بچه ها اینچیزی که گفتم رو دیدید؟
(امضام)
بچه ها اینچیزی که گفتم رو دیدید؟
(امضام)
جالبه من با ٢٣٠٠منطقه ١ و ٤٥٠٢ كشورى اسمم تو چند برابر ظرفيت امام صادق نيست
بچه ها خودتونو اسیر این نرم افزار های انتخاب رشته نکنید.فقط بر اساس علاقتون رشته ها رو انتخاب کنید.یا قبول میشید یا نمیشید(ایشالله همگی قبولیم)این نرم افزار از کجا میدونه کجا قبول میشیم!!!!!!
کسی می دونه نمره کل 9700 منطقه 2 چه رتبه ای می شه؟
لطفا کمک کنید.
ایشالله نه،ان شا الله (اگر خدا بخواهد):31::31::31:نقل قول:
دوست عزیز منظورم اینه که اگر کسی پارسال با رتبه a دانشگاهی قبول میشد که امسال افزایش ظرفیت داده تو بخش پسرا .. امسال ممکنه با رتبه a + n هم قبول بشه ! ... پس رتبه بالاتر میره نسبت به پارسال !نقل قول:
---------- Post added at 09:52 AM ---------- Previous post was at 09:51 AM ----------
کسی تصویر پاسخ نامه رو تونسته ببینه ؟
این ارور رو میده برای من وقتی فرم رو پر میکنم و جستجو رو میزنم .... Table 'kar_sarav.90insview_pas' doesn't exist
کسی تصویر پاسخ نامه رو تونسته ببینه ؟
این ارور رو میده برای من وقتی فرم رو پر میکنم و جستجو رو میزنم .... Table 'kar_sarav.90insview_pas' doesn't exist[/QUOTE]
اره من نیم ساعت پیش نگاه کردم!
سلام
دوستان خواهشا منو راهنمایی کنید
من انتخاب اول دانشگاه آزاد رو زدم مهندسی برق - مخابرات (دانشگاه نجف آباد ) اما برای سراسری رشته ی مخابرات برای خودم پیدا نکردم.
حالا مجبورم یه الکترونیک غیر اتنفاعی از شهر خودمون ( اصفهان ) رو انتخاب کنم.
حالا که یه خورده در مورد الکترونیک و مخابرات بیشتر تحقیق کردم یه جورایی نظرم از مخابرات برگشته و به سمت الکترونیک رفته اما یه جورایی باز هم شک دارم چون اگه مخابرات رشته خوبی نبود این همه طرفدار نداشت و تراز بالا نمیخواست .
با توجه به این که قبول شدن من در سراسری علی الله (!!! ) است و کم کم داره نظرم از مخابرات بر میگرده از دوستان اهل فن تقاضا دارم یه قضاوتی بکنند که کدوم یک از این دو رشته از نظر فاکتورهای مختلف برتر هستند ؟؟؟
خیلی ممنونم
واقعا ظرفیت
پسرا رو افزایش دادن؟
اینجور میتونیم با این رتبه ها نسبت به سال قبل رشته بهتری قبولشیم(البت پسرا :5:تا کور شود هر دختری که نتوان دید:21:)
برو بچ یه سوال به نظرتون هوافضا مالک اشتر خوبه؟یا آی تی صنعتی شیراز؟
کسی اپتیک نبوده؟که بدونه بازار کار داره؟و فوق دکترا چطور؟
امسال قبولی پسرها به میره بالانقل قول:
ولی ...
قبولی دختره به شدت شدت میاد پایین.
حقشونه:27: