دوستان این گوشی بازی روی خودش نیست؟؟؟
؟ بازی ها کجا می رن ؟؟( تازه کاریه دیگه چیکار کنیم :8: )
؟ بازی ها کجا می رن ؟؟( تازه کاریه دیگه چیکار کنیم :8: )
مرسي بهمن جوننقل قول:
BAHMAN.M86
با سلام خدمت دوستان عزیز
یکی دوماهی بود وقت نکرده بودم بیام اینجا سربزنم و بعداز این مدت میبینم که سروکله ی بروبچه های جدیدی پیداشده....البته به نظر باحال میان...!:دی در هرصورت ما کوچیک بروبچ قدیمی(kissyou , persaindroid, mehdi berg , samsung ,وبقیه بروبچ گل قدیمی) و جدید هم هستیم
در مورد زردي صفحه و داغيي با آپديت خيلي خفيف تر ميشه مال خودمم تو برايتنس پايين همين مشكلو داشت
يه رام خوب 2.3.4 بزن- KH3
تو منو اپليكشن ها ديگهنقل قول:
؟ بازی ها کجا می رن ؟؟
لاك كردن اسكرين رو ميگي؟؟؟؟نقل قول:
یه سوال داشتم راجع به لاک وآنلاک گوشی میخواستم بدونم که وقتی گوشی بادکمه پاور لاک شد واسه آنلاک کردنش چند راه وجود داره میشه بادکمه بک آنلاک بشه؟
نه با دكمه هوم يا پاور آنلاك ميشه
سلام دوستان من میخوام این گوشی رو به صورت اینترنتی بخرم چون شهرستان هستم به نظرتون از کدوم سایت بخرم بهتره که فرصت تست هم داشته باشه
سلام من دیروز گوشیم و خریدم خودش فارسی داشته باطریشم تا الان احساس نکردم بد باشه ولی انگار همه توصیه میکنن آپ کنم میخوام آپدیت کنم نرم افزار سامسونگ نوشته اپدیت جدید نداره ...چه رامی از همه بهتره؟
دوستان، من الان قصد خرید گوشی دارم و واقعا گیج شدم ، خدا وکیلی بچه های اس2 دار!!! بگین این مشکلات مثل ریست شدن و لکه های رنگارنک و داغ شدن چقدر واقعیت داره ؟ در چند در صد گوشی ها پیش میاد و اینکه سخت افزاریه یا نرم افزاری و با اپدیت حل میشه؟ خدا وکیلی من بچه مایه دار نیستم که بخوام مرتب گوشی عوض کنم 700 تومن هم یه بار پیش میاد خرج کنم میخوام گوشی توپ گیرم بیاد!!!!
دوم اینکه کیفیت ساخت این گوشی چقدره؟ به پای اچ تی سی ها میرسه ؟
سوم اینکه این گوشی های دو هسته ای به نظرتون با اومدن ایس کریم ساندویچ ، اونقدر قدرت پیدا میکنن که اختلاف قیمتشون رو با تک هسته ای توجیه کنند؟
---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
راستی یه چیز دیگه ، یه فروشگاه تو مشهد سراغ ندارین که این گوشی رو داشته باشه؟ یک فروشگاه قابل اطمینان و معتبر
خواهش میکنم...نقل قول:
انگار یکم تند رفتم....
ببین عزیزم من حالا که از زرد و زدحالی که خوردم گفتم بذار چیزهایی که مانع شد باوجود این ایراد نسبتا بزرگ بفروشمش رو هم بگم :
فیلمبرداریش حقیقتا Full HD هست و منی که ذاتا آدم وسواسی هستم واقعا نتونستم ایرادی روش بذارم،از لحاظ سرعت خیلی خیلی نرم و روان کار میکنه ، عکسبرداریش هم برای یه گوشی 8 مگاپیکسلی قابل قبوله و بعضی هاشونوعالی میگیره و برخی رو متوسط ولی کلا نمره ی قبولی میگیره ، واسط کاربری دوربین بسیار جالب و راحته مخصوصا Customize شدن میانبرها عکاسی و فیلمبرداری رو خیلی راحت تر کرد ، حساسیت لمس خیلی عالیه ، زیبا و شیکه
فقط جای اسپیکر و پورت کابل دیتا رو من نپسندیدم ، بهتر بود پورت کابل بالای گوشی بود نه پایین(خیلی مواقع پیش میاد که میخوام گوشیم توی شارژباشه و باهاش کار کنم که اینجوری نمیشه درست استفاده کرد) و اسپیکر هم خیلی بهتر میشد اگه جای اسپیکر مثل LG Optimus 2 میشد
با همه ی این تفاسر تازه داشتم چشم بسته با محصولات سامسونگ اعتماد میکردم که واقعا از این به بعد اگه بخوام گوشی سامسونگ بگیرم دقت بسیار بیشتری میکنم
چاکرتیم داداش ولی بذار یه چیزی رو صادقانه بگم من ترجیه میدم بجای این صفحه ی زرد ، صفحه ی متوسط و معمولی Sensation رو استفاده کنمنقل قول:
آخه هرچقدر هم بخوایم متعصب باشیم این عیب اون هم با این طیف وسیع خیلی خیلی برای شرکتی که ادعا میکنه بلده چجوری LCD بسازه ، زشته که حالا حتی پاسخ گو هم نیست !!!!
