میخوام بدونم چه ربطی داره که بیاین بگین کنسول مزخرف؟نقل قول:
کنسول مزخرف
میخوام بدونم چه ربطی داره که بیاین بگین کنسول مزخرف؟نقل قول:
کنسول مزخرف
نقل قول:
شما خودتو نارحت نکن محمد جان این جماعت تا حالا یک بار هم با کنسول سر و کله نزدن
ببینن که بازی باهاش چه حالی میده به نظر من بهترین شرایط ایده ال برای بازی فقط کنسوله
حالا چه xbox چه ps3
نوکرم !نقل قول:
والا راستش خودم هم هنوز باورم نمیشه چطور تونستم اینطوری یبند بازی کنم :31:
12 یا 11 و نیم ساعت AC I بود و 6 الی 7 ساعت هم UFC 2009 !
:31: آره خوبم فقط بعضی وقتها چشمام دودو میزنه :31:نقل قول:
یوسف جان VCD پخش نمیکنه چون دیگه این Format منسوخ شده !نقل قول:
چند وقت دیگه که دستگاه های BD-Player رواج پیدا کنه این (Format (VCD به طور کلی از تمام سیستم ها حذف خواهد شد.
من Xbox آرکید دارم. آیا می تونم از مپ پک های جدیدی که برای codmw2 ارایه شده استفاده کنم؟ اگه می شه باید چکار کنم؟
سلام
من می خوام 360م رو وصل کنم به کامپیوتر ولی جایی ندارم که بذارمش مگر کنار میز کامپیور روی زمین!!
حالا می خوام بدونم خوابیده بذارمش بهتره یا سر پا؟؟
اگر ار چسبیده به میز یا دیوار باشه اشکالی داره؟؟چیزی هم زیرش بذارم با روی فرش مشکلی نداره؟؟
ممنون
مبارک باشه .نقل قول:
1 - بله میشه .
2 - تا آخرین فرموری که مایکرو داده اینطوری نبوده البته اگر LT نصب کنید . تا ببینیم توی بعدی چه میکنه :31:
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
کنسول مزخرف نیست ، VCD مزخرفه !!!!!نقل قول:
این توقع شما مثل این میمونه کی میگید من میخوام با بوئینگ 747 برم مسافر کشی خط توحید - تجریش !!!!
بعدش این وسیبه کنسول بازی هست نه مالتی مدیا پلیر ! اگر مالتی مدیا پلیر نتونه پخش کنه حرف شما درسته !!!!! این فقط یک کنسول بازی هست و بس . میتونید Wii بخرید همه چیز رو براتون پخش میکنه ولی نه به صورت آفیشال بلکه باید HomeBrew نصب کنید روش .
360 اگر بخواد VCD اجرا کنه کلاسش میاد پایین با بوق یکی میشه :31:
نقل قول:عرض شود که بنده الایت دارم. خیلی هم باهاش حال میکنم. اما این چیزهاش مزخرفه.نقل قول:
زورشون اومده (دقت کنید، چیزی که دارم میگم تا امروز صادقه هان! نیاین بگین از فردا فلان میشه بیسار میشه) بیان روی کنسولشون امکانی فراهم کنن که بشه یه فیلمی، آهنگی چیزی اگر خواستیم کپی کنیم روی هاردمون!
بعد هم این چیزی که من الان تو مدت 3 ماه روی این کنسول میبینم، درسته یه تجربه متفاوتی از PC هست.
اما مثلا همین GTA IV چه از نظر سرعت لود و اجرای بازی، چه از نظر گرافیک، روی PC »حداقل« 2 برابر بهتر از 360 بوده.
حرف شما هم تا حدودی درسته. اما با این که میگید 360 کنسول بازیه مخالفم.نقل قول:
کنسولهای نسل جدید وسایل مالتی مدیای کاملی هستن که باید تا جایی که میتونن نیازهای ما رو تحت پوشش قرار بدن.
من جمله بازی...
360 هم هنری نمیکنه فقط DVD اجرا میکنه و Divx با منت!
اگر راست میگه MKV اجرا کنه، زیرنویسش رو هم نمایش بده.
دوست عزیز .....نقل قول:
یه بار من بهت گفتم این چیزا عادیه!! سیاست های کثیف مایکروسافته..
نمونش هم هارد 120 گیگ که 5برابر قیمت واقعی میفروشه فقط چون هارد 360 میباشد!!!
اینترنت بروزر هم موجود نمیباشد:31:!!
اگه داشبورد ه_ک بشه همه ی این مشکلات حل میشه:21:
خوب بهتره ببینیم خود شرکت سازنده در باره کنسولش چی میگه :نقل قول:
طبق معرفی که وجود داره این دستگاه ویدئو گیم کنسول هست :
یعنی نظر من و شما در باره این کنسول ارزشی نداره و این وسیله رو از کنسول بازی به یک مالتی مدیا دیوایس تبدیل نمیکنه !کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360
و همان طور هم که میبینید تمام مانور شرکت روی بازی هاست و نه روی چیز دیگه :
این حرف شما زمانی درسته که شما یک پلیر بخرید ! اون نتونه VCD اجرا کنه ! تازه تا 3-4 سال آینده دیگه از CD استفاده نمیشه و خود به خودی VCD از رده خارج میشه ، مثل فلاپی .کد:http://www.xbox.com/en-US/hardware/
این داستان عدم ساپورت VCD از Ps2 شروع شد که کار بسیار درستی هم هست ، دلیلی نداره یک کنسول بازی بیاد و همه فرمت های صوتی و تصویری رو ساپورت کنه زیرنویس هم پخش کنه !!!!!
در کشورهایی که سیاست های شرکت های تولید کننده بر حسب بازار اونها تنظیم میشه مثل اروپا و آمریکا کسی 360 رو به عنوان مالتی مدیا پلیر نمیخره ! کشوری مثل ایران که همه چیزش از همه دنیا جداست و با همه کره زمین سر جنگ داره به هیچ عنوان مرجع مناسبی نیست برای اینکه ببینند مصرف کننده چه نیازی داره تا براش تولید کنند .
کسی جواب منو نمیده:19:نقل قول:
رو فرش که نذارش، گرد و غبار واسش خوب نیست. اگه از هارد استفاده میکنی ایستاده اگه درایو خوابیده.نقل قول:
من می خوام 360م رو وصل کنم به کامپیوتر ولی جایی ندارم که بذارمش مگر کنار میز کامپیور روی زمین!!
حالا می خوام بدونم خوابیده بذارمش بهتره یا سر پا؟؟
اگر ار چسبیده به میز یا دیوار باشه اشکالی داره؟؟چیزی هم زیرش بذارم با روی فرش مشکلی نداره؟؟
در هر 2 صورت بهتره که دستگاه عمودی باشه !نقل قول:
. اگه از هارد استفاده میکنی ایستاده اگه درایو خوابیده.
سلام دوستان یه سوال فنی داشتم میخوام بدونم به غیر از بازی چهکارای دیگه ای از ایکس باکس بر میاد ؟؟؟
مثلا میشه باهاش فیلم دید یا آهنگ ریخت توی هاردش و گوش داد
اگه آره چه نوع DVD هیی رو میتونه بخونه
جواب بدید ممنون میشم
والا شنیدم گفتن اینجوری درسته، حالت عمودی به درایو فشار میاد. دوستان با تجربه تر کمک کنن ممنون میشم:20:نقل قول:
در هر 2 صورت بهتره که دستگاه عمودی باشه !
بنده خودم 2سال پیش ایکس باکس داشتم که عمرشون و دادن به شما و سوختن :دی البته انقدر کرم ایکس باکس دارم دوباره 5 ماه هست خریدمنقل قول:
در هر 2 صورت بهتره که دستگاه عمودی باشه !
اون زمان هم که بازی رو هارد نمیریختیم عمودی بهترین حالت بود!
