یعنی بعد 2 روز هیچ کس نیست بتونه جواب منو بده؟نقل قول:
Printable View
یعنی بعد 2 روز هیچ کس نیست بتونه جواب منو بده؟نقل قول:
شما اصلا مگه از شیراز میتونی بیای واحدای تهران !!نقل قول:
من خودم شیراز هستم ولی میخواستم تهران بیارم!
IT رشته خوبیه :دی اما رفت و آمد از تهران به دماوند یکم سخته! اونم تو زمستون.
یکیو داشتیم تو یونیمون که به خاطر سختی مسیر مهمان گرفته بود اینجا! (ورامین)
اینم که جواب دوستمون تایید میشه:دینقل قول:
یه چیزیم شنیدم که میگن موقع استخدام بعضی ارگان ها مدارک غیر انتفاعی و پیام نور رو قبول ندارند(حتی معدل بالا)
نه کپی آخرین مدرکتو میدینقل قول:
چه مدارکی ببرم پست؟ایا اصل مدارک رو ازم میگیرن؟با توجه به این که ثبت نام ۲۷ تا ۳۱ شهریور هست کی برای پست اقدام کنم؟اقا من همینجوری برم پست بدون هماهنگی با دانشگاه مدارک رو بفرستم مشکلی پیش نمیاد؟تو سایت سنجش فقط یکی از موارد ثبت نام رو این زده!من خیی گیج شدم!اگر شما یا کسی باشه که واضح توضیح بده ممنونم!تازه شما که یگی ادرس دانشگاه میفرست ادرس کدوم دانشگاه؟ما ادرسی نداریم
تا مدارک بره و تایید شه و بیاد کلی طول میکشه فقط یه فیش میدن که مدارکو فرستادی همون فیشو بدی کافیه
مشکلیم نیسا هماهنگی اینا نمیخواد
زنگ بزن دانشگاتون یا برو تو سایتش اونجا هست آدرس
سلام دوستان
برنامه امتحانی ترم تابستون رو از کجا تهیه کنیم؟
نقل قول:
محل اقامت رو زدم تهران :20:
نقل قول:
سلام دوستان
برنامه امتحانی ترم تابستون رو از کجا تهیه کنیم؟
کد:http://pnunews.com/post-775.aspx
با سلام. زمان ثبت نام و زمان کنکور کاردانی به کارشناسی ناپیوسته پیام نور معمولا کی هست؟ کنکورش مثل سراسری سخت هست یا آسونتره؟ منابع کنکورش مثل سراسری گنگ و ناپیداست یا خودشون دقیق میگن از کجاهاست؟ شهریه اش مثل دانشگاه آزاد هست؟ با تشکر از شما.
اقا نتایج تو سازمان سنجش دیدم ارشد فراگیر پیام نور
دانشگاه قشم رشته مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی کد 1486 شیوه آموزش محور قبول شدم
اصلا چطوریاست؟
هزینه اش ترمی چند هر واحدی چنده؟ از این بین الملل که نیست
کتاب ها و منابعش فارسیه؟
تو کلاس ها حتما باید حضور پیدا کرد تو میان ترم ها چی؟ یا فقط پایان ترم تو امتحانات باید شرکت کرد ورفت قشم؟
هزینه ها چطوریه؟
اطلاعاتی دارید؟
میشه لطفا یه نفر جواب سوال من رو بده؟
ممنونم
سلام
من برای ترم تابستونی درس زبان تخصصی 2 رو گرفتم میخواستم بدونم کتابش همون زبان تخصصی 3 مدیریت بازرگانی ثمر بخش هست؟:5:
ترم قبل زبان تخصصی 1 رو گرفتم که کتابش زبان تخصصی 2 ثمر بخش بود....