردی میبینی:
سلام
این استیم دیگه قضیه اش چیه؟!!!
metro 2033 رو وقتی میخوام نصب کنم میگه باید به اینترنت وصل باشی و استیم رو اپدیت کنی!!
نسخه اصلیش نیست؟