سلام دوستان،
من دنبال یک مدل خوب و ارزون از لنوو هستم، این که به لنوو اهمیت خاصی می دم به خاطر دیزاین خاصش هست که خیلی محکمه و خب به خاطر این که نسبت به سونی و دل پول مفت نمی گیره !
خود لنوو این دو مارک رو بهم پیشنهاد کرد :
کد:
Lenovo G560 laptop - Glossy Black Cover
Intel Core i3-350M Processor (2.26GHz, 3MB, 1066MHz FSB)
Genuine Windows 7 Home Premium
320.3MP Camera
15.6" HD LED BacklitIntel
Integrated Graphics (HDMI and eSata)
2 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory (1 DIMM)
250GB Hard Disk Drive, 5400rpm
DVD Recordable 8x Max Dual Layer
Intel Centrino Wireless-N 10006 Cell 2.2AH Li-Ion Battery
User Manual&Warranty card
GenuineGenuine Windows 7 OPK EN Basic image X32
GenuineGenuine Windows 7 Home Premium
GenuineGenuine Windows 7 LP EN 32
Common 3Pin 1M powercord-UL
Keyboard English
با قیمت ۶۰۹ دلار
و
کد:
Lenovo G455 Laptop - 070834U - Silvery Grey: Limited Time Offer
AMD Athlon II X2 Dual Core M320 Processor ( 2.10GHz 3200MHz 1MB )
Genuine Windows 7 Home Premium 64
ATI Mobile Radeon HD4200 512MB
4 GB PC2-6400 DDR2 SDRAM 800MHz
14.0" WXGA LED Backlight TFT 1366x768
Industry Standard Touchpad
500GB 5400
DVD Recordable (Dual Layer)
6 Cell Lithium-Ion
Broadcom 11b/g/n Wi-Fi wireless
Bluetooth Version 2.1 + EDR
One year parts and labor (system battery: one year)
با قیمت ۵۴۹ دلار
از هر نظر نگاه می کنم اگه تفاوت قیمت این دو تا ۵۰ تومن باشه بیشتر اولی می ارزه ... یکمی در مورد سیپییو هاش شک دارم ... سیپییوی کدوم قوی تره ؟ اخه یکی amd هست و دیگری intel ! یکی فرکانسش بالاتره و اون یکی ۳ مگ کش هست !
بعدش می خواستم قیمت الان این ها رو توی طهران بدونم و آیا این که تفاوت قیمتش با دبی چقدره و میارزه بگم از اون جا برام بیارن؟(حداکثر چقدر تفاوت قیمتشه ؟)
دوم می خواستم ببینماینا رو نمیشه بدون ویندوز خرید؟ :( ! یا احیانا ویندوزشون رو به خودشون بدیم؟ پولمون رو بدن ؟ $119.99* تفاوت قیمته ! :18: من اگه روش ویندوز هم باشه همون روز اول ویندوزش رو پخ پخ می کنم! چون اصلا احتیاجی به ویندوز این و بقیه ی ویندوز ها ندارم !:8:!
این دو مدلی بود که به نظرم خیلی ایدهآل هستن هم از نظر قیمت و هم از نظر پرفمنس. گزینهی اول به خاطر نامپد کیبوردش و صفحهی ۱۵٫۶ اینچیش و گزینه ی دوم هم به خاطر پرفمنس بالا تر (گویا رمش هم ۴ گیگ هست) و هارد ۵۰۰ GB .
با این حال اگه ترجیحا از همین برند یا از برند های ارزون قیمت دیگه(اکیدا سونی و دل نباشه! هم قیمتشون بالاست و هم با سیستم های انحصاریشون مشکل ایجاد میشه برام). مدل هایی که پرفمنس بالا، ترجیحا ویندوز نداشته باشن ! بهم معرفی کنین توی همین رنج قیمت ممنون میشم.
حداکثر ۷۰۰ تومن بودجم هست ! کمتر باشه بهتره :)
دیزاین و ایناش هم چندان برام مهم نیست ... ولی مانیتور HD و حداقل ۱۴ اینچی باشه !:20: