دوست عزیز BDV-E970 سیستم Bluray سوتی با قابلیت 3D و قیمت حدود 940 تومن است. (جشنواره نوروزی یک کابل HDMI رایگان را نیز برای این مدل شامل میشود)نقل قول:
Printable View
دوست عزیز BDV-E970 سیستم Bluray سوتی با قابلیت 3D و قیمت حدود 940 تومن است. (جشنواره نوروزی یک کابل HDMI رایگان را نیز برای این مدل شامل میشود)نقل قول:
پیشرفته ترین مدل های سونی سیستم های ترکیبی سری ریفرنس ES هستند که متأسفانه تو ایران موجود نیستند.نقل قول:
یک پله از اون پایینتر هم سیستم های ترکیبی تجاری سونی هستند که اون هم تو ایران موجود نیست!
بله می شه اون بیشتر برای اینه که صدای تلویزیون رو از سیستم صوتی بشنوید که باید تلویزیون یا وسیله ای که می خواید بهش وصل کنید هم این ویژگی رو ساپورت کنه که با توجه به اینکه لپ تاپ پورت HDMI بصورت خروجی عمل می کنه این مورد معمولاً توش جواب نمی ده و از ویژگی های پورت HDMI ورژن 1.4 هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات این مدل ها و قیمتش تو همین تاپیک هست؟نقل قول:
بالاخره با تحقیق و راهنمائی دوستان فروم مخصوصا جناب رایان و همین طور آقای برزین(که البته اینجا نیستن)، از دبی یه ست
Onkyo 608 +jamo s606 + player pioneer 610AV
خریدم که باربر گفته تا 20 روز دیگ به دستم میرسونه. ممنون از کمک همه، fبی صبرانه منتظرشم، حتما یک ریویو می ذارم بعدش
پس با این حساب باید بلوری رو خط بزنم نظرتون راجع به مدل HT-c555 سامسونگ چیه ؟نقل قول:
سلام به همه دوستان
من lcd سامسونگ دارم و میخوام یه سینمای خانگی تا 450 بگیرم
1 ایا صدای بیشتر از 500وات تو اپارتمان کارایی داره
2 ایا سامسونگ بهتره یا lg (اخه lg تو این قیمتا کارایی بیشتری داره)
ممنون میشم راهنمایی کنید
مبارک باشه.چه قیمتی واست تموم شد؟نقل قول:
---------- Post added at 02:10 AM ---------- Previous post was at 02:07 AM ----------
1-نه کارایی ندارهنقل قول:
2-تقریبا تو یه سطح هستند با توجه به این نکته که سامسونگ کمی دیزاین بهتری داره و همینطور قیمت بالاتری.
شما فقط از این دو برند می خواید؟
مبارک باشه سیستم خوبیهنقل قول:
هزینش چقدر تموم شد؟ هزینه حمل و نقل و اینا چی؟
راستی پلیر 610 هم خیلی خوبه فکر می کردم دیگه تولید نمی شه.
تا اونجایی که من میدونم USB3 به تمام USB ها ی موجود در بازار هماهنگ است ولی برای اینکه مطمئن بشی می توانی در هنگام خرید هارد خود را برده و در آنجا تست کنی اکثر فروشنده ها این اجازه را به خریدار می دهندنقل قول:
ن یک دستگاه Hi-Vision 2615-A گرفتم و از این دستگاه راضی هستم ولی تنها چیزی که در هنگام خرید به آن دقت نکردم فرمت wmv را ساپورت نمی کند و یک هارد یک ترابایتی با USB2 رو بدون مشکل می شناسد