سلام گلم انشا الله خوبی شما مومن خدا...نقل قول:
نوشته شده توسط Ship Storm
قبلا گفتم به نیازمندا کمک میکنم...
خیلی باحالی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام گلم انشا الله خوبی شما مومن خدا...نقل قول:
قبلا گفتم به نیازمندا کمک میکنم...
خیلی باحالی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...ممنونم که مارو قابل دونستید....نقل قول:
نوشته شده توسط maryamjan
ما کی باشیم که در مورد کسی نظر بدیم...همه شما جای خواهرای ما هستید...همتون خوبید... :happy:
چشم اما فقط یه چیز کوچولو ها...
1-عشق فال ماه و فالهای دیگه دست به قلمش عالیه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-مشاعره...کم میاره اما میگه من کم آوردم...اما خیلی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-لج باز...یه دنده...زود رنج...اما آبجی خوب... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-کدومشون رو میگی...
5-اونم مثل بقیه یکم زودرنج...6-مشاعره بیست...داستانهای کوتاه چن وقته نیست...شعر شد خودش ها... :happy: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-چون شمایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8-یکم خجالتی...
ممنونم...امیدوارم که بنده رو حلال کنید...دیگه...ما گفتیم شما اصرار کردی...
یا حق.
خداييش آخر آدم درستينقل قول:
نوشته شده توسط مومن خدا
من نديده بودم وگرنه سوال نميكردم
سلام شما من رو ميگي يا با كس ديگه اي هستي... :happy: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام بر رفيق گلم عزيز دلم...آخه سامان سوالارو تيكه تيكه پرسيده بود منم براي تيكه دومش اعداد رو از اول شروع كردم...يه ماچ وده... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
سلام مومن خدا شما سياسي هم هستين؟
ديگه اينكه مطمئن هستم سنت كمه درسته؟متولد چه سالي هستي؟
ای مؤمن خدا این سؤال ها رو در کمال صداقت جواب بده :
یعنی تو اینقدر به خدا علا قه مندی ( البته همه ی ما به خدا علاقه مندیم )
که تو امضات هم نوشتی یا الله ؟
آیا تو همون دوست قدیمی lovegod14innoeentsand هستی رفیق قدیمیم ؟
یادت باشه گفتم در کمال صداقت
از این که ایول پروفشنال هستی خوشحالی یا می خوای آخرین فروم باز بشی یا کاربر فعال
از پی سی ورلد یک خاطره بگو
از پی سی ورلد چه انتظاری داری ;)
سلام رفیق گلمنقل قول:
نوشته شده توسط saeed_cpu_full
چشم امرکم متاع...
1-خیلی بیشتر از حد تصور...عشق مرزی برای عاشق نمیذاره...دقیقا...یا الله ذکردل باید بشه نه لب...
2-بعله داش سعید خود خودمم...باور کن...لاور گاد...
3-چشم
4-میخوام نمونه باشم...
5-والله بن شدن ما همش خاطره هستش...یادم میاد خیلی با امین کل کل داشتم حالا رفیق شدیم...
6-انتظار دارم بهتر بشه...وکاربرا رو از دست نده...
خیلی خوشحال شدم رفیق قدیمی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام داش عرفان یه ساعت میرمو بر میگردم...ببخشید ها...اما جواب میدم توپ...دوستت دارم خفن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط jak_1300
ایول بابا پروفشنال خودتی دمت گرم دیگه پس چرا نگفتی ;) :biggrin: