آقا ممنون میشم 1 کرک واسه ورژن
v 1.8.25.003002
برام پیدا کنید
Printable View
آقا ممنون میشم 1 کرک واسه ورژن
v 1.8.25.003002
برام پیدا کنید
خب راه هاش بازم از طريق options (!) و خوردن ميوه ي زندگي هست. ميوه ي زندگي هم اگر پك جديد كه اومده رو داشته باشيد پيدا كردنش كار سختي نيست. توي مصر توي يكي از معبد ها ميتونيد ميوه رو پيدا كنيد و بعد تو خونه خودتون بكاريدش و پرورش بديد. فكر كنم هر روز 1 ميوه عمر بخوريد پير كه نميشيد جوانم ميشيد! :31: ( نسخه ي تجويزي خودم بود! :31: )نقل قول:
اون اوايل توي توضيحات سيمز ( قبل از اين كه بايد شماره ي 3 ) نوشته بود تو شماره ي 3 با ورزش كردن عمر سيمزتون بيشتر ميشه. حالا خدا داند راسته يا دروغ! :31:
آقا من پچ v 1.8.25.003002 دو با eadm دانلود کردم 1 بار نصب کردم پاک شد حالا چی کار کنم ؟
میدونستی اگه 1 صفحه پیش 2 صفحه پیش 3 صفحه پیش برو تا 10 صفحه ی پیش همش همینو گذاشتم؟نقل قول:
سلام
من بازی sim3 نصب دارم و بازی The Sims 3 World Adventures تازه دانلود کردم از سایت isohunt اما نصب نمی شه می گه sims3 باید اپدیت بشه می شه اون اپدیتارو برام بزارین.
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اگه این کارو انجام بدم می تونم The Sims 3 World Adventures نصب کنم؟:3:
بله............
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می شه عکس اون معبد رو بزارین؟نقل قول:
يه راه اسون تر هم هست كه تو يكي از معبد هاي مصر يه بوته اش هست ميتونيد ميوشو بچينيد بعد تو خونه بكاريدش.
جـــــــــــــــــــــــو اب بـــــــــــــــد یـــــــــــــــــــن :19::19::19:نقل قول:
شما تو تاپيك درخاست كرك پست بده بروبكس اونجا سيم ثانيه 360 تا كرك واست آپ ميكنن:31:نقل قول:
والا عكس ندارم ازش ( از شانستون اسمشم يادم رفته! ) چند وقتيه بازي نكردم وگرنه بهتون ميگفتم.نقل قول:
فقط ميدونم معبد burning sands نيست ! اون هرم اصلي اهرام ثلاثه هم نيست. فكر كنم يه معبد به نام يه چيزي تو مايه هاي queen داشت اولش! تو اون باشه! سعي ميكنم يه عكس ازش بگيرم!