نه اون مدل "سوبارو" بود خودت هم رفتی در تایپیک دانوش سیتی و من در اون جا هم نوشتم از پلت فرم سوبارو ساخته شده اما بازم سئال می کنی؟:31:نقل قول:
نه اون مدل "سوبارو" بود خودت هم رفتی در تایپیک دانوش سیتی و من در اون جا هم نوشتم از پلت فرم سوبارو ساخته شده اما بازم سئال می کنی؟:31:نقل قول:
اینم تکسچری که سمند مجید جون رو به Xl نه یعنی به Lx تبدیل می کنه.
اینم تکسچری که سمند مجید جون رو به XL نه یعنی به LX تبدیل می کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من يه مدتي نمي دونم چرا ديگه نمي تونم وارد بازي بشم. بازي رو هم مجداداً نصب كردم، اما بازم وارد نميشه. ويندوز رو هم عوض كردم اما فايده اي نداره!
تو گوگل NM Girl Mod رو سرچ کن. خیلی قشنگه.نقل قول:
کسی جواب منو نداد....
شاید سخت افزاری باشه. DirectX رو چک کن. درایور کارت گرافیک رو به روز کن.نقل قول:
من يه مدتي نمي دونم چرا ديگه نمي تونم وارد بازي بشم. بازي رو هم مجداداً نصب كردم، اما بازم وارد نميشه. ويندوز رو هم عوض كردم اما فايده اي نداره!
ولی اینا هم فکر نکنم به درد بخوره. نمیدونم والا. عجیبه
پسر عمم هم روي سيتمش فينگلش داشت، واسش فارسي نصب كردم اجرا شد. هر دوتاشم اجرا ميشه.
وديگر هيچ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2::2::2::2::41::41::41::13::13::13:
عزیز جان اونطوری وقتی میری تو بازی و رنگ ماشینها که عوض می شه زیر چراغ ال اکس تابلو می شه و رنگش تعقیر نمی کنه.:41:نقل قول:
اینم عکس سمند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب شما اگه زحمتی نیست این کار رو بکن من زیاد سررشته ندارم.نقل قول: