نرم افزارهاي زيادي هستند علاوه بر خود سرچ ويندوز كه قابليت گشتن در محتواي فايل هاي ورد و ... داره نرم افزارهايي مثل كوگل دسكتاپ و ... نيز همين كار ها رو انجام ميدننقل قول:
Printable View
نرم افزارهاي زيادي هستند علاوه بر خود سرچ ويندوز كه قابليت گشتن در محتواي فايل هاي ورد و ... داره نرم افزارهايي مثل كوگل دسكتاپ و ... نيز همين كار ها رو انجام ميدننقل قول:
با تشکر از آقاي wordist
))سلام شما از طريق گزينه Object در سربرگ Insert و انتخاب گزينه Microsoft Equation 3.0 فرمول نويسي كنيد و ببيند همين مشكل پيش مياد ؟؟؟ ))
توي ورود 2007 تنها از يک راه مي توان فرمول نويسي کرد و آن هم از طريق object نيست . بلکه روي منوي insert کليک کرده و سپس equation را انتخاب مي کنيم.
حقيقتش مشکل من اين است که يک تايپ 500 صفحه اي را که قرار است کتاب شود به تايپيست هاي مختلف داده ام و بعضي در 2007 تايپ کرده اند و بعضي در 2003 ،
وقتي که 2007 ، save as مي کنم به 2003 ، فرمولها تبديل به عکس مي شود. و در 2003 نمي توان آنها را تغيير داد و فقط مانند يک تصويري که از insert picture / from file ايجاد مي شود عمل مي کند.
حال اگر فايلي را که با 2003 تايپ شده است در 2007 باز کنم ، قسمت equation آن غيرفعال است. مگر آنکه از فايل save as بگيرم و آن را تبديل به 2007 کنم.
حالا من مي خواهم تمامي اين تايپ ها را در يک فايل 2003 جمع آوري کنم و ويرايش هاي لازم روي فرمولها ر ا انجام دهم. آيا مي دانيد که چطور مي توانم اين کار را انجام دهم؟
خواهش ميشهنقل قول:
شما از موردي كه اطلاع نداريد با اين جديت نگيد كه نميشه
من مسير اجرا را بهتون كه گفتم ، نتيجه رو بگيد به من كه چي شد ؟
به نظر من بهتره فرمولها رو در 2007 اديت كنيدنقل قول:
يعني اونايي كه در 2003 هستن رو ذخيره كنيد با فرمت 2007 و بعد هم اديت كنيد
سلام
من میخوام تو word 2003 دو سه تا جمله فارسی بنویسم که توشون از حرف انگلیسی هم استفاده میشه و
همش بهم میریزه مثلا اینطوری
کد:
پ) خیر ، زیرا جریان i6 مستقل نیست و وابسته به مقدار i2 و i3 است
میشه اینو درست کرد :11:
شما كافيه كرسر را داخل متن قرار بدي و كنترل و شفت سمت راست رو بزني تا درست بشهنقل قول:
دوستان نمی دونم چی شده که الان دو سه روزه وقتی برنامه word رو باز می کنم یا می بندم این ارور می یاد . البته برنامه به خوبی کار می کنه ولی این اروره اعصاب آدمو بهم می ریزه . چون باید هر دفعه روش کلیک کنم . آفیسم رو حذف کردم و دوباره نصب کردم ، اما تغییری نکرد . من خودم که پنج شش ساله با ورد کار می کنم اینجوریشو ندیده بودم . خواهشاً هرکی راه حلی داره ، لطف کنه و به ما برسونه !
---------------------------
Microsoft Visual Basic
Compile error in hidden module: ThisDocument
OK Help
وقتي ورد را باز ميكني اين پيغام مياد يا وقتي يه فايل خاص رو باز ميكني؟نقل قول:
انسان محترم wordist
با تشکر از راهنمائي تان. در word 2007 ، که همه ي گزينه ها به صورت tollbar درآمده است ، ابتدا گزينه ي insert و سپس ، equation را که سمت راست symbol قرار گرفته است ، مي زنيم.
اما در word2003 ، ابتدا منوي insert سپس object سپس equation3 را از ميان ليست پيدا کرده و استفاده مي کنيم.
اما اينها مهم نيست .
مهم اين است که چگونه بتوانم از تبديل فرمولها به تصوير جلوگيري کنم هنگامي که 2007 را به 2003 تبديل مي کنم. تا متن تايپ شده همواره زنده باشد و قابليت تغيير فرمولها را در هر سيستمي داشته باشد. همين طور قابليت تغيير اندازه و نوع فونت آنها.
با عرض سلام و خسته نباشید
راستش به تازگی مسوول کانون ادبی دانشگاه شدم و می خواهم جهت عضویت،فرم عضویت طراحی کنم و در پرونده بچه ها قرار بدم!
اول اینکه به نظر شما توی اون فرم مخصوص چه سوالات و اطلاعاتی رو بنویسم و درخواست کنم؟
بعد هر پیشنهادی دارین بدین...
بی نهایت ممنونم بچه ها
چجوری مبشه یک text box رو mirror کرد ؟؟ یک چیزی شبیه flip horizontal