به خدا نوشتم پي سي و دوستان زنده باشننقل قول:
بعد گفتم اين دوستان كه هميشه زنده هستن و ديگه جسارت نكردم
البته حالا هم فعل باشن يه جورايي ايهام داره :31:
Printable View
به خدا نوشتم پي سي و دوستان زنده باشننقل قول:
بعد گفتم اين دوستان كه هميشه زنده هستن و ديگه جسارت نكردم
البته حالا هم فعل باشن يه جورايي ايهام داره :31:
تبریک به لیورپولی های عزیز.
نکته ای که توی تلویزیون و بحثهای کارشناسی می گفتن این بود که سبک بازی لیورپول همه رو یاد لیورپول قدیم می اندازه.
+
تبریک به چلسی ای ها هم به خاطر گلزنی تورس :دی
اگه کینگ کنی بمونه (که می مونه) من خیلی امید دارم، البته فقط در صورتی که خریدهای خوب انجام بده. هنوز تیم برای رقابت سطح اول آماده نیست، بازیهای مهم رو خوب بازی می کنه ولی ثبات نداره که مشکلش نداشتن جایگزین هاست. تیم به یکی دو هافبک کناری درجه یک نیاز جدی داره.نقل قول:
از جوون گرایی کینگ کنی خوشم میاد. امروز دو دفاع کناری 17 و 18 ساله بودن که فقط دو سه بار برای تیم اول بازی کردن (انصافا هم خوب بودن). به امید فصل آیده این تیم + 3-4 بازیکن درجه یک می تونه برای قهرمانی بجنگه (که اگه قهرمان هم نشد حداقل سهمیه CL رو بگیریم:31:)
سرالکس فرگوسن: آرسنال و چلسی را هم شکست خواهیم داد
سایت گل- سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، بعد از پیروزی 1-0 تیمش مقابل اورتون با گل خاویر ارناندز، تاکید کرد که تیمش می تواند با پشت سر گذاشتن چلسی و آرسنال قهرمان لیگ برتر شود.
با این پیروزی یونایتدها فاصله شش امتیازی شان در صدر جدول را حفظ کردند و این در حالی است که باید دو دیدار حساس مقابل آرسنال در امارات و چلسی در الدترافورد انجام دهند.
فرگوسن مطمئن است تیمش در هر دو دیدار به پیروزی خواهد رسید و تایید کرد که تنها از بازیکنانش خواسته به روند پیروزی های شان ادامه دهند.
او در گفتگو با اسکای اسپورت گفت:" چیزی که من را گیج می کند این است که می شنوم که می گویند ما هنوز باید مقابل آرسنال و چلسی قرار بگیریم انگار قرار است ما مقابل آنها شکست بخوریم.
چرا نتوانیم در این دیدارها پیروز شویم؟ چرا باید بعضی ها بگویند ما نمی توانیم چلسی را در خانه شکست دهیم یا از امارات با پیروزی به خانه برگردیم؟
من امروز به بازیکنانم گفتم همه این چرندیات را فراموش کنند و تنها در دیدارهای شان به پیروزی برسند. اگر پیروز شوند، همه چیز عالی خواهد بود.
ما تنها نباید مغرور شویم و فکر کنیم از همین حالا قهرمانیم. شیوه ای که بازیکنان با این شرایط برخورد کرده اند، شانس زیادی برای موفقیت به آنها می دهد. من فکر می کنم حس پیروزی طلبی زیادی بین آنها وجود دارد."
او همچنین در مورد دیدار مقابل اورتون گفت:" ما در اکثر دقایق بازی فوتبال خوبی ارائه دادیم. شاید در 10 دقیقه ابتدایی نیمه دوم خیلی خوب نبودیم اما ما می توانستیم در همان نیمه اول کار را یکسره کنیم.
ما به شیوه همیشگی منچستریونایتد عمل نکردیم. ما تا آخرین دقایق بازی صبر کردیم. کاری کردیم که هواداران از روی نیمکت های شان بلند شوند اما سرانجام پیروز شدیم. بازیکنان نمایش فوق العاده ای داشتند و فکر می کنم امروز خیلی دلپذیر بازی کردیم."
منبع : بخش فارسی سایت گل
بله....دست به جیب شدیم....بعد از چند سال؟؟؟؟میتونی بگی؟؟؟؟نه!!!!تو اینا رو چه میدونی:دینقل قول:
دست به جیب شدیم واسه پست هایی که بازیکن بزرگ نداریم....همه پست ها از اکادمی و استعداد یابی هامون هستند....جای اسکولز اسنایدر رو میاریم(اسنایدر هست نه اشنایدر:27:)و جای ون در سار دخه ا...نه نویر:27:حالا اون چند تا نقطه ای که اخر لیستت گذاشتی معلوم نیست واسه کدوم ها بود...