خداییش برای من بنچمارک 2000 هم کافی بود و حتی بین i9001 و i9100 مردد بودم ولی نتونستم با نداشتن فلاش i9001 کنار بیام و از طرفی i9100 واقعا هم از Sensation هم از i9001 خودست تر و زیباتره
ولی افت سیگنال Sensation هم چیزی نیست که بشه راحت از کنارش گذشت
نهایتا حیف از این همه زیبایی و کیفیت که با همچین گاف هایی زیر سوال رفتند
نقل قول:
داداش من انجوری آپدیت نمیکنن که !!!
شما اول برنامه Odin 1.85 رو دانلود کن(حجمش خیلی کمه)
بعد بهترین آپدیت فارسی JPKH1 Gingerbread 2.3.3 این هم لینک دانلود
بهترین آپدیت انگلیسی XXKH3 Gingerbread 2.3.4 این هم لینک دانلودکد:http://hotfile.com/dl/127709228/0aa15db/I9100JPKH1_I9100XXKG5_I9100OJPKH1.rar.html
انقدر راحته که خندت میگیرهکد:http://hotfile.com/dl/127188601/47c712c/I9100XXKH3.rar.html
کمتر از 4 دقیقه طول میکشه
نقل قول:
ببین عزیز من در این که این گوشی درحال حاضر بهترینه شک نکن
فقط باید دقت کنی موقع خریدن مثل من اشتباه نکنی و حواست رو جمع کنی
بجز زردی صفحه، همگی با آپدیت قابل حله
زردی رو هم برخلاف توصیه ی دوستان که میگن نور صفحه رو باید کم کنی و بری جای تاریک ، من توصیه میکنم نورصفحه رو زیاد کن و برو به Notification Area بعد خوب به لبه سمت چپ و سمت راست دقت کن،اگه کوچکترین اختلاف رنگ و روشنایی احساس کردی بدون اون گوشی یکی از شاهکارهای سامسونگه و نخرش و از قروشنه بخواه یکی دیگه بهت بده، انقدر این کار رو بکن که یکی سالمش گیرت بیاد (Galaxy S II معمولا صفحه اش مشکل داره مگه اینکه خلافش ثابت بشه!!!!)
اگه این مرحله رو باموفقیت پشت سربزاری شک نکن بهترین گوشی موجود رو خریدی و بهترین صفحه ی نمایش دنیا
کیفیت ساخت هم سلیقه ایه
نمیشه گفت htc بهتره یا galaxy S II شما ببین با چی حال میکنی
ولی من galaxy s II رو پسندیدم چون هم خوشدست تره و هم سبکتر
دیشب رفتم به قصد خرید گالاکسی s یا ارک اخرش گالاکسی s2 گرفتم.
خیابون احمد اباد .ارک از 530 به بالا بود(با کابل hdmi , مموری و محافظ lcd , بند) گالاکسی s هم 480 به بالا.
گالاکسی s2 هم از 700 بود تا 790.
اخرش از گاجره که نمایندگی پارس مایکروتل رو داره بدون گارانتی 710 گرفتم.میخواست ازم 16 تومن پول نصب نرم افزار بگیره که گفتم نمیخواد.تست اولیه رو انجام دادم.
کیفش رو 25 تومن میداد کیفم ازش نخریدم.رفتم مغازه بقلی یک کیف x10 گرفتم 6 تومن.
دیشب gt racing , pain ballو nova ریختم روش بعد از 2 ساعت کار با وایفای و بازی و بلوتوث یک نمه گرم شد ولی دماش در حد قابل تحمل بود.
دوربینش که توی شب با تنظیمات اولیش چنگی به دل نمیزد.توی روز کار ادم رو راه میندازه.
سایز اصلی
کد:http://free.mypictures.ir/images/b9agcfnjhzy8x8xcpyn.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://free.mypictures.ir/images/t1ohvs3uomq03ifemsz.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل زردی هم نداره.کیفیت ساختشم بد نیست.برد وایفایش خوب بود از طبقه دوم راحت به مودم طبقه اول وصل شد.جی پی اسش
زیاد دقیق نبود 5 متری جابه جا نشون میداد.کیفیت پخشش عالی بود و فول hd روون پخش میکنه.کیفیت صداش هم خوب هست.
با یک دست راحت میشه با هاش کار کرد و دکمه پاورش جاش خیلی مناسبه.
یکی بیاد کمکی بکنه.
رام اولیش این هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیس رو گرفتم.odin رو نمیدونم از کجا بگیرم.
چه جوری روتش کنم
بک اپ چه طوری بگیرم؟ نیاز به sd مموری هست یا نه
در کل راحت ترین و ساده ترین راه برای نصب رام جدید چی هست.
یک رامم از چند صفحه قبل پیشنهاد داده بودین دانلود کردم.(Litening_Rom_v6-1_2)
اگه وسطش قات زد چیکار کنم.حالت ریکاوری رو و ریست فاکتوری رو بلدم.
مبارکه
همون رامی که دانلود کردی خوبه فعلا همینو بزن تا بعد
با ولوم داون+هوم+پاور برو به دانلودینگ بعد یه سوال ازت می پرسه ولوم آپ رو بزن ادین رو اجرا کن رام با فرمت tar رو در قسمت pda انتخاب کن و استارت
اینم ادین
کد:http://mehdibrg.persiangig.com/Odin%201.85.rar