[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی یه مدل بده که همرو توی دوئل ببریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی یه مدل بده که همرو توی دوئل ببریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
عکسهایی که گذاشته خودش گویایی تروکندن هست
ولی اره منم افتادم یک شب باید اون موقع از این کارا کنم :18::21:
نقل قول:
فقط به شرط برنده شدن باشه که ازش استفاده کنیم :21:
نقل قول:
به نظرم زیاد جالب کار نکردی خیلی بهتر از اینا می تونستی عمل کنی :21::10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا علی مثل اینکه خودت استادی ، میشه یه مدل باحال بزاری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به افتخار هادیییییییییییییییییییییی یییییییییی
هادی secondary skills , aim , dodging ات چقدره ؟
Secondary skills
من لول12 هستم
با یه لول14
با 2تا 13
و با یه لول 12
جنگیدم (دوئلیدم :دی)
لول14 و یکی از لول13ها رو شکست دادم و این شدم
SPAMP30
level 12
dueling level 13
:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقا یکی این صفحه دوئلشو بزاره دیگه ، خیلی نامردین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزارین ما هم پولدار بشیم دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه ghost town پیدا کردم
کد:javascript:WMap.scroll_map_to_town(7);
فقط صفحه دوئل مهم نیستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقا یکی این صفحه دوئلشو بزاره دیگه ، خیلی نامردین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزارین ما هم پولدار بشیم دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهم اسکیلهاته
پ.ن : من فقط مچ دستهای طرف رو هدف میگیرم