تو عمرم اینترنتی به مضخرفی مخابرات ندیدم ...
Printable View
تو عمرم اینترنتی به مضخرفی مخابرات ندیدم ...
بهتره بگی اینترنت ایراننقل قول:
چون کل نت ایراد داره نه فقط مخابرات
همشون مزخرفن
مخصوصا این اواخر دیگه افتضاح شده
مخابرات باز ریده :2:
والا منم دقیقا سوال تورو دارم....منم فقط حسابگر داشتم کرمانشاه... اول چند ماه محدود داشتم هم سرعتش هم پینگ و این مزخرفاتش که واقعا عالی بود(واقعا عالی)...حالا هم نامحدود دارم هم 128 هم256 هم512 گرفتم ازش خوب بوده...تازه 512ویژه هم بود ولی دانلود از 60هیچوقت کمتر نشد...الانم 256ویژه دارم این ماه دانلود از 30کمتر نمیشه.نقل قول:
ولی من خیلی وقته هم اینجارو دنبال میکنم هم از بچه های دیگه میپرسم هروقت که مخابرات و جاهای دیگه مشکل داشتن از 100درصد 50درصدش نت منم خراب شده.یعنی خیلی کمتر از مخابراتا من قطعی و مشکل داشتم ولی بودن مشکل هم نبوده((که دیگه برای یه ایرانی چیزی بودن مشکل معنا نداره))
مثلا همین چند روز گذشته واقعا مشکل داشت نت ولی شهرای دیگه هم همه مشکل داشتن و کاملا سراسری بود...امروز خوب شده و مشکلی فعلا نیست از صبح ،ولی مخابراتی ها مثل اینکه هنوزم مشکل دارن.
من نمیدونم چرا تست سرعت میگیرم سرعت دانلود از سرعت اپلود کمتره توی تست....در حالی که سرعت دانلود باید بیشتر باشه درسته؟؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
درحالی که اینجا سرعت دانلود رو 10 میزنه ولی دانلود که میکنم 30دانلود میکنه.
یه سوال دیگه اینکه من شرکتم حسابگره قبلا هم تست میگرفتم ای اس پی رو حسابگر میزد ولی حالا میزنه فرهنگ عظما!!!!..........کسی میدونه این فرهنگ عظما چیه دیگه؟
نقل قول:
فرهنگ آزما عزیزم نه عظما !!
یه شرکت اینترنتیه ... حالا حسابگر یا ازش نمایندگی گرفته یا پهنای باند اجاره کرده !!
نقل قول:
همیشه موضوع خود خط و سرویسی که میگیری نیست... گاهی چیزایی رو میبینی و میفهمی که تنفر پیدا میکنی و بدت میاد از ....
کسایی که تو نت کرمانشاه بودن از قدیما یه روند رو دنبال کردن و یه تجربه هایی شاید تلخ بدست آوردن .... نمیشه گفت همش سیاه نماییه !!
الانم کسی نمیگه سرویسای حسابگر بده میگن حسابگر بده !!!
سرعت شما هم پایینه؟مخابرات
موافقم :دینقل قول:
بنظرمنم هم خودش بده هم سرویس هاش
سرویسهای قدیمش هم بد بودن الان رو نمیدانم
نه مثل همیشس پینگشم هم مثل همیشسنقل قول:
نمی دونم جریان چیه
الان هم من تایم اوت دارم هر 10 دو تا
کسی الان تایم اوت داره؟
یا ایراد از منه فقط؟