نقل قول:
الان سه تا دوست پیدا کردم همه تعطیل ! دیروز با هم رفتیم اون ته مپ یه جایی بود همه حرفه ای بودن و لول بالا ... کلی زامبی و ... هم بود که با هر ضربه 250 تا می برد .ضربات ما هم که اصلا اثر نمی کرد بهشون . خیلی حال داد ما فقط مشغول مردن بودیم !
تعطیل منظورت آفلاین هست دیگه ؟!
رنگ اسم مب ها رو ببین سعی کن اگه تنها هستی فقط سبز ها و زرد ها رو بکشی.
یه نکته دیگه : الان شما normal mode بازی می کنی و fighter نرمال مود واقعا ضعیفه و قابل مقایسه با ultimade mode نیست .
در ضمن حدود 90% بازیکن های زیره لول 50 این بازی غیر حرفه ای هستن و بازی رو خوب بلد نیستن . لول معیاری برای حرفه ای بودن نیست . از اون طرف کلی لول پایین حرفه ای هم هست . !
نقل قول:
یه چیزایی ! هم پیدا کردم اونجا آوردم 10000 تا فروختمش .
فعلا هر چی پیدا کردی بفروش . غیره اونچیزایی که خودت می تونی بپوشی و استفاده کنی تو لول های بالاتر.
نقل قول:
سوال : چطوری می شه فهمید دوستی که اد کردیم و الان آنلاین هست کجای نقشه است ؟؟؟
دوستت رو نمی تونی بفهمی ! اگه منظورت اعضای تو Buddy list هست .
فقط در صورت party گرفتن جای اون رو روی مپ می تونی ببینی.
نقل قول:
نوع ضربات من خیلی یکنواخت هست ولی بقیه فایتر ها دیدم چندین نوع ضربه زدن بلدن .
اونا مدام دارن از skill های مختلف استفاده می کنن . از ضربه مهمولی کم پیش میاد کسی استفاده کنه.
نقل قول:
ای بابا حالگیری شد که فکر کنم یه 500 مگی باید آپ کنم.
نسبت به اون زمان که شما بودی کلی آپدیت بخاطر اضافه شدن مزایده یا همون Auction به بازی اضافه شد و یکم هم که بخاطر map جدید هست . یه سری weapon های جدید +50 هم اضافه کردن . ولی مهمترین تغییر نسبت به آخرین باری که شما بازی می کردی چیزی نیست جز OverPrice . همه قیمت ها وحشتناک گرون شده ! قیمت ها رو دیدی شاخ در نیار !!