در صورت افقی به لنز فشار میاد برای خوندن dvd بازی و بهترین حالت که منطقی و قابل فهم هم هست عمودی هست دادش :46:
بله میشه فیلم دیدنقل قول:
مثلا میشه باهاش فیلم دی
توی همین تاپیک یک بحث چند صفحه ای در باره عمودی افقی هست ! هیچ فرقی نمیکنه .نقل قول:
اگه بگید چه فرمت هایی رو میتونه پخش کنه ممنون میشم
آهنگ و فیلمای DivX رو هم میشه ریخت روی هاردش و دید ؟؟؟؟
این پست رو بخوننقل قول:
اگه بگید چه فرمت هایی رو میتونه پخش کنه ممنون میشم
آهنگ و فیلمای DivX رو هم میشه ریخت روی هاردش و دید ؟؟؟؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4805217&postcount=12958
سلام به همه دوستان
يه راهنمايي مي خوام:
من مي خوام يه Xbox360 بخرم و تا حدود 300 براش كنار گذاشتم.
كدوم مدلش مناسبه براي مني كه در طول روز 4 تا 5 ساعت ممكنه بشينم پاش.
از كجا بخرم مطمئن باشه؟
آيا گارانتي اصلا مفهومي داره تو اين كنسولها؟
اگه بخوام به دسته بازي ديگه براش بگيرم قيمت اون چنده؟
.
يه راهنمايي ديگه:
چون سيستم كامپيوتر من ديگه بازي ها رو خوب نمي كشه و گير داره، مي خوام برم سمت خريد كنسول Xbox.
حالا كدوم بهتره كه سيستم رو ارتقا بدم باز هم يا اينكه همون Xbox بهتره؟
عمرا و كيفيتا؟
ممنون ميشم از راهنماييتون.
موفق باشين
الیت بخر اگر میتونینقل قول:
شک نکن که بازی با کنسول یه چیز دیگست .
بازم با اجازه اساتیدنقل قول:
از كجا بخرم مطمئن باشه؟
.
يه راهنمايي ديگه:
چون سيستم كامپيوتر من ديگه بازي ها رو خوب نمي كشه و گير داره، مي خوام برم سمت خريد كنسول Xbox.
عمرا و كيفيتا؟
شما با ۳۰۰ میتونی یه Arcade بگیری، با دست که فک کنم ۳۵ باشه
فروشگاه فتحی سرچ کنی پیداش میکنی (اگه اشتباه نکنم تو persiantools باشه)
گارانتیم تو ایران تعطیل
شک نکن XBOX بهتره
بازم با اجازه اساتیدنقل قول:
از كجا بخرم مطمئن باشه؟
.
يه راهنمايي ديگه:
عمرا و كيفيتا؟
شما با ۳۰۰ میتونی یه Arcade بگیری، با دست که فک کنم ۳۵ باشه
فروشگاه فتحی سرچ کنی پیداش میکنی (اگه اشتباه نکنم تو persiantools باشه)
گارانتیم تو ایران تعطیل
شک نکن XBOX بهتره
یه سوال داشتم
آبدیت داشبورد چطوریه؟ و اینکه چطوری می تونم تم های مختلف دانلود کنم ؟ از کدوم بخش؟
مرسي از راهنماييتون.
Arcade جواب ميده كامل؟
اگه بخوام Premium بخرم چقدري آب مي خوره؟
اليت قيمتش چنده؟نقل قول:
الیت بخر اگر میتونی
شک نکن که بازی با کنسول یه چیز دیگست .
در کل الان ۲ مدل موجوده Arcade و Elite فرقشونم اینه که Elite هارد داره و مشکیه، Elite چون هارد داره طول عمر ش، و سرعتش بیشتره. قیمت ندارم اگه به همون فتحی زنگ بزنی میگه چنده، فک کنم ۳۵۰-۳۶۰ باشه.نقل قول:
اگه بخوام Premium بخرم چقدري آب مي خوره؟
Premium دیگه تولید نمیشه !!!نقل قول:
من هم به شما الیت رو توصیه میکنم .چون هم ارکید رو داشتم والان الیت ... الان هم ازش خیلی راضیم ...
از فتحی هم خریدم 340.000
میگم دوستان یک چیزی!
