من دیروز و روز قبلش هم اینطور بود که هیچ سایتی رو نمیشه درست باز کنی. باید 10 بار تلاش کنی و 5 دقیقه وقت بگزاری تا بتونی چند تا صفحه نصفه باز کنی. سرعت همه چیزش هم در ساعات عادی پایینه. مثلاً آپلود کردن که یکی از دوستان قبلاً داشت که اون موقع ما نداشتیم و بلاخره موجش به ما هم رسید. پینگ و پکت لاستش افتضاحه که نمیشه باهاش هیچ کاری کرد.جدی میگم دیال آپ خیلی جاها بهتره. بدتر از این هم میشه؟
تازه دیروز 5 دقیقه پشت خط بودم برای شارژ سرویسم. یارو گوشی رو برداشت 2 دقیقه براش توضیح دادم میخوام شارژ کنم. بلد نبود از توی Ecare اطلاعاتم رو بخونه هی سوال میکرد. بعد چند بار توضیح دادن که گفتم یک مگ 15 گیگ میخوام دو سه بار میپرسه که این سرویس رو میخوای؟ میگم آره. میگه میخوای؟ میگم آره دیگه چرا اینقدر می پرسی؟ میگه آخه بعضی ها بعداً پشیمون میشن و میگن 512 10 گیگ میخوایم!. بعد رفت فعال کنه 5 دقیقه بعد اومد گفت فعال شد. شما...
همیشه سرویس جدید رو بعد از تمام شدن قبلی تاریخ میزدند.
حالا که اومدم میبینم سرویس قبلیم که چند روز و چند گیگ داشت رو غیر فعال کرده و سرویس جدید رو فعال کرده!!!
طرف واقعاً مشکل داشت!
مرکز تماس - بخش فروش هر وقت تماس میگیری باید چند دقیقه پشت خط بمونی و اگر شانس نیاری با آدمی مثل این که توضیح دادم مواجه میشی.
پشتیبانی هم فقط به دنبال اشکالیابی سیستم شما هستند و همیشه دوست دارند برای مشکلشون دلیل بیارند و مشکل رو به سیستم خودتون نسبت بدن( حتی با دروغ). و اگر هم نتونستن مشکل رو به خودمون نسبت بدن میگن امروز کلاً شبکه مشکل داره تا چند ساعت دیگه درست میشه(دروغ! فقط به خاطر اینکه مکالمه رو تمام کنند).
در کل پشتیبانی دردی رو دوا نمیکنه و فقط بدرد کسانی میخوره که پراک*سی اینترنت اکسپلورر در سیستمشون فعاله و فکر میکنند اینترنت قطع شده!