مثل تیم شما نمیایم بعد50 میلیون پوند بازیکن بخریم بیاد بعد7-8 بازی 1 گل بزنه...با 7میلیون هرناندز میخریم میاد 19 گل میزنه....ما اینجوری میخریم....شما سعی کن به تیم هایی که 100برابر تیمتون تاریخچه و قهرمانی دارند احترام بزارید کار سختی نیست....اون سالهایی که ما دبل تریبل میکردیم شما کجا بودید....الان مثلا میگید هر تیمی جنبه(جنبه هست نه جمبه:27:حد اقل نوشتاریش رو رعایت کن)3جام رو نداره...مثلا چلسی داره؟؟؟:دی 1 مورد نام ببر؟میخوای 3جام های منچستر رو نام ببرم؟؟؟نه دیگه گناه داری:دی
در ضمن....الان هم میتونیم 3جام و حتی بیشتر....حداقل شانسشو داریم.....اول فصل کامیونتی شیلد رو از حلقومتون دراوردیم....توی لیگ6 امتیاز با تفاضل گل بیشتر سر تریم.....لیگ قهرمانان رو میتونیم بگیریم....جام باشگاه های جهان رو هم میتونیم بگیریم....شد چند تا؟؟؟عجب سوالی بود شما از 2تا بیشتر نمیتونی جام بشماری چون نگرفتی تا حالا:27::31:
دیگه دوستان توهین به منچستر که همتون میدونید بهترین تیم هست این اتفاقات رو هم به دنبال داره:دی
موفق باشید
زیاد مطمئن نباش !نقل قول:
سرالکس فرگوسن: آرسنال و چلسی را هم شکست خواهیم داد
ﺩﯾﮕﻪ ﺩﺍﺭﯼ ﺍﻏﺮﺍﻕ ﻣﯽﮐﻨﯽ
ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﮐﺠﺎ ﻫﻤﻪ ی ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﺎﺵ ﺍﺯ ﺍﮐﺎﺩﻣﯽ ﺍﻭﻣﺪﻩ ؟
ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﻫﺎﯾﯽ ﺭﻭ ﮐﻪ ﻣﻥ ﻣﯽﺩﻭﻧﻢ ﺍﺯ ﺍﮐﺎﺩﻣﯽ ﺷﻤﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﯾﻨﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ :ﮔﯿﮕﺰ ﻭ ﺭﻭﻧﯽ ﻭﺑﺮﺍﺩﺭﺍﻥ ﺩﺍﺳﯿﻠﻮﺍ ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺑﮑﺎﻡ .
ﭼﻠﺴﯽ ﺍﻻﻥ ﻣﺜﻞ ۲۰ﺳﺎﻝ ﭘﯿﺶ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﻫﺸﺘﺶ ....ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻗﻬﺮﻣﺎﻧﯽ ﻭ ﮐﺴﺐ ﻗﻬﺮﻣﺎﻧﯽ ﻭ ﺍﻓﺘﺨﺎﺭﺍﺕ .
ﺟﻮﺭﯼ ﻣﯿﮕﯿﺪ ﭼﻠﺴﯽ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﺮﺝ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﮐﻪ ﺁﺩﻡ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻫﻤﻪ ﯼ ﺑﺎﺯﯾﮑﻨﺎﺵ ﺭﻭ ﺍﺯ ﻣﻮﻗﻌﯽ ﮐﻪ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺷﺪﻥ ﺧﺮﯾﺪﻩ .ﭼﻠﺴﯽ ﺑﻪ ﺟﺰ ﺗﻮﺭﺱ ﻭﺷﻮﭼﻨﮑﻮ ﻭ ﺑﺎﻻﮎ ﺑﻘﯿﻪ ﺭﻭ ﺧﻮﺩﺵ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩﻩ .ﻣﺜﻞ ﻣﻨﭽﺴﺘﺮ ﮐﻪ ﻫﺮﻧﺎﻧﺪﺯ ﻭ ﺍﻣﺜﺎﻟﺸﻮ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ .
ﻣﻮﻓﻖ ﺑﺎﺷﯿﺪ.
نقل قول:
سلام شرمنده وسط بحثتون وارد میشوم
ولی رونی هم محصول اکادمی منچستر نیست و ستاره سال 2004 اورتون بود که در همون سال فکر کنم با 27 میلیون دلار از اورتون خریداری شد .
پس بخواطر نداشتن اصلاعات کافی عذر میخوام :46:
دروگبا که تو مارسی مشهور شدنقل قول:
ﭼﻠﺴﯽ ﺑﻪ ﺟﺰ ﺗﻮﺭﺱ ﻭﯼ ﺷﻮﭼﻨﮑﻮ ﻭﯼ ﺑﺎﻻﮎ ﺑﻘﯿﻪ ﺭﻭ ﺧﻮﺩﺵ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩﻩ
آنلکا هم که معلومه :دي
چک هم تو تیم ملی کشورش
اشلی کول تو آرسنال
مالودا تو لیون
دکو تو پورتو
و
.
.
.
اگه بخوای اینطوری حساب کنی که این رابطه واسه ی منچستر هم صدق میکنه :20:نقل قول:
دیگه اینو همه میدونند که دروگبا و انلکا و چک و مالودا توی چلسی مشهور شدند و رشد کردند ... و قبلش یا کسی نمیشناختشون یا ستاره نبودند:46: