نقل قول:
نوشته شده توسط winter+girl [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اول................
هر کاری کنم این پست اسپمی بیش نیست بذار یکم فکر کنم یه سوتی ببیمزه بنویسم
آها
یه روووز زن داداشم گوشیمو گرفت به شوهرش (داداشم) مسج بده داستانو نوشت اومد سند کنه رفت تو مخاطبین شماره رو پیدا کنه اولی دومی سومی.... انقد شماره پسر دید هل کرد گفت واسه کی بفرستم؟؟؟:18:
منم چون ضایع شده بووودم گفتم شماره شوهرتم بلد نیستی؟؟:20:
یه روزم رفته بووودم خونه دوستم اینا خواهرش دستمو کشید گفت مونا یه دقیقه بیا مامانم هر چی با کولر ور میره ... نمیاد ببین تو میتونی کاری کنی؟؟؟ منم جو گرفت محکم با پشت همون دستم زدم تو دهنش بعدشم انقد خجالت کشیدم :41:
یه روووز سوار یه ماشین شدم راننده ازم پووول نگرفت وقتی هم رسیدیم گیر داد میرسونمت دم خونتوون :27:حالا هی من میگم آقا نگهه دار اون میگه نه میبرمت تا خونتون منم حرصم گرفت کییفمو محکم کوبیدم به شیشه ماشین :19:گفتم میگم تو محل خوبیت نداره مرده هم گفت بخدا منظوری نداشتم نگه داشت پیاده شم اما بگو کجا؟؟؟ جلوی پای بابام:13:
دیروووز رفتم گوشیمو بگیرم مرده میگه دوربینش هم خراب بووود هی بهش میگم آقا فقط میکروفنش بووود پول همونو حساب کن من برم :5:مگه حالیش میشده هی میگفت نه دوربینشم بووود تو همون لحظه اون یکی پسره که خودش کار تعمیره گوشی رو میکنه درو باز کرد از بیرون اومد تو
گوشی منو رو میز دیدبه دوستش گفت این همون گوشی نیست که دیروز ما خرابش کردیم؟؟
حالا اون پسره میگه نه ما که گوشی خراب نمیکنیم :46:پسره زد زیر خنده گفت چرا خودم خرابش کردم دیگه
بعد نگام کرد گفت امر شما چی بووود خانوم؟؟؟ و من فقط لبخند زدم:21:
دومی باحال بود اولی غیر قابل باور