نقل قول:
خودشون خرند فکر میکنند مردمم عین خودشونند
پارسم مالی نیست اما از پیشگامان خیلیییی خیلییی بهتره
Printable View
نقل قول:
خودشون خرند فکر میکنند مردمم عین خودشونند
پارسم مالی نیست اما از پیشگامان خیلیییی خیلییی بهتره
بالاخره بین بد و بدتر پارس از همشون بهتره من که دیگه دارم خل میشم از این دیال اپ به هر حال بهتره 50 بار رفرش میکنم برا هر صفحه که باز بشه
حالا دوستان اگه پیشنهاد دیگه غیر این سه تا پیشی و صبا و پارس دارند بگند
فرزان برو از رنگین کمان بگیر.
تو که 1 ماه بیشتر نمیخواهی.شرکت خلوتیه.من قبلاً(4 سال پیش) کارت اینترنتش رو میخردیدم.خوب بود.امتحان کن ببین چطوره.
اگه خوب بود که ما هم بیایم. :27:
من عمرا برم جایی که معلوم نیست من این یه ماهه کلی چیز دارم دانلود کنم یهو خراب ار اب در اومد چی؟
همین الان هم همه از دستم عصبانیند!!:31: از بس سرویس گرفتم کنسل کردم
نقل قول:
اقا به شدت تایید میشه:31:
این که نمیشه همه از پیشگامانو پارس بگیرند هر کی بره یه چیز بگیره ببینیم کدوم بهتره هر کدوم بهتر بود بگید ما هم بیایم
خداییش تو این هفته جابجایی از پیش به پارس همش از رنگین کمان استفاده کردم واقعا عالی بود
خلوتم هست نمیتونه خیلی بد باشه
برو از رنگین بگیر نترس ما پشتتیم
خودتون برید ای بابا من پولشو میدم برید بگیرید:5::18:
چند تا سریال رو ندیدم قسمتای جدیدشو کلی فیلم اومده ندیدم چند تا بازی برا ایپادم میخواستم قهوه تلخم که دیگه هست
چکار کنم خوب؟ تازه میخوایم بازی انلاین بزنیم پارس پینگش جون میده برا اینکارا
راستی چقدر طول میکشه این خطو جمع کنند؟ خسته شدم از هیچ جا نمیتونم بگیرم
نقل قول:
آقا ما شدیدا در خدمتیم :دی
چقد فحش دادین به پیشگامان اینجا :دی
این تعرفه ها جریانش چیه که من ندیدم؟نقل قول:
ارزون شده ؟
یه آماری میدی :10:
برو pnj.ir قسمت تعرفه های جدید نوشته البته من میگم اگه هم رفتی ازشون بگیری تا رفتی تو دفترشون بلند یه چند تا فحش بده بعد نشستی رو صندلی همچین پاتو بذار رو میزشون اون دختر زشته هم یه کلمه حرف زد اون گلدونه رو بردار تو صورتش خورد کن دیگه از ما گفتن و گرنه رو بهشون بدی اونا باهات اینکارارو میکنند
نقل قول:
اِواااااااااا ... :دی چرا خشونت؟
یکیشون دوستمه نمیشه گرد و خاک کرد:31: وگرنه با بلدوزر میرفتم سرویس بگیرم :39:
پ.ن: من تهرانم الان :دی اینجا دفتر پیشگامان دختری نیست که جلوش گلدون باشه ... پیشنهاد دیگه ای نداری ؟ :دی