سلام
من پارسال قلم چي مي رفتم.ولي كلا نمي تونستم باهاشون كنار بيام و خوب نمي خوندم و تاثيري رو درس خوندنم نداشت
امسال تصميم گرفتم كه ثبت نام نكنم.به نظرتون كار اشتباهيه؟
Printable View
سلام
من پارسال قلم چي مي رفتم.ولي كلا نمي تونستم باهاشون كنار بيام و خوب نمي خوندم و تاثيري رو درس خوندنم نداشت
امسال تصميم گرفتم كه ثبت نام نكنم.به نظرتون كار اشتباهيه؟
منم مثل تو نتونستم خودم با قلمچی وفق بدم و به این نتیجه رسیدم که به درد نمیخوره (حداقل در باره ی من ) امسال رفتم گزینه 2 قلمچی واسه عده ای خوبه واسه عده ای بد ولی حتما یه ازمونی ثبت نام کننقل قول:
2 تا اولیش تداخل داره( 20 فروردین و 17 اردیبهشت)نقل قول:
ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا .......تو زبان فارسی هم خوندی ملت برای این آزمون هنوز اختصاصیا رو تموم نکردن...خرخون:31::13:.....بچه ها ببینین کی گفتم سامان ایندفعه 7500 میاره..نقل قول:
بچه ها 1 توصیه:
آقا خیلی مواظب خودتون باشید مرض نشید سرما نخورید(حالا از هر نوعیش :خوکی ،مرغی ،خرسی، پلنگی،فیلی..)
مخصوصا برای اونایی که توی کوران درسن خیلی بده ،1هو ترمز درستون رو میکشه....من سرما خوردم(نترسین با اینترنت منتقل نمیشه :46:)دهنم سرویس شده..از کار و زندگی افتادم.:19:
البته دوستانه سه تا تکواژه : دوست + ان + هنقل قول:
زری هم فکر کنم دو تاست: زر + ی
منم هفته پیش سرما خورده بودم در حد تیم ملی ! 3 روز افتاده بودم:6:نقل قول:
گزينه2 هنوزم ثبت نام مي كنه؟نقل قول:
منم مثل تو نتونستم خودم با قلمچی وفق بدم و به این نتیجه رسیدم که به درد نمیخوره (حداقل در باره ی من ) امسال رفتم گزینه 2 قلمچی واسه عده ای خوبه واسه عده ای بد ولی حتما یه ازمونی ثبت نام کن
اگه پیش دانشگاهی هستی از ازمون 2 به بعد میتونی ثبت نام کنی اگه ام دبیرستانی هستی از همون ازمون اول میتونی هنوز ثبت نام کنینقل قول:
به به مثل اینکه همه اینجا 12 ساعتو درس میخونن ........:5:
می گم حالا کم کم زیادش کنید بهتر نیست؟؟؟ این طوری 3 4 ماهه دیگه از 24 ساعت میزنه بالاتر دیگه نمی تونید بیشترش کنید :27:
من یکی که 5 ساعت بزور میخونم 1 ساعت از این 5 ساعت رو هم به خودم فحش میدم اخه همه اینارو پارسال خونده بوووووودم :19:نقل قول:
آقا اذهان عمومی رو منحرف نکن!نقل قول:
هیچی نخوندم...:31:
دوستانه 2 تاست.(صفحه 148 زبان فارسی 3)نقل قول:
البته دوستانه سه تا تکواژه : دوست + ان + ه
زری هم فکر کنم دو تاست: زر + ی
زری هم مخفف زهراست دیگه!
مثل ابی.( ابی که مسلما 2 تا تکواژ نیست!:31:)