eنقل قول:
چرا تعلیق شدی پس !
-
خوب من منظورم آموزش کاملا ویدئویی طوری که یکی که هیچی نمیدونه راحت بفهمه قضیه چیه
بعد از مدل سازیه مکس شروع کنیمو تا به udk برسیم
واقعا اگه ارزش داره بفکر باشیم ها ؟
Printable View
eنقل قول:
چرا تعلیق شدی پس !
-
خوب من منظورم آموزش کاملا ویدئویی طوری که یکی که هیچی نمیدونه راحت بفهمه قضیه چیه
بعد از مدل سازیه مکس شروع کنیمو تا به udk برسیم
واقعا اگه ارزش داره بفکر باشیم ها ؟
اره که ارزش داره پس چی همه دنبال این جور اموزش ها هستن چ.ن منابع فارسی اونم بدرد بخور کمه به عنوان مثال:کجا اموزش فارسی ساخت مدل برای بازی دیدی؟اونم فارسی و ویدئویی؟؟
هست خوبشم هست اونم به فارسی و ویدئویی:20:نقل قول:
آره ارزشش را داره خواستی بیا من میتونم کمکتون کنم تو فروشش یک موقعی میخواستم این کار را بکنم ولی تا پست گرون شد بیخیال شدم مخصوصا تو مدلسازی که شما استادی اگه آموزش بدی که دیگه هیچی :31:نقل قول:
آقا ظاهرا شبکه 7 هم UDK رو آموزش میده. امروز تصادفی زدم شبکه 7 داشت یه محیط شبیه UDK رو نشون میداد که آخرش گفت: الان ما یه اتاق ساختیم.
بله برنامه صفر و یک شنبه ها (ساعت 18 تا 19 ) موضوعش بازی هست که توش بازیسازی هم یاد میدن.البته نه کامل
آقا این سوالای ما چی شد؟
اره طی ۱۱ جلسه مهندس فرشاد صمیمی هستش که اموزش ساخت یک بازی با موتور UDK رو اموزش میده قبلش هم معرفی سبک های بازی ها رو اموزش میدن خوبه ببینید بد نیستش.
سلام
چه کارایی باید بکنیم تا این نصب کننده پیش فرض آنریل عوض بشه؟
میخوام برای بازیم یه اینستالر جدید بسازم.
چجوری میشه؟
توضیح کامل بدید :31:
1- مقاله ی Function از UDK Programming Home رو باید بخونی ... این سؤالت مربوط به مرحله ی قبل میشهنقل قول:
این تابع هر فریم یک بار انجام میشه و قاعدتا باید دستوراتی رو توش تایپ کنی که هر فریم بخوان اجرا بشن
2- RotationRate سه مقدار برای چرخش میگیره و توسط خودت کنترل میشه .. اونی که جهت چرخش رو اتوماتیک حساب میکنه Rotator هست . توی مقاله ی Function کامل توضیح داده
3- جفتش هست ولی من تا حالا از Eventـش استفاده نکردم و کاربردش رو هم نمیدونم ولی تابع PostBeginPlay در ابتدای بازی اجرا میشه
4- برو لینک پایین :
کامل توضیح دادهکد:http://wiki.beyondunreal.com/UE3:Actor_events_%28UDK%29
5- این علامت رو کجا دیدی ؟ من تا حالا فقط توی کد های ++C همچین علامتی رو دیدم
6- Dot منظورت همین " . " هست ؟
مثلا :
( ) Super.PostBeginPlay
؟
اگه آره توی همون آموزش های مرحله ی اول همه جا دربارش توضیح داده !
7- من با نسخه های قدیمی UDK این آموزش هارو تمرین کردم نمیدونم کار میکنه یا نه .
خیلی ممنون بیشتر جوابامو گرفتم.:11:
5و6.
thisDot = Normal(Vector(PivotController.BoneRotation)) Dot Normal(((P.Location - FireLocation) << Rotation));
منظورم این بود.اون علامته هم این بالا داره(از کدای مسلسله)(کد رو کپی کنید بعد توی یه یه برنامه دیگه پیست کنید درست میشه)