c4683 این دو کارتریج هست کیفیت عکس خوب می زنه
HP Photosmart Plus B209 به نظرت خوب نیست از کجا باید بفهم که هدش از کارتریج جداست
Printable View
c4683 این دو کارتریج هست کیفیت عکس خوب می زنه
HP Photosmart Plus B209 به نظرت خوب نیست از کجا باید بفهم که هدش از کارتریج جداست
كيفيتش خوبهنقل قول:
شما تاپيك شارژ رو ببين كارتريج هاش رو مقايسه كن با مال اين متوجه ميشي.
دستگاه خوبيه فقط نبايد بدون استفاده بذاريش و اينكه كارتريج هاش شارژ نميشه
سلام
خوبین!؟
من برای خونه (کارهای سبک) یه سه کاره میخوام بگیرم، اچ.پی خوبه!؟
ليزري سياه و سفيدنقل قول:
يا جوهر افشان رنگي؟
اچ پي كه هميشه خوبه!
مورد مصرف؟ تعداد چاپ در هفته؟ سقف هزينه؟
جوهر افشان رنگینقل قول:
مورد مصرف هم پرینت متن و مقاله و فرم و ...، بعضی وقت ها عکس، کپی و اسکن هم زیاد لازم میشه!:31:
تعداد چاپ رو نشمردم!:19:
هزینه هم خیلی کم!:31:
من یه مدل از سری Photo Smart دیدم، وایرلس هم داره، رنگ هاش هم از هم جداست (حالا رنگ های جدا به صرفه تره یا یه کارتریج رنگی، یه سیاه!؟)، فقط راجع به برند HP میخوام مطمئن بشم...
در مورد برند hp فكر نكنم كسي وجود داشته بشه كه باهاش مخالف باشه:31:نقل قول:
چون درسته كه گارانتي رسمي نداره ولي در عوض از لحاظ كيفيت ساخت و فراوان بودن قطعات مورد نياز در بازار حرف اول رو ميزنه.
يه كارتريج رنگي يه سياه كه مثل اينجاست ديگه زياد درموردش بحث نكنيم:
حسن رنگهاي جدا در افزايش سرعت چاپ و نيز بهينه شدن مصرف جوهر ميشه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=466326
عيبشون هم اينه كه اكثرا قابل شارژ نيستند و هربار بايد كارتريج نو براشون تهيه بشه.
عيب ديگه اينه كه هد در دسترس نيست و داخل دستگاه هست.
گارانتی و اینا مسئله ای نیست، من ایران نیستم.نقل قول:
من رفتم اون تاپیک ولی خیلی متوجه نشدم، که کدوم بهتر هست!:13:
شارژ و اینا هم اصلا مهم نیست، چون من این کار رو نمیکنم، فقط رنگ اصلی میتونم بخرم!:31:
حالا هد در دسترس باشه یا نباشه، چه مزیت یا چه عیبی داره!؟:19:
عجب!نقل قول:
پس خوبه از همون 2 كارتريجه ها بگير چون شما كه رنگ اصلي ميگيري خيلي خوبه(مايه دار:31:)
توي دستگاهايي كه هد روي كارتريج هست به قول معروف با تعويض كارتريج دستگاه عوض ميشه.
چون ديگه كل سيستم چاپ عوض ميشه و دستگاه مثل روز اول ميشه.
اما اگه مخزن هاي رنگ جدا و هد داخل دستگاه باشه و مثلا هد در اثر عدم استفاده طولاني مدت خراب شده باشه ديگه با تعويض كارتريج ها مشكل حل نميشه و هد هم بايد عوض بشه.
شما كه هميشه ميخواي براش كارتريج فابريك بخري خيلي خوبه هر بار كه عوض كني مطمئن هستي كه دستگاه مثل روز اولش كار ميكنه.
نظرتون hp color lazer jet cp1215 چیه ؟ واسه مغازه میخوام
قیمتش چقدره ؟
تو همین حدود پرینتر بهتری کسی سراغ داره ؟
یه اسکنر خوب هم معرفی کنید ممنون میشم( با ذکر قیمتش) .
Canon چی!؟
دو کارتریجه کانون هم همینطوره!؟