یک طرفه هست وقتی سند نزده.به خطتون زنگ بزنید اگه گفت خاموشه یعنی فعال شدهنقل قول:
Printable View
یک طرفه هست وقتی سند نزده.به خطتون زنگ بزنید اگه گفت خاموشه یعنی فعال شدهنقل قول:
اینم از عکس های تجهیز دکل محل ما با حضور خودم کنار پیمانکاران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [IMG]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینید که سکتور های قدیمی نسل 2 در حال تعویض هستند.سکتور های نسل 3 جدید هوآوی بود.rru ها اریکسون بودن
یه دکل رو یکی از ساختمونای محل نصب کردن خیلی وقته که هستش بعد یه شب روشنش کردن بعد دوباره خاموش شد یعنی من از روی چراغ قرمز چشمک زن روش فهمیدم میخوام بدونم ممکنه این روشن باشه ولی چراغش کار نکنه؟
روی rru یه نور ضعیفی اگه چشمک میزنه درحال کار کردن هستنقل قول:
این همون دکلی نیست که شما فکر می کردی نسل 3 هست؟؟نقل قول:
دوستان به نظر من همراه اول فقط واسه تماس و پیامک خوبه ولی از لحاظ اینترنت خیلی مونده به ایرانسل برسه دوستان موافقن؟
البته ایرانسل هم 100% راضی کننده نیس ولی بهتره
بنظرم رایتل از این 2 تا بهترهنقل قول:
رایتل حتی با 1 خط انتن هم کیفیت خوبی داره و از همه مهمتر دائم مثل این دو اپراتور بین 2G و 3G سوییچ نمیشه
همراه اول ایرانسل مثل همن فقط تو مناطق مختلف کیفیتشون کمو زیاد میشه اینه که یکی میگه همراه اول بهتره یکی دیگه میگه ایرانسل
اون زمان یه نوکیا داشتم وقتی میرفتم تو بروزر آرم G میومد اما با ایرانسل.هنوز همراه اول اینترنت نداشت.اون موقع اینترنت مشکل داشت.یه بار آرمش نیومد حالم یه جوری شد.چه برسه به الانه همراه اول.بعدش هم که اینترنتش اومد به زور هم وصل میشد سرعتش هم رو 6 کیلوبایت بود تازه هم G هم بود با سونی اریکسون k 320نقل قول:
آره چون رایتل فقط نسل 3 هست واسه همین کلا همه چیش فرق داره از نظر سرعت و کیفیت اینترنتنقل قول:
رو همه مدل شبکه ای هستنقل قول:
زنگ زدم گفت فردا فعال میشه احتمال زیاد