میتونم کامپیوتر رو به Xbox 360 وصل کنم بدونه اینکه مانیتورشو بیارم؟ ( اگه میشه که یک آموزش بدین بد نیست :دی اگرم نمیشه بازم آموزش بدین بد نیست :دی چون خودم میخواستم فیلم ببینم بعد فلش مموریم خراب بود DVD هم خوب نمیخوند گفتم کامپیوتر رو وصل کنم ببینم میشه یا نه؟ )
شما هر بار به LIVE وصل بشی اگه نسخه جدید اومده باشه خودش پیغام میده و شما تایید میکنی و UP میشهنقل قول:
theme رو باید بخری از live که باید point خرج کنی
theme های free هم تک و توک هستن که قدیمی هستن
میتونی از media center استفاده کنینقل قول:
اموزشش :
یکی از ویندوز هایی که تو این لینک گفته باید حتما رو سیستم نصب باشهکد:http://www.xbox.com/en-US/pcsetup/alldownloads.htm
با سلام ، منظور از مادر بورد جاسپر کپی شده چیه ؟؟
سلام به همه
می خواستم درباره ی اشتباهی که دیروز پیش اومد توضیحاتی بدم.
صحبت سر این بود که Xbox 360 چه فرمت هایی رو ساپورت می کنه.که من به اشتباه به فرمت VCD اشاره کردم.من حدودا یک سال پیش که که به فروم های خارجی برای جمع آوری اطلاعات مراجعه می کردم متوجه این نکته شدم که در یکی از فروم ها به فرمت VCD اشاره شده و یکی از کاربران چنین ادعایی داشته!بالاخره امروز که به سختی آدرس رو پیدا کردم تونستم به همون فروم سر بزنم که با مطالعه ی پست های دیگه ی اون تاپیک کاربران اشتباه این کاربر رو بهش گوش زد کرده بودن و گفته بودن که این کنسول به هیچ عنوان فرمت VCD رو ساپورت نمی کنه و گفته بودن که به احتمال زیاد این یک فیلم با فرمت Xvid یا Divix بوده که بر روی یک CD رایت شده و اون کاربر هم با چک کردن CD متوجه این موضوع شده بود.من به شخصه در مواردی دوستان رو راهنمایی می کنم که تجربه داشته باشم.یکی از نمونه های بارز LIVE هست که من معمولا در بحث های اون شرکت نمی کنم چون تا الان نتونستم وارد LIVE بشم اما این مورد خاص با اینکه امتحانش بسیار ساده بود باز هم حاضر به امتحان اون نشدم به این دلیل که به نظر من 360 یک کنسول مختص بازیه و برای فیلم دیدن نیست!.اما مساله ای که اتفاق افاد بهانه ای بود تا با جستجوی دقیق تر تمام فرمت هایی که توسط Xbox 360 ساپورت میشه رو پیدا کنم و در اختبار دوستان قرار بدم.در نهایت به خاطر اشتباهی که پیش اومد از همه ی دوستان عذر خواهی می کنم .
فرمت های ويدیویی : AVI, MPEG, WMV, Xvid, MOV, MP4, RM, RMVB, DivX, ASF, VOB, 3GP, FLV to Xbox videos.
فرمت های صوتی : MP3, MP2, WMA, WAV, M4A, AAC, AC3, OGG, APE, CUE, FLAC, AIFF, AU to MP3, WAV and WMA.
فرمت های تصویری (عکس) :JPG, PNG, GIF, BMP
_________
نقل قول:
سلام
برد جاسپر بردی هست که اوایل سال 2009 عرضه شد که در اون علاوه بر CPU چیپ گرافیکی یه همون GPU هم از 90 نانومتر به 65 نانومتر تغییر اندازه یافت و کوچک تر شد.نتیجه اون پایین آمدن چشم گیر آمار خرابی کنسول بود
اما واژه ی کپی خور شده یعنی با نصب IXtream و آپدیت درایو کنسول شما قادر هستید که بازی های کپی رو در کنسول اجرا کنید
این دو واژه کلا ارتباطی به هم ندارن
xbox رو میشه به مانیتور کامپیوتر وصل کرد ؟؟
این Arcade چجوری تلفظ میشه هر کسی یه چیزی میگه !
آرکَد یا آرکاد ؟
بله میشهنقل قول:
میشه به مانیتور کامپیوتر وصل کرد ؟؟
آرکِدنقل قول:
این Arcade چجوری تلفظ میشه هر کسی یه چیزی میگه !
