تبریک میگم محمد جان
ایمپالای منم تموم شد همین روزا عکسشو میزارم ببینید
Printable View
تبریک میگم محمد جان
ایمپالای منم تموم شد همین روزا عکسشو میزارم ببینید
بچه ها این تور اتومبیل های کلاسیک از بندر انزلی رد شد.منم رفتم دیدمشون عکسم گرفتم.
ماشیناشون خیلی باحاله
همشون قدیمیه
سلام مي خواستم ببينم اين مسابقه رالي ماشينهاي كلاسيك كه قراره 16 مهر تو اصفهان برگزار شه جريانش چيه؟ محمد جان تو مي دوني؟
سلام
چند روز نبودم چقدر خبر اینجاست!کامارو تمیز که رینگ پاترول روش گذاشتن!بلیزر شبکه توری مرغی که صاحبش فحش میده!ایمپالا جناب حجازی که پلاک شده!
این کمیته کلاسیک توی اهواز هم هست؟فکر نکنم..اگر هست کجاست و چکار میکنه؟آمار کلاسیکهای اهواز را دارند؟جناب بوگاتی یه ریویرا 71 یا 72 یا 73 بریا بازسازی با قیمت مناسب و معقول گیر میاد؟؟میدونم نمیاد اما فرمودین میتونین پیدا کنین گفتم یه سوال بپرسم...
جناب rami اون یارو چرا فحش داد؟من هرچی فکر میکنم نیمتونم بفهمم!یارو قاطی کرده بوده!داستانش را کامل بگین که خیلی جالبه..البته اگر دوست داشتین..
علی آقا داشتیم با دوستم توی بازار ماشین میچرخدیم که از دور این بلیزر رو همراه یه جیپ مثلا کا ام دیدم که وقتی رفتم جلو چیزی جز یه شهباز کروک نبود
این بلیزر و مثل شایان سقفش رو برداشته بودن شایان یه گارد پشت صندلی های جلویی داره ولی این رو خودشون گذاشته بودن
و خبری از اون جلوپنجره با ابهت بلیزر نبود و به جاش یه تور مرغدونی کشیده بودن
حالا من کرمم گرفت
رفتم جلو قیمت کردم
طرف یه چیزی گفت که واقعا داشتم شاخ در می آوردم با اون وضعیت 7 تومن
یه عده هم همینطوری داشتن به به چه چه میگفتن که من گفتن واسه این؟ گفت تو بگو چند گفتم حداکثر 3 تومن اونم باید سقفشم تحویل بدی
طرف قاطی کرد که مشتری نیستی برو پی کارت
گفتم مشتری هستم ولی با این قیمت نه این حداقل تزئیناتش 2 تومن خرج داره
شروع کرد به فحش دادن .خلاصه بعدشم دیدم اینا از اون دسته هستن که هیچی از ماشین حالیشون نیست فقط جو گیر هستن
عجب حکایتی..البته معمولا کسایی که قیمت بالا میدن وقتی خیلی پایینتر بشنون خیلی ناراحت میشن..اما اینکه حرف مفت و زشت بزنن واقعا شعور کم طرف را میرسونه..در مورد یه ماشین متداول مثل پراید یا 405 این جور قیمتها معلومه اما اگر کسی توی یه چیزی مثل خودروی آمریکایی یا بفرض یه مدل بنز کلاسیک قیمتی میده باید منتظر این باشه که بلاخره یه نفر وارد هم باشه که روی قیمت اون نظر منطقی و کارشناسی بده.یادم میاد سالهای 73 یا 74 بود که اون بازار میدان آرژانتین تهران محل خرید و فروش ماشین بود.برای اون موقع حرکت جالبی بود بخصوص اینکه وقتی ماشین بعد از معاینه کارشناسان روی سکوی معرفی میرفت توی بلندگو قیمت کارشناسی و قیمت خود صاحب خودرو را اعلام میکردند و جالب اینجا بود که اکثرا نزدیک به 800 تا 1.5 میلیون هم تفاوت قیمت بود!اینجور بازارها محل خوبی برای خرید و محل بدی برای فروش ماشینه بخصوص ماشینهای خاص مثل همین آمریکاییها..خوب از این نظر که مرتب میان توی سر مال میزنن و اگر چیزی چشمت را گرفت میتونی با کمی حوصله و زبان بازی بگیری(البته اگر فروشنده باشه) اما اگر فروشنده باشی اونوقت یکی مثل جناب rami میاد روی اعصابت بکسواد میکنه!!!:46: منم تصمیم گرفتم بیشتر به این بازار مکاره که اسمش شیطون هست(چه اسم با مسمایی!!)سر بزنم ولی چشمم زیاد آب نمیخوره..چطور ممکنه یه ریویرا که جون میده برای بازسازی را بیارن اونجا و بخوان بفروشن؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!شاید هم آوردن!!
من عادتی به تو سر مال زدن ندارم
اول از همه یه دور دست روی ماشین میکشم تا از سلامت رنگش اطمینان داشته باشم
ولی واقعا کاش میشد ازش یه چند تا عکس بندازمتا ببینید که همه چیزش رو خراب کرده بود و روی همونا ادعا داشت
منم چند بار گفتم جلوپنجره اصلی ماشین سر جاش نیس خیلی خرج داره تا یه بلیزر بشه
البته یه چند تا دلال هم بودن که میخواستن از فرصت استفاده کنن که اونا رو هم خفه کردم
الانم میخوام یه سر برم همون بازار
خیلی خوبه!منظور من هم این بود که وضعیت ماشین را میبینیم و بسته به شرایطی که داره قیمت منطقی میدیم..منم همین طرز قضاوت را که شما داری تائیید میکنم...اگر شد چند تا عکس بگذاری خیلی خوبه به صاحب ماشینها بگو میخوام برات توی نت آگهی کنم و مشتری بیارم!!
والا با نظرات دوستانمون یه جورایی دلسرد شدم.اگر اینطوره که می فرمایید اصلا دنبال آمریکایی نباشم بهتره ظاهرا.چون به هر حال این ماشین دست یه عده ای هست که شاید دلال باشن.منم که اهل بازسازی نیستم.والا تو سایتا من کامارو دیدم قیمت زده 12 میلیون!!!!!!!!ترنس ام دیدم قیمت زده 40 میلیون.شما تصور کنین دیگه چه وضعی شده.متاسفانه تا حالا به هر کسی هم سپردم ماشین با شرایط خوب و قیمت معقولانه پیدا کنه ،کسی خبری نداده هنوز.