برای من خود یاهو هم اصلا بالا نمیاد !!نقل قول:
(پارس آنلاین)
Printable View
برای من خود یاهو هم اصلا بالا نمیاد !!نقل قول:
(پارس آنلاین)
به نسبت سایر دوستان که این همه با شاتل مشکل دارن من اصلا مشکلی ندارم ! نمی دونم چرا ! :31: البته جای شکرش باقی هست !
روزانه که سرعت دانلود ثابت رویه 60 هست ( اکو 128) شبانه هم که سرعت تقریبا نصف میشه میاد رویه 30 (بعضی شبا هم سرعت بالاتر ) با یاهو که اصلا مشکل نداشتم و ندارم ولی برای ایمیل یک هفته ای بود مشکل داشتم ، ناقص باز میشد ولی اینم فکر کنم مربوط به تقویم و ... میشد !!
یه بارم (1 ماه پیش) زیاد دیسکانت میشدم ، پشتیبانی آنلاین که هیچی ! (پشم!) زنگ زدم پشتیبانی خط رو مونیتور کرد و معلوم شد مشکل از مودمه و مشکل رو حل کردم .
مرکز امیرکبیر
الان به سختی و به زور نصف و نیمه باز میشه و مشغول لود شدن هست!نقل قول:
دروودنقل قول:
من مرکز سعدی هستم.یکی از دوتان در شهید بهشتی هستند،کیفیت آونها هم خیلی خوبه
از دوستان کسی مرکز مدرس نیست؟! که بجز خراب شده شاتل از جای دیگه داشته باشه در مورد وضعیت سرعت شبانه و میزان دانلود و محدودیت شبانه توضیح کامل بده!
من که دیگه شبها سیستم را خاموش میکنم!:2:
همیار هم که اینجا ساپورت نمیکنه!
سلام بر بروبچس شیراز
من از نمایندگی شهرمون که نماینده شرکت ارم نت یا همون اسیا تک شیراز یه اکانت(128) سه ماهه با 3 گیگ ترافیک با قیمت 14 هزار (مفت)گرفتم .سرعت دانلودم 90 هستش.
البته من جهرم هستم .عجیبه شما تو شیراز اینقدر با این مراکز مشکل دارین ولی ما تو شهرستان ...
همچین موردی رو کمتر دیده بودیم که مرکز استان وضعش بدتر باشه
موفق باشین
اهریمن جان منم تو مرکز مدرس هستم:20:
راهی پیدا کردی به ما هم بگو ممنون:40:
موفق باشید:11:
سلام
ببخشید کدومتون خودش از سرویس وایرلس همیارنت استفاده می کنه؟
آیا راضی هستید؟
قطعیش چجوریه؟
شما هم از خراب شده ی شاتل میگیری ! :41::2:نقل قول:
امروز(شنبه) قرار ملاقات با مدیر کل تنظیم مقررات دارم...
شما از وضعیت پارس انلاین خبر نداری توی این مرکز؟!
دیتا نت توی خبر جنوب اگهی داده که نمایندگی میگیره بیا بریم نمایندگیشو بگیریم هم اینترنت درستی گیرمون میاد هم یه شغلی..:31:
سلامنقل قول:
حیف که من نمی تونم باهات بیام به خاطر وضعیت سرویسم.
وگرنه خوراکم شکایت از این هایی هست که سر مردم کلاه می ذارن.
من که هر وقت حق باهام بوده و پیگیر شکایت شدم به نتیجه رسیدم و زیر بار خفت کسی نرفتم.
حالا که میگی دانلود و آپلود را روی 128 بستن ، استدلالت چیه واسه محکوم کردنشون ؟ ( مگه 128 نداری ؟)