می خوام برم xbox رو بگیرم لطفا چندتا گیم هم بگید تا اونا رو هم بگیرم یه گیمهایی بگید که قدرت xbox برام روشن شه
حاضرم 10 بار دیگه این gears of war 2 رو تموم کنم !!! عجب بازی ایه !!!نقل قول:
Battlefield Bad Company 2
Call of Duty MW 6
FIFA 10
HALO 3 ODST
Army of two 40 days
.
.
.
Gears of war 2نقل قول:
Alan wake ( چند وقت دیگه می آید . )
Dirt 2 ( در سبک ماشین هستش )
Mass effect 2
اگر می خوای اوج مسخرگی و بی کیفیتی گرافیک در بازی رو ببینی :
Halo 3
Halo ODST
ولی یه نصیحتی بهت بکنم :
این ماکروسافت شرکت مسخره ایست . یک بازی انحصاری می ده بیرون یک ماه بعد رو PC می آید .
الان Alan wake هم گفته شده بعد چند ماه رو PC می آید .
حدود 10 - 11 تا بازی این شرکت یا بعد از چند ماه رو PC اومده یا با PC مشترک بوده .
سر همین من X360 را فروختم و تا هفته دیگه یک PS3 خواهم خرید !
از کجا و کدوم بخش باید تم بگیرم؟؟ کدوم بخش داشبورد؟ هر چی میگردم پیدا نمی کنم.نقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم
قیمت هدست لایو حدودا چنده؟؟
ممنون فقط یک مورد :نقل قول:
Halo ODST , MW2 اوج قدرت این کنسول رو نشون می دن !
شما یک بازی واقعا انحصاری نام ببر که رو PC اومده باشه ؟؟؟نقل قول:
در ضمن : " پول بده پلو بخور "
شهاب جون این چی میگه ؟؟؟نقل قول:
اگر می خوای اوج مسخرگی و بی کیفیتی گرافیک در بازی رو ببینی :
Halo 3
Halo ODST
اولا یک گیمر حرفه ای هیچ گاه بازی رو به خاطر گرافیکش بازی نمیکنه!!نقل قول:
و چیزی که بیشتر از همه مورده نظرش هست گیم پلی و داستان بازی هست.
دوما HALO اگه مسخره بود اینقدر فروش نمیرفت.
سوما HALO هر موقع که یه نسخش عرضه میشه در زمان خودش جزو بهترین بازی ها از نظره گرافیکه! شما HALO : ODST رو دیدی فکر کردین گرافیکش مسخرس. در صورتی که این بازی یه جورایی یک DLC هست از سری قبل این بازی یعنی HALO 3 با این حال امتیازاتش تو سایتهای بزرگ از جمله GS بسیار عالیه.
میشه به من بگی کی همچین حرفی زده!!!!؟نقل قول:
الان Alan wake هم گفته شده بعد چند ماه رو PC می آید
اگه منظورت حرفای اخیر Sam Lake هست باید اینو بهت بگم که ایشون تنها نویسنده بازی هست و تصمیم برای انتشار بازی برای pc تنها بر عهده MS هست و هنوز هیچ چیز مشخص نیست!
حالا گیریم این بازی برای PC هم در اینده عرضه بشه . خوب حالا چی مشه!!؟ ایا ارزش بازی میاد پایین!!؟ ایا لذت بردن از بازی کاهش پیدا میکنه!!؟
واقعا من نمیدونم چرا یه سری ازین حرفها میزنن!!
اگه کسی دلیلشو میدونه به ما هم بگه...
بازی هایی که بعد چند ماه روی PC بیرون داده شده :نقل قول:
Ninja blade
Gears of war 1
Dark sector
Mass effect 1
Lost planet
Halo 1 * 2
GTA IV : Episode of liberty city
------------------------------------------------------------
بازی هایی که در انحصار ماکروسافت است ولی همزمان با PC اومده :
Mass effect 2
Left 4 dead 1 # 2
Splinter cell : convication
, ...
وقتی یک بازی با گرافیک بالاتر و گیم پلی روان تر روی PC هست چرا X360 ؟ ! ؟ !
الان حدود 15 - 20 TOP انحصاری روی PS3 انتظار می کشن تا بازیشون کنم .