این intel rapid storage کارش چیه علیرضا جان ؟
Printable View
این intel rapid storage کارش چیه علیرضا جان ؟
والله تا جایی که به شکل ناقص ، من اطلاع دارم به RAID مربوطه. RAID مخفف Redundant Array of Independent Disks هست که معنیش استفاده ی اضافی یا به اصطلاح ردونده از یه مجموعه ی دیسکه. همین که میرن چند تا هارد میگیرد و RAID میکنن که سرعت دسترسی بره بالا.نقل قول:
یه ورژن رید هم هست که اسمش همین Intel Rapid Storage Technology هست و قسمتهای مختلف یه هارد دیسک رو به عنوان هارددیسکهای غیر مستقل فرض میکنه و این برنامه هم واسه این طور کارهاست.
شما تو بایوس میتونی هاردت رو بزاری رو حالت رید ولی من که میترسم اطلاعاتم بپره و از این کارا نمیکنم. آخه یه نکاتی داره که من بلد نیستم ....:41: اون جاهایی که مهمه رو باید رید 5 یا 10 بگیریم و اطلاعات غیر مهم رو باید رو رید صفر بگیریم .... یه داستانایی داره که من دنبالش نرفتم ....:20:
اینا که میگم اطلاعات ناقص منه. دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.
:11:
شما هم اگه نمیدونی چیه ولش کن یه موقع کار دست خودت ندی.:31:
:11::11:
سلام به همه بچه ها.....................
.
.
.
الان قیمت N61JQ با گرافیک ATI 5730 چند شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
در تاریخ 20 آذر 89 پرسیدم......................
.
.
.
بچه ها این مدل تو بازی خوب جواب میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.
ایراد اساسی N61JQ چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
بدون تعصب بگید لطفا
:13:
والا قیمت ها که متفاوتهنقل قول:
من هفته ی پیش پایتخت بودم PRO64 با همین کانفیگ منتها بدون ویندوز و هارد 500 قیمتش 1590 بود
این مدل احتمالا میره رو 1700
ایراد خاصیم نداره،در مقایسه با بقیه مدل ها دستگاه کاملیه،اگه بخوای نمره بهش بدی از 10 همش 9 میگیره مانیتورش 8
من یه ماه پیش از تبریزگرفتم 1440000
n71jq هم بود 1490000
ای بابا چرا اینقدر گرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
.
.
.
2 ماه پیش که 1.400.000 بود.....................بجا اینکه کم بشه میره بالا.......اه گندش بزنه
سلام من قصد خريد لپ تاب دارم و بين N61JQو N82 JQ مردد هستم. لطفا اگه ميشه فرق كامل بين لين دو مدل را بگيد و تمام معيايب و مزيت هايشان را توضيح بديد:
+++توضيح كامل ميخواما!!حتي رنگ موجود هر دو مدل رو هم بگيد++++
سلام .
دوستان لپ تاپ بعد از 3 روز روشن بودن ( 24 ساعته ) مشکلی نداره و مثل مرد داره نگام میکنه :دی
مخلصیم .
امروز 20 آذر زنگ زدم 15 تا نمایندگی سازگار اصلا N61JQ ندارن فکر کنم تخمش رو ملخ خورده دیگه نمیکارن این مدل رو:31:
دوست عزیز این مدل Discontinue شده و دیگه تولید نمیشه.هر چی هم تو بازار هست از قبل مونده.برای همین هم قیمت درستی نداره و هر کی هر چی بخواد میفروشه.:46:نقل قول:
---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
گفتم که آخ نمیگه.خیلی مردتر از این حرفهاست.:31::31::31:نقل قول: