برادرم 3 اردیبهشت پول وایمکس رو پرداخت کرده ولی هنوز زنگی نزدن . اون تلفن 707 هم که جواب نمیده . به نظرتون دیر نکردن ؟؟
Printable View
برادرم 3 اردیبهشت پول وایمکس رو پرداخت کرده ولی هنوز زنگی نزدن . اون تلفن 707 هم که جواب نمیده . به نظرتون دیر نکردن ؟؟
سلام. نه دير نكردن. تا دو هفته بعد از ريختن پول هم ممكنه زنگ نزنن. بستگي داره به اينكه چه مودمي انتخاب كردي؟ يا اينكه از طرح هاي ويژه (مودم رايگان و مودم با 50% تخفيف) استفاده كرده باشي.
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
بله. اگه استفاده نكني ترافيك از بين ميره و براي ماه بعد ذخيره نمي شه.نقل قول:
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
خوب هم adsl و هم وايمكس از اينترنت گوشه از لحاظ اقتصادي به صرفه تره. سرعت وايمكس هم اغلب روي همون سرعتي است كه خريدي. مثلا 128 اكثرا روي 14 تا 15 كيلوبايت است. ولي اگر طرح ويژه ثبت نام كني (نصف قيمت) ممكنه به دليل تعداد زياد ثبت نام كنندگان مدت زيادي منتظر بموني تا بيان برات وصل كنن.نقل قول:
سلام دوستان من نمیدونم چیکار کنم .
نظرتون وایمکس بگیرم یا همون adsl از شرکت شاتل بگیرم بهتره ؟ ؟ ؟
اگه خونتون ثابته وشرایط داشتن adsl داری اونو بگیرنقل قول:
اما وایمکس برای کسی که هر جای میرن با لپ تابشون وصل شن یا خط شون یه مشکلی داره نمیتونن adsl بگیرن
---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
تغییر تعرفه خیلی دنگ و فنگ داره؟
[/COLOR]تغییر تعرفه خیلی دنگ و فنگ داره؟[/QUOTE]
شما تو كنترل پنل درخواست تغيير تعرفه رو انتخاب مي كني از ابتداي ماه بعد براتون اعمال ميشه. فقط بايد در نظر داشته باشيد كه
1- اگر سرويس خانگي داريد، نمي تونيد به سرويس بالاتر از 128 تبديل كنيد و بايد سرويس فعلي رو كنسل و مجددا ثبت نام كنيد.
2- اگه از اين طرحهاي شش ماهه داريد هم تا پايان دوره نمي تونيد تغيير تعرفه بديد.
سلام
من امروز اسم بنویسم برای این وایمکس (طرح مودم نصف قیمت) چند روزه برام وصل می کنن؟ کلا راضی هستین؟ زیاد قطعی نداره؟
الان رفته بودم برا ثبت نام یه نکته دوستانی که ثبت نام میکنن(از طریق نمایندگی ها) اونجایکه تو فرم انتخاب مودمو میکنن (usb-wi-fi)
اگه wi-fi رو انتخاب میکنن بقلش بنویسن "مودم جدیدFBR" چون از چند نفرپرسیدم گویا این مودم جدید گیرندگی بهتری داره وبهتر از قبلی عمل میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
والا خودشون میگن یک روز بعد اینکه پول بریزی اما پولو که بگیرن دیگه خدا میدونه کی بیان اما معمولش یک هفته هستش حالا شاید حجم ثبت نام برای این مودم های نیم بها زیاد باشه طول بکشه بیاننقل قول:
کسی از این مودم وای فای جدید خبر موثقی داره که چه فرقی داره؟
من ثبت نام کردم ولی هنوز کسی باهام تماس نگرفته خودم منطقمون دیدم تو پوشش قوی بود توحساب کاربریم که میرم مینویسه "تعلیق پرداخت" تکلیفمون چیه برم پولو به حساب بریزم یا منتظر تماسشون باشم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا اینطوریه پول ریختم به حسابشون بازم میرم تو پروفایلم هنوز مینویسه تعلیق پرداخت:41:
باید زنگ بزنم 707؟